Призвание: Доктор евреин разказва как е лекувал пациент с нацистки татуировки

Стотици хиляди прочетоха историята на доктор Тейлър Никълс
4 дек 2020 18:40, Нели Христова
84
Призвание: Доктор евреин разказва как е лекувал пациент с нацистки татуировки

Тейлър Никълс e лекар от Калифорния, който преди дни доби популярност в социалните мрежи, след като разказа как състраданието му като медик е било тествано, когато мъж с тежка COVID-19 инфекция дошъл да се лекува в болницата. Доктор Тейлър Никълс е евреин, а пациентът му бил покрит с нацистки татуировки.

В своя пост в Twitter медикът обяснява, че последиците от неспазването на мерките от страна на определени хора са го изтощили напълно, но все пак той и колегите му продължават да се борят.

Един ден той се сблъсква с пациент, който "изглежда много болен, изпитва неудобство и е изплашен". Лекарите от болница "Мерси Сан Хуан" близо до Сакраменто свалят ризата му, за да го прегледат. Всички обаче остават шокирани от татуировките по тялото му.

"Свастиката се открояваше смело на гърдите му. Татуировките на SS и други отличителни знаци на нацизма, които преди бяха скрити от ризата му, сета бяха видими за всички в стаята", пише доктор Никълс. Заедно с него за пациента се грижат чернокожа сестра и дихателен специалист от азиатски произход.

"Не ме оставяйте да умра, докторе", замолил се пациента, когато се наложило да бъде включен към машина за изкуствено обдишване. Той "показал признаци на дългогодишна употреба на метамфетамин", а зъбите му били "почти изчезнали".

Д-р Никълс успокоил пациента, че ще се грижат за него и ще го поддържат жив, доколкото могат.

Мъжът продължи да диша изключително трудно, а медиците го попитали дали иска бъде интубиран, ако е необходимо. Човекът отговорил, че иска екипът да направи всичко, което може.

"Всички ги видяхме. Символите на омразата по тялото му с гордост обявяваха възгледите му. Всички знаехме какво мисли той за нас. Как той оценява живота ни", пише лекарят в Twitter. "И все пак бяхме тук, работехме безпроблемно като екип, за да сме сигурни, че сме му дали най-добрия шанс да оцелее, доколкото можем.  Всичко това докато носим маски, защитни облекла, щитове за лице, ръкавици. "

Д-р Никълс разказва за стреса, страха и изолацията на тези в медицинската област, които трябва непрекъснато да се справят с вируса, докато пандемиятане се забавя. Тъкмо напротив - ускорява се. Той обяснява и как се справя с пациенти, които са расисти - благодарение на мантра, която му напомня, че това са просто хора, които имат нужда от доктор, а той е точно това - доктор. Но признава, че се е зачудил какво би би си помислил пациентът с нацистките татуировки, ако разбере, че е лекуван от евреин и до колко той би пощадил живота на лекаря, ако ролите се обърнат.

"За първи път осъзнах, че се поколебавам", признава д-р Никълс. "Пандемията ме измори и моята мантра не оказва същото въздействие в момента... И осъзнавам, че може би не съм добре."

Историята е ретуирана хиляди пъти и е получила стотици хиляди харесвания в Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз миналото лято на слънчака в едно заведение до нас седнаха трима евреи! Сложили си от ония малките капи на главата и гледат презрително всички около тях! След десетина минути започнаха да говорят силно все едно са сами! Моя приятел не издържа стани и им хвърли капите и на тримата, а ония го гледат лошо но си траят! След пет минути се изнесоха!
32
6
 
13
 
! Отговори
Karamanko преди 3 години
В началото на 20 век, според официалните преброявания, има само НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЕВРЕИ ОСТАНАЛИ В ЕВРОПА. Кои са милионите умрели в лагерите тогава? Щото 100% не са евреи!!! КОИ СА?
31
7
 
15
 
! Отговори
в САЩ преди 3 години
До Анонимен90% от лекарите, адвокатите и банкерите са жидюхивлезнеш ли в болница все на "богоизбран" попадаш
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са най големите терористи в света ,и много татута ,кво ме интересува да ходи да си лекува евреите
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимНО 31Разбираш ли си?
28
6
 
12
 
! Отговори
напиши в Туитър преди 3 години
че през 2012, Октомври, рабая Овадия Йосел каза:"Гойм (така жидюхите ни наричат - демек неверници) са били родени само за да ни служат. Това е единствената причина поради коят (гоим) са на този свят - да служат на народа израелев"добри хора са жидюхите нали ?
27
1
 
5
 
! Отговори
осем осем преди 3 години
До свиквайте да сее один ли е бог или си атеист значи сатанист
26
3
 
12
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Защо никъде не пише Дойче Веле?
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама знаете ли кво, просто ние не знаем да се хвалим и рекламираме! Вижте как го правят хората бе! Трябва всеки път когато в някоя нашенска болница лекарите спасяват някой ром, а родата му вземе, че ги пребие, лекарите да пишат сълзлива саможертвена история в Туитър! Ще станем световно известни и ще имаме много лайкове...
24
10
 
16
 
! Отговори
свиквайте да се преди 3 години
свиквайте да се кланяте на "богоизбрания народ"скоро юдо-масонките фондации офицялно ще се провъзгласят за господари на всички гоими - както жидюхите ни наричат в библията пише че бог Яхве Саваот (който всъщност е сатаната) обещава на евреите да ги направи господари на света чрез лихварство - е това време почти настъпи, всички скоро ще заживеете в един световен евреиски кибук в който ви е отредено местото на робите
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доктора се описва в туитър кото He/him - използвано от LGBT общността.
22
4
 
20
 
! Отговори
супер... преди 3 години
Хайде, сега Холивуд да спретне една мелодрама по този сценарий!А, и да не забравят за задължителното участие на актьри от афрото, с физически, недъзи и разбира съ ЛГТБ-то!Например:Еврейски гей-доктор лекува бял наркозавсим неонацист, на втори план мед сестра латинос изневерява с брътчеда на афро съпруга си, а синът им смена поли си...Накрая доктора и неонациста се женят, мед.сестрата заживява щастливо с мъжа си и брътчед му под еин покрив, а синът й ства първият афро трансгендър неонацист
21
9
 
15
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Какво благородство. Чак във вестника го пишат. Браво! Заслужава!Въпреки татуировката са го лекували? Просълзих се като четях
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега трябва да се появи и история как лекар-расист е излекувал евреин, накрая всички да се гушнат и да заживеят по братски! Нали не си мислите, че няма лекари-расисти, които просто си вършат работата и лекуват всякакви, както евреи, така и нашенските ***. Просто работа.
19
5
 
10
 
! Отговори
SS преди 3 години
Виц:Моше се оплаква на Авраам.Снощи дойдоха в къщи едни маскирани и ми завряха един поялник отзад и ме питаха къде са ми парите?Е ти каза ли им?Попитал Авраам.Разбира се да не искаш и голяма сметка за ток да навъртя.Това в реда на шегата.Истина е обаче ,че мен ме е лекувал доктор евреин.
18
3
 
8
 
! Отговори
Аладин преди 3 години
смъркал,пушил смъркал,пушил и оп ковид,голяма приказка еврейска
17
8
 
8
 
! Отговори
Kiki преди 3 години
Това че си нацист,не означава непременно да мразиш евреите.Има дълбоко тълкование тази идеология,не е само да свръхрасите.Дано е оцелял човека..
16
6
 
7
 
! Отговори
Профилакториум преди 3 години
Знаете ли ,че в Перник евакуираха цяла болница поради страх от съседство с нацистки лагер на смърта!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До УменБаба ти е била мъдра жена. Дълго време се инатях на подобни приказки, докато в един момент сам се убедих, че са верни.
14
7
 
14
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Не можах да разбера какво стана в българското олбщество, медиите отразиха изказванията на един български професор-социолог г-н Мирчев , който в университета беше казал ,че може да се окажем еврейска държава, след като 1% евреи контролират българската икономика, бежанците и ц.иган.ите са необразовани, и българските жени не раждат навреме и повече!Искаха оставката на този професор, имаше и изказване от Шалом и от студенти евреи!Когато някой казва истината това расизъм ли е?Агент Тео Кулеман!ЦРУ!