Тръмп призна победата на Байдън

Въпреки това той я определи като "фалшифицирана"
15 ное 2020 17:00, Красимир Ангелов
135
Тръмп призна победата на Байдън
Снимка: БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп призна, че демократът Джо Байдън печели президентските избори в Съединените щати, които се проведоха на 3 ноември.

Още по темата
В публикация в Twitter Тръмп обаче определи победата на Байдън като "фалшифицирана", съобщава БНР.

"Той спечели, защото изборите бяха фалшифицирани", написа Тръмп в своя профил в Twitter.

"Не бяха допуснати нито застъпници, нито наблюдатели. Вотът беше подправен от частна компания, собственост на Радикалната левица. С лошата си репутация и старо оборудване, не успяха дори да се класират за Тексас, където спечелих с много. Помогнаха и фалшивите и мълчаливи медии и много други!", написа още Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До JJIvanov warning Ми тя тази система за урочасване беше използвана на брифингите на щаба от които хората трябваше да получат страх от К19 и да повярват че това заболяване съществува не говоря за коронавирус той е открит много отдавна а за к19.Не знам дали са повярвали но много хора се чувстват зле от брифингите и от внушенията на този щаб и особено на началник щаба. Даже премиера изрично подчерта че благодари на медиите които използвали такъв вид превод, това е ужасно наистина ако е верно.
122
2
 
2
 
! Отговори
JJIvanov warning преди 3 години
Много тежки увреждания на стотици милиони американци бяха нанесени чрезЖЕСТО МИМИЧЕН ПРЕВОД>ПОлзва се древна система ЗА УРОЧАСВАНЕ.Експерти да огледат обсебени след урочасване от ЖЕСТОМИМИЧЕН ПРЕВОД чрез телевизионен терор.ВSИ4КИ УРОЧАСАНИ ГЛАСУВАХА ЗА BIDEN>>
121
4
 
3
 
! Отговори
Фактология преди 3 години
Имало едно време една компания наречена Smartmatic. Тя участвала в преброяването на изборите във Венецуела през 2017 г. Това мило дружество е заловено в манипулиране на най-малко един милион гласа (от общо 8,5 млн. или поне 12% от гласовете ) в полза на комунистическия диктатор Мадуро. Съвсем случайно тази компания е собственост на един от членовете на борда на директорите на Отворено общество, поканен лично от Сорос. Името му е Марк Малок Браун. Някак си пак случайно, на тази компания е възложено да брои гласовете в така наречените "висящи щати". Всеки който не вярва на тези "ангели " в човеш
120
5
 
4
 
! Отговори
Do 112демокрация &am преди 3 години
Преди да коментираш провери в кои щати печели Тръмп-щатите на белите,образованите.Байдън печели в бедните щати-Виктория,,Пенсилвания,където е пълно с емигранти,безработни мързеливци,живеещи на социални.Може да е ексцентричен Тръмп,но каквото обеща го направи.Не го обичат военнолюбивите кръгове,защото им секна кранчето.Байдън ще е само фигура,друг ще дърпа конците.Тези избори бяха фалшифицирани.Не се радвайте,защото у нас има американски бази.Ако се разпали конфликт с Русия ние ще сме най близо.
119
2
 
10
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
При Русия нчма проблеми. Там Путин е вечен...
118
3
 
4
 
! Отговори
муахаха преди 3 години
абе Журналисти, Вие разбирате ли Писмен Текст?!
117
4
 
8
 
! Отговори
урааааааааа преди 3 години
Първата държава без президент
116
6
 
6
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Абе джо бай бай американа издън.
115
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СССРНикой не казва че Байдън е перфектния избор, даже се учудвам че това им е листата на демократите :) Тръмпи не го понасяха, спасиха го единствено еврейското лоби в Щатите, все пак зетя му е еврейн :))
114
14
 
18
 
! Отговори
СССР преди 3 години
В момента Байдън е забравил, че е купил президентските избори в САЩ! Той страда от старческа деменция и не помни какво е закусвал..
113
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До CССРНе вярвам този клоун да еподвластен на руснаците, дори и да имаше такова нещо, не мисля че многото служби в САЩ биха го позволили :))) Имаше една предизборна реч Тръмпи в която каза това което искаше да чуе тълпата, затова спечели :) Проблема е, че е въздух под налягане, тази реч се забрави, защото е клоун :))
112
16
 
12
 
! Отговори
CССР преди 3 години
В Русия всички наричаме Доналд Тръмп..Нашия Американски президент!!Той трябва да остане на власт!!Много средства са инвестирани в него!!
111
23
 
15
 
! Отговори
Логично преди 3 години
Руските *** хвалят Тръмп защото той руши Америка
110
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 110Интелигентен отговор, мерси за информацията, но аз "вярвам" на кадъната ***, просто ми е стара друшка :)))
109
25
 
10
 
! Отговори
Очевидно преди 3 години
Тръмп продължава да лъже. Жалък човек. Срам за Америка. Вярват му само простите хора.
108
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Става интересно, вчера хора на Тръмп са конфискува ли сървърите на Dominion
107
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма никакво признание. Тръмп казва, че победата на Байдън се дължи на лъжи и фалшификации. Къде се вижда тук признание!? Днес.бг поднася едно фалшиво заглавие и тези дето не са прочели статията го лапват като шарани.
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 105Кой мо е проблема Бокича ли :))) ММоже би проблема са монголците които чоплят семки и се мислят за арийци :))))
105
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напъваш се ама пак нищо. Някакви клишета от 90те . Помпео е бил директор на разузнаването. Тръмп го назначи обаче кой кого командва. Буш нападна Ирак по "данни" на цру. Агенциите командорят. Там цялата работа, различните лобита имат хора в различните агенции. сащ са една гигантска мафиотска структура направена да изглежда легалбо пибеже лобизмът там е позволен. Половината сенатори са в разни корпорации.
104
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха, признал ама друг път, самият Тръмп опроверга това, и каза че е фалшива новина, ама вие в тоя сайт от къде да знаете.