Анализатор: С Байдън ще видим една нова Америка

Засега не са неизвестни хората зад Камала Харис, каза Димитър Гърдев
9 ное 2020 21:09, Ния Христова
36
Анализатор: С Байдън ще видим една нова Америка
Снимка: БГНЕС
"Изключително нова ще бъде Америка след избирането на Джо Байдън за президент. Балканите не са такава зона, че САЩ да има специални отношения за този регион. Те ще бъдат свързани с общата им политика за Европа и за отношенията с Русия". Това каза пред БНР анализаторът Димитър Гърдев.
 
Според него общия обем от стратегически договори и противовеси позициите на Байдън са по-различни от досегашната политика на САЩ. 
 
"Възможна е по-силна ангажираност на Байдън към конфликта в Нагорни Карабах.
Още по темата
Проблемите във вътрешен план в САЩ са изключително тежки. Кризата с коронавируса няма да бъде решена. Разделението на американското общество ще се запази. Затрудненията в икономиката съществуват. САЩ имат и огромен външен дълг", заяви Гърдев. 
 
Анализаторът коментира, че има много неизвестни около хората, които стоят зад Камала Харис, както и около самата нея. 
 
"Важно е отношението на САЩ към НАТО. Байдън заявява, че ще укрепи връзките в Алианса. За нас е важно да имаме яснота, да не бъдат притискани съюзниците с постоянните 2% повишаване на разходите, с това предислоциране на сили и средства, някакви преговори за прехвърляния. Това са важни неща", обясни Гърдев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
няма никаква "нова" Америка нито неясноти около камилата.Байдън е проект на обонго- демокрастите милиардери са привикали обонго да организира играта, който е задвижил пионката байдън да вкара през задния вход лицето на проекта камилата, с обонго зад гърба им. Връща се обонго, който видяхме за 8г какво направи за тия другари да си напълнят джобчето.Който е видял "кабинета"на байдън- до един обонговски министрй, нйкои са били заместници сега на по-високи постове, черни, много жени разбира се.
25
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
камала е женена за евреин сега знаем кои стои зад нея и какво да очакваме вследващите 4 години
24
0
 
1
 
! Отговори
Да завторят преди 3 години
Организирам Алианс за повторение на изборите в САЩ. Що само Беларус да завтаря?
23
1
 
2
 
! Отговори
нбз преди 3 години
Американците,който познават Байдан не знаят,но българските анализатори всичко знаят,та дрънкат.Ужас!По на 70,88 години вече и не спират да бълват глупости.Изкуфели старци.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напред сьс черните пантери - те ще ги оправят
21
0
 
12
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Същите глобалисти-международници, които сега абсолютно неправомерно започнаха да гърмят шампанското, защото "Джо Биден" бил "победил" и изборите в САЩ били "честни", при положение, че нито един щат още не е дал официалния си резултат, 3 щата още броят, а в 5 щата ще има ново преброяване и криминално разследване. Преди само 3 месеца изреваха като заклани, че изборите в Беларус били "фалшиви" и призоваха да се отменят, при това още на следващия ден. Чудовищно двуличие с астрономически размери!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Бай дън ще видим старата Америка, ще има истински войни, а не икономически като на бай Дончо.САЩ се хранят с истински войни и това ще получи света.
19
4
 
4
 
! Отговори
!!!! преди 3 години
Слави- президент!
18
1
 
7
 
! Отговори
Америка преди 3 години
Пичели от конфликти. Който бомби - пичели, който не бомби - ни пичели. Ей това ще видим. Около Камилата е ясно - на кака Хилъри д- то бясно. Ако някой е нормален да се преориентира да не е, защото ще е прецакан от всички.
17
3
 
2
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Големи разбирачи се извъдихте тука! То не са американски традиции, то не е конституция. По-американци от американците станахте! Щото България я управихме.
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анализатор:"Да живее новият Голям бял брат зад Голямата вода!Долу Тръмп, да живее Байдън!"Лизатори от всички страни - анализирайте!
15
2
 
2
 
! Отговори
Куку преди 3 години
До АнонименИ ти ли си от антиваксърите с 5 жи? Мале мале!
14
1
 
7
 
! Отговори
Наско преди 3 години
АналъИзатора ! https://youtube/watch?v=s_58GJrpRb4 Само в един район има 10000 "мъртво"гласували избиратели по пощата. Списъците са достъпни до всеки . Байдън е "мъртво" провъзгласен от медиите за президент . Очаквайте разтърсващи новини. Тогава и изборите ще отидат на втори план ... Ще ни събуди всички ... . СКОРО !
13
7
 
3
 
! Отговори
Доктора преди 3 години
До АлцхаймераХоди си лекувай алцхаймера, но преди това мини и през психиатъра да ти види нивата на 5 Джи-то че скоро ще те ваксинираме.
12
3
 
12
 
! Отговори
Алцхаймера преди 3 години
Да вярно е ще видим нова Америка.Америка на бедните ,на просещите подаяния,на стотици хиляди фирми фалирали ,на новия дълг от 35 трилиона долара,на дълговите роби ,на разпалване на десетки конфликти по света ,на нова бежанска война ,на ваксиниране на милиони хора с отровните ваксини на Гейтс,на лесбо-***-да-лски губернатори и шефове на фирми ,на брутални ексцесиии на афроамер.срещу бели ,на Истанбулски конвенции,на разпад на семейството,дигитални ***,да продължавамли
11
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Major Asshole-a Трумпетов май и жена му го заряза, 4 години мемета стигат време е някой по-нормален човек да седне да управлява, наигра се достатъчно и е време да му спрат глупостите.
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, една друга Америка ше видим. До 6 месеца ще предизвикат война някъде!
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще видим една кофти Америка.Тръмп поне се интересуваше само от Америка. Тоя иска да променя човечеството, включая и нас, само дето на човечеството това едва ли ще му хареса.
8
1
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
хората избрали тоя горяха и тъпчеха американски знамена и поругаваха и вандализираха статуи на бащите основали тъпатааа им държава!Само това ви говори за менталното състояние на тази сбирщина!Аз сим мислех че съм американофоб ,но демократите и феновете ми скриха шапката,трябва да призная ,че американски флаг не съм горял и тъпчел за разлика о тях ,.....
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Расизмът" в САЩ изчезна в рамките на 24 часа.... Ти да видиш!