Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират срешу COVID-19 пред очите на цяла Америка

Те искат да покажат, че ваксината е безопасна
3 дек 2020 19:30, Нели Христова
327
Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират срешу COVID-19 пред очите на цяла Америка
Снимка: БГНЕС

Бившите президенти на Съединените щати, Барак Обама, Джордж Уокър Буш и Бил Клинтън, се съгласиха да бъдат първите, които ще бъдат ваксинирани срещу Covid-19 пред телевизионите камери, за да вдъхнат увереност на американците, че ваксината е безопасна.

"Преди няколко седмици президентът Буш ме помоли да уведомя д-р Фаучи и д-р Биркс, че когато настъпи времето, той иска да направи каквото може, за да помогне на своите съграждани да се ваксинират", заяви пред CNN шефът на кабинета на Джордж Буш  - младши Фреди Форд.

Подобно желание изразиха и Барак Обама и Бил Клинтън.

По време на интервю за SiriusXM, излъчено в четвъртък, Барак Обама заяви, че ще бъде ваксиниран срещу коронавирус, като "може в крайна сметка това да стане пред телевизионните камери". Представител на Бил Клинтън също посочи пред CNN, че и бившият президент би желал неговата имунизация срещу Covid-19 да стане публично достояние.

Бившите президенти се надяват по този начин да вдъхнат доверие във ваксините на американските граждани, веднага след като те бъдат разреши за употреба в САЩ.

Междувременно д-р Антъни Фаучи каза, че при успешна ваксинация и достатъчен брой на ваксинирани хора, гражданите на САЩ биха могли да получат стаден имунитет до края на следващото лято или през есента.

Главният изпълнителен директор на компанията BioNTech Озлем Туречи разкри ден по-рано, че Covid ваксината, разработена съвместно с Pfizer, може да бъде одобрена в САЩ и в ЕС до средата на декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
1
 
8
 
! Отговори
Айде да видим? преди 3 години
Айде да видим кой и как ще ме накара да се ваксинирам. Вече предпочитам да умра от ковид, пред това да се ваксинирам - честно.
129
3
 
2
 
! Отговори
Рушофилски трол преди 3 години
"По времето на СССР"..........един от малкото останали живи бивш зКпЧ.
128
1
 
4
 
! Отговори
Незнайния Войн преди 3 години
Втората Световна е възникнала за дооооооста по-малки различия между масите.Казвам ви, за да знаете какво предстои и да се подготвите подобаващо.И все пак - здравословно е да разберете, че нещата са доста по-различни от преди 60-70 години.Успех!
127
1
 
7
 
! Отговори
факт преди 3 години
Очакваме и пряко предаване на екзекуцията им на гилотината, бесилката или чрез разстрел. Или да им дадем възможност да покажат артистични заложби на електрически стол... Все пак само на стола имат огромен шанс да измамят зрителите. Иначе ще им боцкат 1 милилитър витамин и уж ще е ваксина... Няма нищо лошо да се самоунищожат тези...
126
3
 
6
 
! Отговори
ЧИЧО ДРЪНДИ преди 3 години
Ваксърите нямат нито един довод, с който да защитят исканията си. Точно като ГЕРБ-ерите са.Смятам, че ГЕРБ-ери и Ваксъри е едно и също нещо.Говорят едно, ама ако опре до тях - не ги търси.Точно за това, настоЯвам всеки ГЕРБ-ав и всеки ВАКС-ър да бъдат ваксинирани ПЪРВИ. Да видим как ще им се отрази.
125
7
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Айдука ТиПич, никой не ви кара да си инжектирате каквото и да е. :)))) Даже вече ви казаха, че дори няма да е задължително, а тук ви казаха, че такива като нас предпочитат такива като вас да не се ваксинират :)))) Тъй че, измисли си някоя друга причина, защо вечно хленчите в тия теми, тая не върви :)))))
124
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау 115Единствено за "не сме толкова специални" си прав... Иначе определено пречим, защото сме твърде много за планетата и сме на път да я скaпем. А що реши, че на илюминатите им трябват пари изобщо? Парите са само залъгалка, средство, чрез което да контролират такива като теб и мен. Да сме здрави определено не им е мечта, защото ако си здрав имаш повече относителна свобода и не си зависим от бизнеса с болестите, който е един от многото инструменти на зависимост, с които подчиняват хората.
123
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 150"И само между другото, методът, който се ползва за тази ваксина е само началото.....ако знаете как работи ще разберете, че всъщност в бъдещето ще има доста лекарства на същия принцип....да лекарства, който ще са като на абонамент.....;-)"Казваш, лекарствата коЙто ще са с абонамент, а?Как все най-неграмотните най-разбирате конспирациите?
122
0
 
6
 
! Отговори
Айдука Ти преди 3 години
До 1Причината е доста проста плеби. Причината е настоятелния ви тон, че трябвало да си инжектираме неща. Което няма как да се случи, в световен албум. :)
121
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"По мои сведения, много повече хора са загинали от човешка ръка и човешки намерения, от колкото от всички заразни болести взети заедно.Това е и причината да пропусна предстоящите ваксинации с 200. "С грешни сведения се взимат и грешни решения.....
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И само между другото, методът, който се ползва за тази ваксина е само началото.....ако знаете как работи ще разберете, че всъщност в бъдещето ще има доста лекарства на същия принцип....да лекарства, който ще са като на абонамент.....;-)
119
1
 
10
 
! Отговори
qmsi lainata преди 3 години
По мои сведения, много повече хора са загинали от човешка ръка и човешки намерения, от колкото от всички заразни болести взети заедно.Това е и причината да пропусна предстоящите ваксинации с 200.
118
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"По времето на СССР се живееше много по свободно отколкото днес. Ограниченията тогава са нищо в свравнение с днешните при демокрация, освен това днес към всички ограничения и цензура и полицейщина се прибавя и бедността и мизерията."ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА...
117
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До До ВаксъритеТи май постваш колкото да се намираш на раздумка :))))) Абе, никой не ви казва какво да правите, въпроса е защо продължавате да се бутате там където уж сте твърдо решени какво да правите и хленчите нон стоп? :))))
116
2
 
1
 
! Отговори
хмм преди 3 години
Бе няма да е задължително.....АМА ако си мислите, че някои ще ви пуща 2 пъти в годината по 14 дена щото сте ковидясали....или пък ще всяка болница ще е ковид болница като сега, амааааа много се лъжете!Ми така де....осигорихме ви безпатни ваксини ПЪК вие не ги ползвате...емиии значи вие си носите риска, кат се разболеете ай 14 ден в къщи и ако оцелеете хубаво, ако не болници НЕМА! Няма как да се поддържат толкова много легла за всяка зима! И НЕ, няма да имате имунитет за следващата зима!
115
1
 
5
 
! Отговори
Анти-ваксър преди 3 години
Няма да си бия ваксина. Решено!
114
1
 
1
 
! Отговори
Хахах преди 3 години
Ваксинирайте се колкото си искате - всичко е по желание.С други думи - "Естествен подбор"
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се ваксинират със витамин D
112
2
 
3
 
! Отговори
До Ваксърите преди 3 години
До 1Ми като не ти пука, успокой се малко. Никой няма да си набие ваксина, ако няма желание. Пък дори да му напишеш и 1000 "умни" коментара, пълни с квалификации.Демокрация е, не сме в СССР, да правим всичко по заповед. Кое не е така?
111
2
 
5
 
! Отговори
d преди 3 години
НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!! ПОВТАРЯТ ГО ОТ 6 МЕСЕЦА! Къде се мушите между шаарите БЕ??? НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.....спрете се....осмислете го и повече не пишете глупости от сорта:Аз да не живея в ИДИЛ, че да ме задължават да правя нещо?....Не сме роби да ни задължават квото и да било.