Judicial Watch: 1,8 млн. мъртъвци гласували на изборите в САЩ

В Алабама бюлетините били с 30% повече от избирателите
10 ное 2020 07:10, Анисия Иванова
163
Judicial Watch: 1,8 млн. мъртъвци гласували на изборите в САЩ
Снимка: БГНЕС

1,8 милиона души, които се водят гласували на изборите за президент на САЩ миналия вторник, са мъртъв­ци. Това твърди организацията Judicial Watch в иск, подаден до Върховния съд на САЩ, съобщава "Труд".

Въпросните гласували мъртъв­ци са пръснати в 353 отделни окръга.

Още по темата

Друг установен проблем на тези избори е фактът, че на много места има повече гласували, отколкото са избирателите по списък - и живи, и мъртви. Рекордьор била една от селищните системи в Алабама, където подадените бюлетини са с 30% над регистрираните гласоподаватели.

По тази причина адвокатите на президента Доналд Тръмп изиск­ват от властите да вадят несъществуващи електорални единици.

В окръг Антрим, щата Мичиган, където резултатът бе спорен между Тръмп и опонента му от демократите Джо Байдън (който набра вече повече от нужните му за победа гласове), софтуеърт на машините за гласуване допуснал "грешка” и надписал 6000 гласа за Байдън. Затова първоначално той бил обявен за победител в този окръг. Но след разкриване на грешката, резултатът бил коригиран и окончателно победител в окръга е Тръмп.

Естонският вътрешен министър Март Хелме подаде вчера оставка, след като предизвика скандал с обиди по адрес на Джо Байдън. В съботно радиошоу той нарече Байдън „корумпирана стара чанта”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първата мумия сложена за презедент.
136
2
 
3
 
! Отговори
Нали Цецко преди 3 години
затова ходи до САЩ, да ги учи как се правят избори!? САЩ е същото блато като тукашното, и президентите им циркаджии, и пълнежа им игански, и простотията им същата!? Нали по техен образец СДС прави перестройката и ето ви сега джендърска България!
135
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Я, ми то и в САЩ, и в Русия, и в Беларус..... Навсякъде едно и също. Веднага - Санкции за фалшифицирани избори.
134
0
 
0
 
! Отговори
Сл0вянския мелез преди 3 години
е за правата лопата.....ръждясала.
133
2
 
5
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Е, той Байдън е де факто за Малашевци. Може и за Орландовци.
132
11
 
7
 
! Отговори
манипулации преди 3 години
всички изборни манипулации на демократите съществуват предимно в главите на републиканцитеако могат нещо да докажат ще е много много учудващи, но не ми се вярва познавайки прецизността на съда в САЩ
131
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А наш *** нема ли да вземе отношение по темата или още не са му написали листчето в руското посолство?Деееба тая тъпааа съвецка шушумига!
130
7
 
3
 
! Отговори
съвецки лузъри преди 3 години
Тоя път руснмаците удариха греда с американските избори !!! Начукаха ли ви го на 2 ката матрьошки?
129
6
 
11
 
! Отговори
za USA преди 3 години
Доналд Тръмп си остава моя президент....................... FOREVER .....................завинаги........................................да е жив и здрав и да докаже манипулациите на демократите!!!
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да
127
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АНОНИМЕН1милион и 800 000 мъртви гласували .Това какво е ?!руска лъжа, какво друго може да е? И абдалите вярват :)
126
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Judicial Watch: 1,8 млн. мъртъвци гласували на изборите в САЩха, ха, това от руското посолство ли ви го казаха бе :)А за самолети с двойни дъна проверихте ли :)
125
11
 
5
 
! Отговори
тролене преди 3 години
руското тролене тук е много активно по тази темаколко са не демократични изборите в САЩсамо да ви кажа, изборите така са направени че няма как да се фалшифицират.....спрете да четете руски тролски сайтове щото се зомбирахте изцяло
124
4
 
7
 
! Отговори
 не си добре преди 3 години
До Щерютва пак няква руска тролска новина ли ев САЩ за да гласуваш трябва да се регистрираш предварителноАЛАНКОЛОООУУУУУпри регистрация се проверява всичко за теб до 10 коленоако е ОК тогава ти се дава право да гласуваш с един номерпосле може си гласуваш от където искаш поща, машина, бюлетина в секция и др.и колкото искаш - отчита ти се последния валиден вот....ако искаш пусни 1 милион бюлетини ако не си регистриран и ОДОБРЕН не ти се броят а може да идеш и в затвора като бонус
123
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой вярва още в "демократичния процес" ? Демокрацията така или иначе е една жестока система където тълпата/болшинството диктува на всички останали.
122
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да е,фалшификации има и дано успеят да ги установят.Демократите прекалиха,а гласуването по пощата е пълен абсурд по начина по който се проведе.И с машините с повреден изведнъж софтуер или предварително настроен.Както тук се пищи за машинно гласуване,след като никъде не се провежда,или само частично,но било "честно",ами не е,изключително рисковано,но се налива истерия от някои отлюспени да са в телевизора да нагнетяват напрежение,да са контра за да ги забележим в комплект с резидента.
121
3
 
8
 
! Отговори
ВНИМАВАЙ ТЕ ЕЕЕЕ преди 3 години
Е ЗА ТОВА СЪМ ПРОТИВНИК НА ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ, ЗАЩОТО ЗАД ТАЗИ ДЖАДЖА СЕДИ ЕДИН, КОЙТО ОБРАБОТВА ПОСТЪПИЛИТЕ ДАННИ И ГИ ОБРАБОТВА ТАКА ЗА ДА Е ПАК койНА ВЛАСТ.ТАКА ЧЕ ГЛАСУВАЙТЕ САМО С БЮЛЕТИНА РЪЧНО !!!!!!!!
120
2
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
1милион и 800 000 мъртви гласували .Това какво е ?!
119
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преклено много българи отидоха да живеят в САЩ - резултата от това не закъсня! Ей на и изборите САЩ изкифлихме :-)
118
6
 
9
 
! Отговори
Що реват мурзилките? преди 3 години
Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за дъртия комунист Байдън, "учиндолеца от Село Тодорово", истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти, с-о-р-о-с-о-***, катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри", татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци