Няма доказателства за променени, изгубени бюлетини в САЩ

Изборите на 3 ноември - най-сигурните в американската история
13 ное 2020 08:23, Елка Василева
33
Няма доказателства за променени, изгубени бюлетини в САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Президентските избори на 3 ноември са били най-сигурните в американската история. Това заявиха представители на щатски и федерални изборни органи, участващи в организацията и произвеждането на изборите в САЩ, както и на компании, обезпечаващи технически вота.

Общото изявление е изпратено чрез имейл до репортери от Агенцията за киберсигурност и инфраструктурна сигурност (CISA), която ръководи работата по защитата на федералните избори, на фона на продължаващите неоснователни твърдения на президента Доналд Тръмп, че изборите са му били откраднати, отбелязва Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Още по темата

Няма никакви доказателства някоя система да е изтрила, изгубила или променила бюлетини. Изборите на 3 ноември бяха най-сигурните в американската история, се казва в текста.

Макар нашият изборен процес да бе обект на много безпочвени твърдения и кампании за дезинформация, можем да ви уверим, че имаме пълно доверие в сигурността и почтеността на нашите избори, посочват авторите на изявлението, цитирани от Франс прес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има хиляди доказателства за фалшифициране. А има и документи !
30
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдателен преди 3 години
Много любопитен е фактът, че демократите изведнъж смениха твърденията си от не е имало измама на изборите на не е имало широко разпространена измама на избори.
29
0
 
1
 
! Отговори
MKO преди 3 години
Оправихме себе си и тръгнахме да съдим другите. Предстои на българите да защитят своята си демокрация и да се освободят от това което търпят 30 години.
28
1
 
0
 
! Отговори
анкета преди 3 години
Джо Байдън печели изборите: 1.Харесвам стареца,нищо че обича да души косите на децата-страшен пич е!2.Сбогом на целия свят!
27
1
 
5
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Ами естествено че няма да има доказателства за "променени и изгубени бюлетини" - просто зашото такива няма. Има десетки и стотици хиляди "изпратени по пощата" бюлетини, които не са "изгубени", а точ1но обратното - "намерени". Разбира се това, че всички "намерени" бюлетини са само за демократите, само в тези щати, които Байдън до края на гласуването губеше и тяй и изборите, и бяха точно толкова че да гарантират спечелването на Байдън, е чисто съвпадение.
26
3
 
5
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 3 години
Фалшификации в такива мащаби, като в отминалите президентски избори, не биха могли да се осъществят без съдействието на високо-поставени представители на федерални и изборни органи, както и на компаниите, обезпечаващи вота в техническо отношение. Впрочем, всички те казват, че няма доказателства и имат пълно доверие в честността на изборите. Ами няма да има доказателства, защото тъкмо те би трябвало да ги потърсят, но не го правят.
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости!! Има стотици свидетелства за нарушения!
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз отсега рева
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е вярно че няма доказателства - Тръмп още преди изборите каза че има.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И там си имат професор Мишо май .Всичко се прави с големи пари и няма какво да ни учудва .От там ни учат на "честни демократични "избори .
21
4
 
10
 
! Отговори
Ха ха преди 3 години
Ей това беше най-големият виц, който съм чул!
20
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казаха преди да започне проверката . Проверката драги е виша форма на доверие. Ние всички ще повярваме в победата на Байдън след проверката , казва се още и Одит . Нека да се провери и напълно да се разсеят всякакви съмнения за злоупотреби. А ако има такива , спокойно , Байдън няма да го съдят , той просто нищо няма да си спомни.
19
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бай Джо е признат за победител само от медиите. Официален резултат няма."---------------------------------------------------------------------------------------Буда Тиквоний призна ли победата на бай Джо? Поднесе ли му свойте васални и слугински поздрави и почитания? Интересно ми е как ще се гърчи като *** на горещ тиган след съдебната констатация на нищожността на изборите?
18
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казах му на Джо Байдън, че номера с фалшификациите на езборите може и да мине в САЩ, но пред българските гръмпофили и путинофили е абсурдна да мине и с лекота ще го разобличат, ама той не ме послуша и сега хак му е да го разкарват по съдилищата.
17
13
 
10
 
! Отговори
Рус трол Пу.Тръмпист преди 3 години
Нямало доказателства ... нямало доказателства ??? шефа Путеен ще е мнооого разочарован. Пак ще ни реже копейки от възнагражденията .
16
10
 
12
 
! Отговори
проблема на Тръмп преди 3 години
Има купища доказателства за фалшифициране на изборите в САЩ у българските тръмпофили, но те нямат желание да ги покажат.
15
15
 
9
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Един пощенски служител лъжеше, че има измами и хората на Тръмп бяха много щастливи, че са намерили конспирацията. След като му обясниха какво го очаква ако продължава да лъже и се отказа от твърденията си :D
14
16
 
10
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Опа, оранжевото отече. Кеф!
13
6
 
19
 
! Отговори
фейк нюз преди 3 години
Ха,ха ,ха това сорос ли го казва?!
12
12
 
34
 
! Отговори
На кво се радвате бе преди 3 години
овце туппоумниКрадливия дъртак Байден обеща да затвори САЩ !!!юдо-масонските марионетки вече затвориха западна европавие кво изкате да ви затворят по дупкките ви докато не изпукате от глад ли !?или да осъмнете под диктата на надзаконовия и наддържавен юдо-масонски елит !?или и вие искате да коленичите пред ннегратта и да молите за прошка, както направиха юдо-масонските марионетки в САЩ !?това ли искате овце ттъпоумни !!!???