Джо Байдън и Камала Харис - Личност на годината според "Тайм"

В класацията те изпревариха Тръмп и медиците на първа линия
11 дек 2020 07:32, Елка Василева
57
Джо Байдън и Камала Харис - Личност на годината според "Тайм"
Снимка: архив, БГНЕС

Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън и партньорката му в изборната битка Камала Харис споделят отличието "Личност на годината" на списание "Тайм" за 2020 година.

Още по темата

78-годишният демократ, който на 20 януари ще положи клетва като 46-ия президент на САЩ, и Камала Харис, която ще стане първата жена вицепрезидент на страната, изпревариха тримата други финалисти за приза на списанието - действащия президент Доналд Тръмп, движението срещу расовото неравенство, започнало след убийството на чернокожия Джордж Флойд в края на май в Минеаполис, и доктор Антъни Фаучи и медицинските работници на първа линия в борбата с коронавируса.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Стария рокер преди 3 години
Алиса в страната на чудесата боза да пие! На инфантилните - приказки! Това е положението! Ама , този път не са познали. Генерал Флин има други планове
44
1
 
3
 
! Отговори
наблюдаващ преди 3 години
Каквото и да се говори,в човешката история няма друг такъв кандидат президент!!!Само във един щат 8000 починали са гласували по пощата за него.А, други 30000 са се явили лично на избирателните секции...отново за него.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зловещи!Това е коментарът към снимката на тези двама
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това трябва да е някаква шега, нали :)
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не забравяме че Хитлер е бил личност на годината на таймс
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
47 години в политиката нищо не е постигнал, високо корумпиран , расист, 3 пъти се опитвал за президент, Камала полу индийка и чернокожа най - върлия комунист в демократичната партия мрази байдън напада байдън многократно за неговите анти черни закони. Те са направо двойка на хилядолетието. Крият се по мазите и говорят глупости, докато китай плаща да им купят изборите. Синчето на тоя е китайско куче
39
0
 
10
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Чудно как още не са им връчили Нобелова награда за мир като на Обонго?
38
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личност на годината се избира от Тймес базирано на влиянието което дадена персона е оказала на новините през изтеклата година. Явно че Джо и Камала с това че бяха избрани за следващият президент и вице от народа имат много по-голямо влияние вече върху новините, обединението на народа и борбата срещу корона отколкото Тръмп който пък бе обявен от Дер Шпигел за Лузър над годината. Все пак и той взе награда такава каквато му се полага.
37
0
 
8
 
! Отговори
Знаех си! преди 3 години
В Таймс има нещо много ЛГБТ!Толкова сбъркани критерии трябва да имат първоизточник!И как може да станеш нещо си преди още да си с направил каквото и да било?
36
0
 
6
 
! Отговори
До Шломо Шекелберг преди 3 години
Всъщност Тръмп е най-големият съюзник на Израел, така че това е някаква игра.
35
0
 
6
 
! Отговори
По едно си приличаме преди 3 години
Ами те са същите слуги като нашите медии
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** кво расово неравенство в хамериката бе бате, то там само мед, масло и долари текат от чешмите, те на кого ги разправят тези комунистически лъжи...
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върховният съд вече е приел да разгледа иска на Тексас за нарушаване на Конституцията от 4 лъжещи щата Тръмп президент!!!!
32
0
 
9
 
! Отговори
Шломо Шекелберг преди 3 години
Я да видим кой ли е главния редактор на Тайм?Edward Felsenthal (born 1966) is an American journalist. He currently serves as the editor in chief of Time, a weekly news magazine. Felsenthal was born in a Jewish family on September 3, 1966.Абсолютно. Всеки. Път.
31
0
 
10
 
! Отговори
Аристотелович преди 3 години
Кoмунягитe ce рaдвaт зaщoтo "чудoвищeтo e пoбeдeнo", aмa дo крaя нa филмa имa oщe 20 минути...Oт днec вeчe 20 щaтa пoдкрeпят Тeкcac в иcкa им cрeщу 4-тe мeнтeщи щaтa, в двa oт кoитo дeпутaтитe oт мecтнитe пaрлaмeнтчeтa cъщo пoдкрeпихa дeлaтa cрeщу cвoитe щaти.Днec или в пoнeдeлник aкo върхoвния cъд приeмe дa рaзглeдa oплaквaниятa cрeщу 4-тe щaтa, тo трeвoжнaтa филмoвa музикa пaк щe зaпулcирa.А ако отхвърли резултатите там, и вече конгреса по закон трябва да решава кой е президент...
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личност на годината? Ха ха бидона най - вероятно ще президенства в затвора, вече има тонове доказателства за фалшификация от страна на ,, демократите " А официалните сми мълчат като бити задница. ЛЪЖЦИ!!!!
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уууууууууууууууууууууууууууууууууу..
28
3
 
18
 
! Отговори
hahah преди 3 години
Уау, може ли по-безлични хора да бъдат обявени за личност на годината? Какво нещо са медиите! След 5-10 години никой няма да си спомня как изглеждат дори.
27
2
 
16
 
! Отговори
асо преди 3 години
Няма такъв театър като в САЩ. Такива пиеси и актьори има само там. Представлението е за целият свят.
26
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долна пропаганда! Явно не познавате законите на САЩ, защото все още изборите не са приключили. Камала и Байдън са за затвора!