Тръмп към Байдън: Тези избори далеч не са приключили!

Законните гласове решават кой е президент, заяви той
7 ное 2020 20:02, Анисия Иванова
481
Тръмп към Байдън: Тези избори далеч не са приключили!
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви невярно за победител в президентските избори в САЩ, след като основните американски медии обявиха Байдън за 46-ия президент на страната, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Още по темата

"Всички знаем защо Джо Байдън се е втурнал да се представи невярно за победител и защо съюзниците му в медиите полагат толкова усилия да му помогнат: те не искат истината да излезе наяве. Простият факт е, че тези избори далеч не са приключили.

Джо Байдън не е удостоверен за победител в никой щат, камо ли в силно оспорваните щати, където ще има задължително повторно преброяване на гласовете, или в щати, където предизборният ни щаб има валидни и легитимни законови оспорвания, които биха могли да определят окончателния победител.

В Пенсилвания например нашите законни наблюдатели не получиха смислен достъп да следят процеса на преброяване. Законните гласове решават кой е президент, а не медиите", се казва в изявление на Тръмп.

"От понеделник нашият предизборен екип ще започне да отстоява в съда своята позиция, за да гарантира, че избирателните закони са напълно спазени и че законният победител получава поста. Американският народ има право на честни избори: това значи да се преброят всички законни бюлетини и да не се броят никакви незаконни бюлетини.

Това е единственият начин да се гарантира, че обществеността има пълно доверие в нашите избори. Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън отказва да приеме този основен принцип и иска да се броят бюлетини, дори ако са фалшиви, подправени или пуснати от лица без избирателни права или починали хора", се казва още в изявлението. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми нека пафне Сащ бе с тях пада и Китай.Къф е проблема
265
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ууу научи се да мислиш ще се разреврш ли кво?Господин гении брейниак смешен.Имали пазари в Африка.Хаха.Гоуеми са ша знайш с тия платежоспособни жители на африка.
264
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност почне ли Япония да се въоръжава , с Южна Корея и Тайван , да дават оръжие и на Индия , това ще е първа индикация , че наистина това е началото на края на империята Сащ. Вавилон ще падне. Статуята на свободата е всъщност статуята на Ищар, с една дума к у венска работа.
263
1
 
2
 
! Отговори
до 352 преди 3 години
Да му мислим ние българите нямаме армия. Китай няма какво да му мислят. Икономика номер едно и военна сила номер едно. Според мен трябва да се държим добре с тях, иначе ще го загазим.
262
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
349 научи се да мислиш, даже брой до 20 преди да пишеш. Китайците само като бройка са 3 пъти повече от целият сащ. Има статистики колко е стотици милиона вече е средната класа в китай. Цените в китай са други за китайците, освен това няма разходи за транспорт мита акцизи и цялата американска бумащина. Освен това имат пазари в африка и латинска америка освен европа. Имат и азиатска бабка за развитие,алтернатива на мвф. Така че америка е аут от играта, но няма да е изведнъж като голямата депресия
261
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай имат огромен проблем.Голямо население върху ограничена територия.А са тръгнали някъде да завземат територия а са изяли шамарите.Да му мислят че са чао до няколко десетилетия.
260
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Японците имат това което китайците нямат технологии и качество на производство.
259
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Америка си замина R.I.P. въпроса е сега кой ще заеме тяхното място. Ние българите трябва да се приспособяваме към новия световен ред.
258
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-големият пазар на Китай бил Китай.Пълна глупост.Знаеш ли какво става с държава разчитаща дамо на вътрешен пазар която не изнася.Две неща-фалит и технологична изостаналост.За справка икономиката на Ссср и НРБ
257
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иран и Китай са изключително доволни от избора на Байдън , трябва да ви говори много какво означава това. От Русия не съм чул нищо още, но те искат Сащ да са това което бяха, сами немогат да се справят с Китай , а те много добре знаят какво беше , може и ще стане Китай , ако никой не го спре. Аз лично обичам да работя с тях , но се ужасявам при мисълта да ме доминират тотално. А черните тепърва ще разберат какво е азиатски расизъм. Азиатците също са расисти, лично съм го изпитвал.
256
5
 
0
 
! Отговори
анализатор преди 3 години
По-добре че спечели Байдън. Нещата трябва тотално да се объркат за да се оправят. Войната е неизбежна. Силните ще оцелеят, който не става за армията ще бъде изяден. Така е в природата.
255
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най големият пазар на китай е самият китай. Янките вече я загазиха, китайците намалиха покупката на американски дълг и отатък са в паника. Няма кой да го купи. Япония се набълбука. Японците имат 200% дълг над бвп и купен американски дълг който в момента струва точно нищо.
254
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В резултат на неадекватният американски избор за президент очаквам Япония и ЮК да запопнат да разработват атомни оръжия и собствен подводен и надводен флот от самолетоносачи.А когато това стане с чайниците е свършено.
253
0
 
2
 
! Отговори
бял супремацист преди 3 години
Само да не стане така че тия които сега се кефят за Байдън после да съжаляват жестоко внимавай какво си пожелавш едва ли на белите супремацисти това ще им се хареса
252
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо нямаа да завладее.Няма ли го Сащ няма и Китай.Ьащото са основен търговски партньор.А Китай чрез Байдън направиха така че Сащ даа го няма.Само чакам да дойде Камила и да отнеме правата на полицайте.От този момент нататък със Сащ е свършено.Кпут Зироу Нула Аут Финито Ауфвидерзеен Нюл Фин.
251
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки може да направи 6Г и 12Г ако иска ползата е спорна.Въпродщса е че западните фирми разработвят нещо за да го продават.Ако не продаваш нещо фалираш.А китай произвежда и кара другите да го купуват.Е хубаво ама в един момент ако кажат другите ние не искаме китайска мрежа кво прави Чайна?Което скоро ще стане.Китай ги е страх от ЕС и затова разединяват настанили са се при жабарите.Хубавото е че жабарите са никои ЕС е Франция и Германия.
250
2
 
1
 
! Отговори
Паоло Коелю преди 3 години
Всички играят, накрая винаги джeндъpитe печелят
249
3
 
1
 
! Отговори
до Рушофилски трол преди 3 години
Ами след тези избори става ясно че Китай ще завладее целия сят или само на теб не ти е ясно т.ъпaнapче пpoc.то ?!?
248
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статията е за един *** наречен Байдън. И не не си ти, колкото и да ти се ще. Такива като теб са на гей парада и в редакцията на маргиналията.
247
1
 
0
 
! Отговори
Радо шишарката преди 3 години
Няма вече кoмпaньoнки, барове.. свиваме се и почваме да бачкаме за по 180 долара на месец вече Китай командва