Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират срешу COVID-19 пред очите на цяла Америка

Те искат да покажат, че ваксината е безопасна
3 дек 2020 19:30, Нели Христова
327
Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират срешу COVID-19 пред очите на цяла Америка
Снимка: БГНЕС

Бившите президенти на Съединените щати, Барак Обама, Джордж Уокър Буш и Бил Клинтън, се съгласиха да бъдат първите, които ще бъдат ваксинирани срещу Covid-19 пред телевизионите камери, за да вдъхнат увереност на американците, че ваксината е безопасна.

"Преди няколко седмици президентът Буш ме помоли да уведомя д-р Фаучи и д-р Биркс, че когато настъпи времето, той иска да направи каквото може, за да помогне на своите съграждани да се ваксинират", заяви пред CNN шефът на кабинета на Джордж Буш  - младши Фреди Форд.

Подобно желание изразиха и Барак Обама и Бил Клинтън.

По време на интервю за SiriusXM, излъчено в четвъртък, Барак Обама заяви, че ще бъде ваксиниран срещу коронавирус, като "може в крайна сметка това да стане пред телевизионните камери". Представител на Бил Клинтън също посочи пред CNN, че и бившият президент би желал неговата имунизация срещу Covid-19 да стане публично достояние.

Бившите президенти се надяват по този начин да вдъхнат доверие във ваксините на американските граждани, веднага след като те бъдат разреши за употреба в САЩ.

Междувременно д-р Антъни Фаучи каза, че при успешна ваксинация и достатъчен брой на ваксинирани хора, гражданите на САЩ биха могли да получат стаден имунитет до края на следващото лято или през есента.

Главният изпълнителен директор на компанията BioNTech Озлем Туречи разкри ден по-рано, че Covid ваксината, разработена съвместно с Pfizer, може да бъде одобрена в САЩ и в ЕС до средата на декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
3
 
! Отговори
Доньо Донев преди 3 години
Ваксинация на живо.Това някакъв нов реалити формат ли е?С тримата Глу*** , хм Президенти за рекламни лица.Цял свят знае че за пресони от такъв калибър дор итова което ядат или пият минава през десетки проверки за безопасност . Дори ако си спомняте случая как една просста топка която Путин подари на Тръмп преди 2г. беше изследвана в 3 лаборатории преди да може Тръмп да захвърли в килера си с други ненужни подаръци.Та какво остана за ваксина . Вероятно ще им сложат плацебо с рекламна цел.
209
0
 
2
 
! Отговори
А да да преди 3 години
Ще се ваксинират ама с какво? Аз ще си разчитам на антителата, които имам след като боледувах 20 дни от ковид. Пък до когато изтраят. Да се бода на всеки 6 месеца за респираторен вирус, при който оцеляват 98% от заболелите, не мерси.
208
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук ,няма ли да има ваксинация на власта на живо
207
0
 
3
 
! Отговори
А Сот- еро преди 3 години
Камъните там де стоят,ко писва на тях а,та и тоя с вакса а,рептилията нас тез номерца не мина-ват
206
2
 
1
 
! Отговори
Дончо Тръмповси преди 3 години
Обама, Буш и Клинтън ще се ваксинират,а Клинтън ще ваксинира ЛюинскиАз ще си пия белината
205
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще получат качествени ваксини американците. Путин и рушнаците да се боцкат с новичока си, а които оцелеят да си ядат атомите, ракетите и нефта.
204
3
 
7
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Бай Тръмпи е шашав по цялата тиква, ама ясно заяви "На 4 ноември ковид истерията ще е история в САЩ". Да де ама му подмениха вота, щото пречеше на проекта Ковид, който NWO задвижиха. Щом тия тримата рептили са ЗА ваксинацията е ясна работата. Нищо хубаво не ни чака, а платените тролллчета нека ми цъкат минусите. То вас ще засегне бе ***.
203
2
 
8
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Тия ако ще се ваксинират - аз няма! Със сигурност!.. Поне не с тяхната ваксина, де!
202
2
 
10
 
! Отговори
гей зад мен преди 3 години
Е как да не вярваш на най-големите съсипачи на света!
201
3
 
3
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Аз ще ваксинирам Ганиела Ангелова и Дани Каназирева с разработен препарат,обогатен със селен,цинк и магнезии
200
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За справка, че тоя цирк е игран - Флинт и не-годната за пиене питейна вода от 10 години насам. Помним го Обумер-а как пи преди години "чиста водичка" пред народа, а хората още мрът от отровите дет им наливат през чешмата. Моля Ви се, заврете си я тая новина в гъзъ - 3мата гущера, ще им бият по една инжекция глюкоза. И ко ? Мишел Обама е мъж, но не виждам да пишете за тва по "новините"? Драскачи без мозък ...
199
2
 
15
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 3 години
Обама,Буш и Клинтън - евтин Цирк
198
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За сега болниците в щатите твърдо отказват ваксината на Pfizer, тъй като тя е синтетична молекула, а не като останалите ваксини които носят части от PHK
197
2
 
7
 
! Отговори
Аристотелович преди 3 години
Така един навремето размаха шишенце пред камерите дето "вътре доказателство за тайните масови оръжия на Садам".Ако ще сто пъти пред камерата да се инжектират. Доживяхме световната "илита" да е на нивото на Яне Янев.
196
3
 
8
 
! Отговори
ДАЛИ преди 3 години
ще е ваксина или ще е плацедо!
195
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Боко ще се ваксинира пръв пред очите на цяла България.Дали?
194
4
 
24
 
! Отговори
Мистър Сенко преди 3 години
Изакрават една "кутия" с ваксини ковид пред камерата-като предварително тия ваксини са пълни с нещо друго-да речем витамин С,и уж пред камерите "избират" от стотината ваксиниа т евсимки пълни с вит.С, "наксина",инжектират я и всичк ибалами-ръкопляскат! Да не говорим колко фокусници има,дето вадят зайци от шапки,*** и откъде ли не,та някаква елементарна шашма няма да направят. Да не говорим,че има и "продуктово позициониране" или монтиране на кадри и т.н. *** много *** народ има,ей---
193
3
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
и докато позират пред камерите да пият белина целият свят да гледа за какванация става въпрос
192
5
 
21
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
Има един филм "11/9" и м/у другото разказаха за случая с отровната вода в един град и как отива Обама и идеята е пред всички да пие чешмянка , за да покаже че е безопасна и не посмя дори една глътка да отпие. Та ще му повярвам че ще се ваксинира със същото с което ще чипират плебса.
191
4
 
16
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
....., а в спринцовките физиологичен разтвор !!!