Тръмп към Байдън: Тези избори далеч не са приключили!

Законните гласове решават кой е президент, заяви той
7 ное 2020 20:02, Анисия Иванова
481
Тръмп към Байдън: Тези избори далеч не са приключили!
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви невярно за победител в президентските избори в САЩ, след като основните американски медии обявиха Байдън за 46-ия президент на страната, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Още по темата

"Всички знаем защо Джо Байдън се е втурнал да се представи невярно за победител и защо съюзниците му в медиите полагат толкова усилия да му помогнат: те не искат истината да излезе наяве. Простият факт е, че тези избори далеч не са приключили.

Джо Байдън не е удостоверен за победител в никой щат, камо ли в силно оспорваните щати, където ще има задължително повторно преброяване на гласовете, или в щати, където предизборният ни щаб има валидни и легитимни законови оспорвания, които биха могли да определят окончателния победител.

В Пенсилвания например нашите законни наблюдатели не получиха смислен достъп да следят процеса на преброяване. Законните гласове решават кой е президент, а не медиите", се казва в изявление на Тръмп.

"От понеделник нашият предизборен екип ще започне да отстоява в съда своята позиция, за да гарантира, че избирателните закони са напълно спазени и че законният победител получава поста. Американският народ има право на честни избори: това значи да се преброят всички законни бюлетини и да не се броят никакви незаконни бюлетини.

Това е единственият начин да се гарантира, че обществеността има пълно доверие в нашите избори. Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън отказва да приеме този основен принцип и иска да се броят бюлетини, дори ако са фалшиви, подправени или пуснати от лица без избирателни права или починали хора", се казва още в изявлението. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай успешно изпрати в космоса първия в света сателит 6G, за да тества технологията, съобщава БиБиСи.Той излезе в орбита заедно с още 12 спътника от центъра за изстрелване на спътници Taiyuan в провинция Шанси.Ще бъде изпитана високоскоростната технология, която ще бъде един от основните елементи на комуникациите от шесто поколение.
245
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както Хилари "отрови" повече от една година от президентството на Тръмп с "руската" връзка и повторните преброявания на гласовете, така и Тръмп трябва да ги тормози сега чрез Съда.
244
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай са по-изостанали от една Русия камо ли нещо по-сериозно като Франция Германия и тн.Сащ ги наблъскаха с крадени от Европа технологии щото Сащ си бяха същите крадци.Гледам им армият наа Китай.Та тия папуаси са на нивото на Ссср от 60-те.Бомбардировачите им къде лицензни къде не копия на Ту-16.Имат един стар самолетоносач украински с рампа пак от 60-те някъде самолетите им крадени Су-27 от 70-те.Не ме впечатляват особено да ви кажа честно.
243
2
 
6
 
! Отговори
до 306 преди 3 години
Тръмп беше последната защитна стена. Започна века на Китай. Аз лично разчитах на него да промени нещо, не успя. Сега либералите дружно ще поведат общото хоро Сащ - ЕС,емиграция безкрай, гей пропаганда, права на малцинствата, задължения не и тн.Икономиката ще е в Китай , а той тихо и кротко ще завладее света.Няма индустрия с която да не са се захванали китайците и да не са се наложили.Въпрос на време е. Добри са и то много. Не напразно за открили много неща-без компаса нямаше да открият и Америка
242
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен света го чака война не е нормално това мъжкарите в армията а джeндъpитe да командват
241
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нрите не мога да съществуват дълго те са тпи евооюционно.Няма нгър създаващ блага.Държавите в Африка ако няма бели не създават блага.Нгъра го мързи дори да откъсне това коеъо му е дала природата.Човек несъздаващ блага не ги продава следователно и не печели като не печели няма и какво да яде.
240
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
323 днеска китайците качиха спътник за 6 G ти дори 5 нямаш, камо ли да знаеш как работи. Хващай си смешните коментари и никове и бягай да учиш
239
1
 
0
 
! Отговори
Кой ще командва? преди 3 години
Лъвът го раздърпаха, сега въпроса от тука нататъка е кой ще командва? Китай? Няма да е розово положението за нас европейците
238
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кисинджър искаше да насъска Китай срещу Русия а то взе че станА Русия+Китай срещу Сащ.Да не са луди Китай да нападат Русия когато могат да погълнат Сащ
237
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте краят на Сащ какъв ще бъде потопен в кръв.Ссср се разпадна що годе безкръвно.
236
1
 
0
 
! Отговори
до 306 преди 3 години
Китай да ти кажа прави и добро и лошо, зависи от завода, зависи от поръчката. Получаваш каквото поръчаш. Китай е много древна култура и китайците са умни, на нивото на европейците са, учат се много бързо и са работливи. Аз съм работил много с азиатци, над 10 г, само с азиатци, преди това 10 г с българи. Искам да ти кажа, че предпочитам азиатците.Сърди се колкото искаш, казвам ти истината.В момента в Китай е най-доброто образование в света, Тръмп го знае и се опита да ги спре, е няма отнесаха го.
235
2
 
1
 
! Отговори
Лошо Седларов лошо преди 3 години
Ислямска държава пак ще марширува из Европа
234
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
310 ти виж макетата с тия шиптъри за министри албанците направиха паметник на клинтън, после виж данчо ментата доган и цар киро те ти демонкрацията, познай кой я натресе. Днеска дъртака асен агов се хвалеше че канил байдъна у нас когато той бил нещо си. После се чудим що сме зле, а тия още живуркат че и интервюта дават
233
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е подръжниците на Тръмп да се върнат в пещерите, от които изпълзяха и нещата да се нормализират.
232
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
312 атентатите им са срещу американци и техните слуги. Даже иран и ирак в момента са приятели точно срещу американските бази.
231
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен белите супремацисти трябва да демонстрират силата на бялата раса и да покажат кой командва искам да видя гражданска война в САЩ
230
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бъдещето е на острови с добра защита срещу нашественици и с десни премиери а не като отпадъка Джасинда.
229
0
 
1
 
! Отговори
Хо хо хо преди 3 години
То щото арабите не са загинали дюнер мюнер и атентат.Имали деца много и кво ако не е западната медицина детската им смъртност ще скочи до небесата
228
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ сами си забиха последния пирон. Тръмп им го каза - ако не съм аз си заминаваме. Обаче беше твърде късно, вече са си мулти култи и подчинени на Китай.
227
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нас гот ли ще ни е ако ром стане премиер, сега злоpaдcтваме на чуждото нещастие но и нас ще ни застигне