Мелания вече стяга багажа, искала "просто да си отиде у дома"

Тя може да получи само 20 000 долара като бивша първа дама, но само ако Тръмп умре
12 дек 2020 18:53, Нели Христова
55
Мелания вече стяга багажа, искала "просто да си отиде у дома"
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп все още вярва сляпо, че може да преобърне резултата от изборите и да остане още 4 години в Белия дом, но съпругата му Мелания вече си стяга багажа.

Още по темата
50-годишната първа дама вече се приготвя да се върне обратно във Флорида и е дала заръки на екипа си за установят нейните привилегии като бивша първа дама. "Тя просто иска да се прибере у дома", каза източник, близък до нея, пред Кейт Бенет, биографът на Мелания Тръмп.

Твърди се, че Мелания е попитала дали първите дами получават средства от данъкоплатците, когато се върнат към цивилния живот. А отговорът е, че й се полага само 20 000 долара годишна пенсия, ако Доналд Тръмп умре.

Невъзмутима, тя се готви да се премести в курорта Мар-а-Лаго във Флорида следващия месец. Първата дама е уредила 14-годишния й син да завърши учебната година там, а не в училището в Мериленд, което той посещава от 2017 г. А според източиците, тя вече е започнала да пренася лични вещи във Флорида от Вашингтон и Тръмп Тауър в Ню Йорк, където семейството е живяло преди Доналд Тръмп да стане президент.

Не се очаква Мелания да издаде мемоари, за разлика от Мишел Обама и Лора Буш, двете й най-скорошни предшественички. Източници от издателската индустрия обаче заявиха пред CNN, че тя обмисля да създаде книга за историята на гостоприемството в Белия дом.

Мар-а-Лаго ще представлява нещо като понижаване що се отнася до размера на имота. Частната резиденция на клуба обхваща около 3000 кв. фута и е по-малък в сравнение с Белия дом.

Освен това е по-малък от мезонета на Мелания в Тръмп Тауър. Твърди се, че жителите на Ню Йорк са негативно настроени към семейство Тръмп и именно това е накарало Мелания да реши да напусне града.

"Тя ще се чувства като отседнала за постоянно в хубав хотел", каза Лорънс Лиймър, който написа книга за Мар-а-Лаго. "Това ще и се отрази добре за малко, разбира се, но можете ли да си представите Доналд Тръмп да седи там шест месеца в годината? Много бързо ще започне да се чувства ограничен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във един момент когато,членът започне да не плаща членски внос ..и милиарди да имаш - вече няма смисъл..
41
4
 
10
 
! Отговори
Д.Кънев преди 3 години
Е и колкото и да взимат нас нищо не ни грее.Те си живуркат а ние просто гладуваме и се чудим как да изкараме месеца.А иначе вечно ни гледат в паницата и ни броят залцата,да не би да преядем.
40
0
 
5
 
! Отговори
Д.Кънев преди 3 години
Е и колкото и да взимат нас нищо не ни грее.Те си живуркат а ние просто гладуваме и се чудим как да изкараме месеца.А иначе вечно ни гледат в паницата и ни броят залцата,да не би да превземе.
39
6
 
7
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Стадото заслужаваСамо не ми казвай, че ти си с небесносини очи и пшениченоруса коса, бяла като мляко кожа, а също такова е и цялото ти семейство от поне 10 поколения насам... Ако човек поживее малко в западна страна, българите започват да му приличат на пакистанци и индийци... С това не искам да обидя нас, българите, а само ония, дето се мислят за чисти арийци... Да, индоевропейци сме, ама от по-индийската част на спектъра... А Тръмп е просто един данъчен измамник, скатал се за малко в БД
38
6
 
6
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Някой знае ли колко Пенсия получават БГ Първите Дами и Президенти - защото в НОИ пише че взимат по 100 000 лева Годишна Пенсия .
37
1
 
2
 
! Отговори
ikar преди 3 години
До Да *** евреискиДано това, което пожелаваш, да го получиш в хилядократен размер!
36
10
 
3
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
Лъжливо " семейство"!
35
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мелания си тръгва щото на Дончо самолета не може да излети и двата му двигателя не палят.
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом почнахме с расите нещата не вървят на добре. Лекарите от 4-ти километър трябва денонощно да дежурят тука и да се самосезират.
33
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички знаем, че САЩ скоро няма да съществува в този си вид. Това не зависи от нас и от никой американец. Всичко е запланувано още при създаването на тази държава и началото на края беше на 9/11
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Да *** евреискиИ какво като ни заселят бежанци? Тук като са се рязали глави някои нации още не са съществували. По- добре да не ни настъпват. Да внимават с балканите и най- вече България.
31
10
 
24
 
! Отговори
Както Рон Пол каза преди 3 години
"Млади Американци - вие току що убихте бъдещето си !"юдо-масоните внесоха 45 милиона цветнокожи по времето на Обамасега ще внесат още 50-60 милиона и това ще е края и на бялата раса и на Америка !безработицата и сега е ужасяваща, доходите главоломно падат, но Байден обеща да въведе нови еко-данъци и още повече "регулаций"това беше края на Америка !!!
30
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Да *** евреискиделил съм блока с импортнати рашки преди. Който не знае в София има поне 100 000 импортнати руснаци по време на комунизма. Диваци, да, но нищо особено. Не ме плащат нито индийци, нито африканци, тебе нещо страха много те тресе.
29
15
 
5
 
! Отговори
Да троле евреиски преди 3 години
До Анонимен 30сега правото на придвижване ще е гарантирано !много скоро ще ви заселят в България 2-3 милиона "бежанци" и пр. цветнокожи от азия и африка и ще ви накаратда стоите на колене пред тяхза сметка на това визите ви с САЩ ще останат !глобализма идва - дано да си готов да живееш ц индуси и африканци в един и същи блок
28
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Стадото заслужавав грешка си, другарче. Глобализма е необратим. Фактически Света е бил глобален през повечето време и свободното движение е било гарантирано. Само през последните по-малко от 100 години е имало отявлено движение в обратната посока, което завърши с разгромна победа над Раша и сателитите и- за съжаление бяхме в губещия лагер отново. Но не и сега.
27
7
 
15
 
! Отговори
Стадото заслужава преди 3 години
след не повече от 10-15 години САЩ ще заприлича на Мексико - ще се превърнат в още една мизерна шитхол държава населена с цветнокожи майймуниЮдо-масоните си мислят че ще могат да управляват тези животннни но се лъжатще дойде ден когато майммуните ще избягат от клетките, ще размажат юдо-масонския елит и ще настъпи времето на планетата на майммуните - ето така ще завърши поредната юдо-масонска лудост наречена глобализъм !
26
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Стадото заслужаваА от русия какво идва селски?
25
9
 
9
 
! Отговори
Стадото заслужава преди 3 години
Стадото винаги заслужава господарите си !!!това което идва за Американците е мизерия и унищожаване на бялата раса - кметицата на Сиятъл седя на колене пред цветнокожите и ги молй за прошка - ще стоите на колене пред цветнокожи рецидивисти като Флойд, ще ги молите за прошка, ще плащате все повече данъци и ще загубите о малкото свободи и права които ви останаха - ето това ви чака !!!
24
10
 
9
 
! Отговори
Само че преди 3 години
Къде ще отиде тази женица не е много ясно, защото Дойче Банк съди оранжевият шебек за 340 милиона долара и настоява за конфискация на недвижимите имоти и запор на сметки. За дъмпитръмпи е и по голямата част е ясно , отиват в затвора.
23
0
 
21
 
! Отговори
Капиш преди 3 години
Отива в имението в Маями щото там е лято,слънце, плаж, океан, коктейли......!