Доналд Тръмп оптимист: Ние ще спечелим!

Американският президент с двусмислено послание в Twitter
10 ное 2020 17:22, Красимир Ангелов
107
Доналд Тръмп оптимист: Ние ще спечелим!
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви във вторник в своя профил в Twitter, че очаква победа, но без допълнителни разяснения дали визира битката на страната с пандемията от коронавирус или опита си да оспори резултатите от президентските избори.

"Постигаме голям напредък, резултатите ще започнат да идват следващата седмица", написа Тръмп.

"Нека направим Америка отново велика", добави той в отделен туит, съобщава БНР.

Снощи Тръмп похвали вчерашния пробив по отношение на разработването на коронавирусна ваксина, но след това разкритикува производителите, че не са разкрили резултатите от процеса на изпитване на ваксината преди президентските избори.

От друга страна, неговата кампания продължава правната борба за оспорване на резултата от изборите в няколко щати на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: САЩtwitterДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже е по-зле от Костов,вече отива към простотията на Атака.*** лузери.Америка ще преживе и тая простотия.
71
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 64 Моля? Тръмп бил от ранг на Тачър и Роналд Рейгън?! Ти добре ли си бре? Аз когато ги гледах тия 2 мата н Черно бял телевизор Пирин. Ти си бил още на баща си в. Сещаш се! Помня целият цирк между Горби предателя и Рейгън актьорчето.И ти ми говориш за този рус перчем че бил на " нивото" им? Я влез в нета и изиграй една игричка ДЕЧО!-:) Леле леле....Седнал да ме учи!!!
70
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не си мъчи мозъка за тръмпистите, пък колко си болен да ги свързваш с костов,а си вижте осраните демокрастолиберастки ***. Докарахте не държавите си, а целия свят до катастрофа.Борбата е на живот и смърт. И не се крийте зад медиате си. в сащ 25000 демократски срещу 500 републикански, деня и нощя бълват помия срещу републиканците, отделно троловете. И какви ли не методи да затворят устата на истината, особено чрез *** фейса, туиръта...
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един пример от постиндустриалната революция в САЩ. В Купертино Калифорния се нямира щаб квартирата на разработчиците на айфони където от всеки произведен Айфон в Сечуан Китай получават чиста печалба от 500 долара на телефон, в същото време завода в Сечуан получава по 5 долара чиста печалба на телефон.
68
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп форевър в сърцата на хората по света. Ако не беше така защо е събрал повече гласове от предния път и защо трябваше да измислят пандемия и да разиграват целия свят за да го свалят, оставам на страна страданията на хората от това сатанинско дело. В ада да горят сатанистите също завинаги.
67
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп победи още в 1 през нощта,спряха броенето без причина и след това точно в тия щати на Тръмп дето им трябваха на демократите да стигнат 270 започнаха да "идват" гласове,та 3 дена и 3 нощи,и дойдха точно толкова колкото им трябваше да минат Тръмп- в Уискансин водеше със 150000 гласа и дойдоха за байдън с 20000 повече а за Тръмп извъднъж спряха да идват, в Пенсилвания водеше с 800000 гласа и разбира се пристигнаха повече от 800000,как пък не дойдоха с 1000 по-малко например. И защо в "спечелените" от байдън приключиха в 1 и там нищо не идваше, ни закъснели,ни по поща,ни проблеми.Целия свят
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"защо му трябваше на запада да изнася проидводства"Защото индустриалната революция се премести в Азия, на Запад дойде времето на постиндустриалната революция. Това е времето когато създаваш принадена стойност не от производство, а от наука и разработка на нови индустриалните стоки. В Индокитай се премести само трудоемката част от производството което създава малка принадена стойност (затова цените на стоките им са ниски). По-голямата част от принадената стойност отива на Запада.
65
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмпистите не са по различни от костовистите.На практика са едни идолопоклоници!
64
2
 
2
 
! Отговори
Ивайло преди 3 години
И кръв да с...еш ще викаш ,че дренки си ял
63
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
при избирателна активност обикновено не повече от 60-65% да имаш над 100% това е свръхизмама.Всички вече видяха, целия свят какво представляват либерастите. Вече започва ерата на тръмпизма-борба срещу лукавите сатани демонкрастите, неолиберастите. Защото няма значение кой ще победи, но трябва да е честно.Измамниците да отиват в *** ***, това е най гнусната част на обществото.Тръмп завинаги! заради смелостта да се изправи срещу тази чума на 21-ви век.
62
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Тръмп беше лидер от ранга на Рейгън и Татчър каквито сега няма за съжаление. Всеки може да сгреши защо трябва да си арогантен.
61
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този ще ръси глупости до последно.До момента в който ще го изритат от белия дом! После вече никой няма да му обръща внимание!-:)
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен но кой е карал колата когато му загива жената и дъщерята а и двамата му сина са ранени, но аз те питам сериозно защото не зная и не намерих информация. Втората му жена е десетина години по млада и макар че е симпатична ми изглежда да му е връстничка. Не го казвам като забележка и ние не сме цъфнали и вързали но понякога страничните и дребни нещица значат някакви неща..
59
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижда се че сатаните правят всичко да вземат и сената и да прокарат светкавично техни закончета.1-то е да осигурят продажбата в световен мащаб на гейтовските ваксини.В сащ лесно ще ги задължат чрез работа, училища, университети, вече "осигуриха и за Европа благодарение на надупените ни избранници, със сигурност ще платим и за бедните в африка и индия и това е заради, което идват на власт - да напълнят джоба на гейтс и банда,по-точно с техните закончета да ни задължат да им пълним джоба.
58
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп реговаря да не е в килия с едри тъмнокожи момчета, че има да го навеждат, навеждат...
57
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 57Не е лесна съдбата на руските слуги в България: от препарат за вана на белина.
56
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп беше лидер от ранга на Тръмп. Ей-пий си лекарствата редовно,бе....
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доналд Тръмп оптимист: Ние ще спечелим ритник в ***!
54
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямата заслуга на Тръмп е че постави началото на края на неолиберализма, не се уплаши да застане открито срещу триглавата ламя.А българите толкова "бягаха" от комунизма и от СССР и се набутаха под ботуша на либерастите- ЕС, слугата на демократски сащ, и при Тръмп продължаваха да работят за тях.В ЕС сме да ни източват ресурсите - от природни до човешкия фактор, всичко е поробено от либерастите. Тръмп завинаги!TRUMP FOREVER!!
53
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Делата са за печелене на време и за успокоение на обществото но според мен Тръмп ще остане като една последна надежда на добрите хора за един нормален свят без войни и без робски практики и хитрини и лъжи и криви краставици и глобални затопляния и хрантутене на световна бюрокрация и изобщо той беше лидер от ранга на Тръмп и Тачър ей затова Запада не го харесаха, защото те са двулични и безлични от 20г няма нито една истинска личност от Западна страна, напълниха с бежанци и прочие нередности..