Тръмп към Байдън: Тези избори далеч не са приключили!

Законните гласове решават кой е президент, заяви той
7 ное 2020 20:02, Анисия Иванова
481
Тръмп към Байдън: Тези избори далеч не са приключили!
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви невярно за победител в президентските избори в САЩ, след като основните американски медии обявиха Байдън за 46-ия президент на страната, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Още по темата

"Всички знаем защо Джо Байдън се е втурнал да се представи невярно за победител и защо съюзниците му в медиите полагат толкова усилия да му помогнат: те не искат истината да излезе наяве. Простият факт е, че тези избори далеч не са приключили.

Джо Байдън не е удостоверен за победител в никой щат, камо ли в силно оспорваните щати, където ще има задължително повторно преброяване на гласовете, или в щати, където предизборният ни щаб има валидни и легитимни законови оспорвания, които биха могли да определят окончателния победител.

В Пенсилвания например нашите законни наблюдатели не получиха смислен достъп да следят процеса на преброяване. Законните гласове решават кой е президент, а не медиите", се казва в изявление на Тръмп.

"От понеделник нашият предизборен екип ще започне да отстоява в съда своята позиция, за да гарантира, че избирателните закони са напълно спазени и че законният победител получава поста. Американският народ има право на честни избори: това значи да се преброят всички законни бюлетини и да не се броят никакви незаконни бюлетини.

Това е единственият начин да се гарантира, че обществеността има пълно доверие в нашите избори. Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън отказва да приеме този основен принцип и иска да се броят бюлетини, дори ако са фалшиви, подправени или пуснати от лица без избирателни права или починали хора", се казва още в изявлението. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За байдън гласуваха муджeхидинитe, чepните и мексиканците, тоест да си направят собствена държава като са толкова можещи, тази държава е създадена от бели християни и конституцията, законите и ценностите са създадени от белите.
225
0
 
2
 
! Отговори
Питър Бота преди 3 години
Сащ и войн на бялата раса.Пълен нонсенс Сащ докараха теорията за Мулти Култи и правеха санкции срещу ЮАР заради Апартейда.
224
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оранжевия ид иот милиардер е свикнал да купува всичко, имоти, жени, политици, медии, президентство, съдии.. и сега ще се опита да си купи втори мандат чрез съдийте, но ако успее, американците ще го одерат жив.
223
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам китай какво ти произвеждат ама преди години китай правеха пълни бклуци.Кой им даде технологиите Сащ а откъде ги открадна Сащ от Европа.
222
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там е работата че не само САЩ са пътници ами ние белите сме пътници. САЩ бяха последния воин на бялата раса, щом и те паднаха представям си тези бабички Меркел и другите в Брюксел как ще се справят със заплахата Китай. Ще ни превземат и ще ни мачкат яко мало-пиш.кoвцитe
221
0
 
2
 
! Отговори
Питър Бота преди 3 години
Е то мулти култи дойде от Сащ според мен.
220
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иран ви го каза , в тези избори американците загубиха. Спечелиха глобалистите , с измама или не няма да разберем.Тръмп е достатъчно луд за да ни внушат че лъже и блъфира и няма да се разбере. Слушайте какво ви пиша сега. Аз произвеждам машини, скъпи , поръчвам си части от Китай за тях по мой дизайн. Един детайл в Китай ми го правят за 120 usd, в Сащ го правят за 670 usd, в Германия за 940 евро, в Бг за 1670 лв. Китайският е абсолютно качествен, няма отклонения. С тези избори Сащ са пътници.
219
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бялата раса загина. Аз мисля да уча арабски или нигерийски понеже съм адаптивен към всичко ново и усещам накъде отиват нещата, а защо не и китайски да уча, все пак те ще ни завладеят и ще работим за 200 долара на месец като роботи
218
0
 
1
 
! Отговори
до Питър Бота преди 3 години
Тя и Англия става цветна, както и Австралия, Канада и изобщо навсякъде си става мулти култи, а какво да кажем за нас - каквото ни наредят това ще е, трябва да се готвим за нови мигранти и нови българи и въобще не знам къде можем да се изселим ние белите на марс може би
217
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ислямска държава пак ще колят белите християни където ги хванат, просто този напикаващ се дядка е една пионка на соросоидната сeктa.
216
1
 
2
 
! Отговори
Питър Бота преди 3 години
А с намаляването си белите ще усетят че те не си контролират държавата както е в случая.А когато това стане ще почнат да се изнасят от Сащ с което Сащ ше се превърне в бананова държава.Защо ще стане точно така ли?Защото имаме исторически пример който е ЮАР преди и след Апартейдда наблодава се същото напускане на белите в посока Австралия Англия и Канада и затъване на държавата до нивото на другите и африкански съседи.
215
0
 
2
 
! Отговори
бял преди 3 години
Ако се гледат белите гласове Тръмп печели без конкуренция, само че Америка вече не е много бяла. Както и при нас след няколко години ДПС ще печелят всички избори
214
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма лошо Сащ да изчезнат от картата.Това ще върне Света в ръцете на старата интелигенция.Англия Франция Германия Русия.Американските дбили не могат а и не умеят да контролират Света поради ограничен умствен потенциал
213
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината дрогаре е следната . Тръмп го уволниха , Байдън ще го пенсионират . Президент ( марионетка ) ще е жена афроиндийка. Опс да не се обърках , за афроамериканци бял чувал ( даже Мъск е такъв , нали идва от ЮАР) , но за афроиндийка не бях още. Вери прогресив. В общи линии тя спечели , другите да го ухат. Въпросът е кого ще демократизират първи, аз залагам на Турция. Имаше опит лятото на 2016 , неуспешен , после дойде Тръмп, сега играта продължава, неоконите се завърнаха. Честно или не ???
212
0
 
4
 
! Отговори
Америка преди 3 години
Капитулира
211
0
 
4
 
! Отговори
Е по - добре китайци преди 3 години
Отколкото арабески
210
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От геополитическа гледна точка изнасянето на бизнеса към Китай го прави твърде силен.Засилването и помпането на Катай е предателство към съюзниците на Сащ в региона Япония ЮК Тайван Индия и тн. и към европейските съюзници защото силен Китай ще почне да изкупува активи из цяла Европа.Американците трябва да са луди те тикат Света в лапите на Китай.
209
5
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Все едно слушам Нинова... - след загубата...
208
0
 
4
 
! Отговори
Хахохилъри преди 3 години
Намери ви се цаката
207
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Намаляването на безработицата в Сащ означава намаляване на износа на производство в Китай.Това е против големите бизнесмени като Безос и тн. и китайците и вреди на средната класа.Тоест интересите на едрите бизнесмени и китайците са противоположни на средната класа.С разрушаването на средната класа Сащ ще се превърнат в латиноамериканска държава и понеже този процес е необратим което се вижда с неприазънта към Тръмп то от това следва че Сащ са бита карта.