Байдън нареди: Дезинфекция на Белия дом след Тръмп

„Администрацията му е осеяна с коронавирус последните месеци“
14 дек 2020 13:00, Елка Василева
38
Байдън нареди: Дезинфекция на Белия дом след Тръмп
Снимка: архив, БГНЕС

Избраният за президент на САЩ Джо Байдън е поискал пълна дезинфекция на Белия дом, след като Доналд Тръмп и администрацията му напуснат.

Байдън вече е наредил всяка стая в сградата, която е близо 17 000 квадратни метра, да бъде цялостно почистена и напръскана с противовирусни препарати, пише BG-VOICE.

„Администрацията на г-н Тръмп е осеяна с коронавирус през последните няколко месеца. Няма да рискуваме“, каза Байдън.

Още по темата

„Цялата града ще бъде дълбоко почистена, дори ще сменим дръжките на вратите и меката мебел. Вирусът може да се задържи върху всякакви повърхности, така че цялата сграда ще бъде избърсана с дезинфектант, за да се „изгони“ всякаква следа от Тръмп и хората му“, каза още Байдън.

От GSA, администрацията, която контролира почистването на офисите в Източното и Западното крило на Белия дом, потвърдиха, че ще извършат всичко според изискванията. Ще бъдат подменени дори ключовете за осветлението, както и килимите. Тези, които имат по-специална и историческа стойност, ще бъдат запазени. Останалите ще бъдат „сериозно“ почистени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
3
 
! Отговори
факт преди 3 години
Евтино ще им бъде да залеят всички стаи и мебелите с бензин и спирт за горене и да запалят. После обществени поръчки за мебели, дограма, боя, мазилки... Най добре даже да сринат цялата сграда и да построят чисто нова. Поне пари имат, не са бедни хора.
25
8
 
7
 
! Отговори
Фобия преди 3 години
бай Дън където и да отиде му мирише на гробище.
24
2
 
9
 
! Отговори
Озадачен преди 3 години
А не мислите ли че щеше да е доста ненормално ако беше наредил - "нищо да не се чисти и тоалетните да не се мият!"Егати и 'новините'!
23
7
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
Не Байдън е пуснал Ковид, Тръмп го пусна...много си заблуден.
22
2
 
3
 
! Отговори
Цв. Цв. преди 3 години
До Истина Aма те бръмбарите и подслушвателните устройства само с проветряване няма да се махнат.
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние трябва да дезинфекцираме МС след Бойко.
20
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Байдън е рядко гнусен ...... Като Обама но по - гнусен.
19
7
 
8
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
ХА...ХА...ХА... т.н. " ЖУРНАЛИСТИ " . Тръмп е наредил дезинфекция на килията за Джо в ЗАТВОРА !!! .....ДЖО и др. виши демократи ще бъдат обвинени в ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ! ......При операцията на военните на 04.11.във ФРАНКФУРТ -централа на ЦРУ в ЕС ...са заловени изб. машини ...карти с памет ..ПРЕХВЪРЛЯНИ са гласове от Раша...КИТАЙ и Иран ...за ДЖО . При операцията на " ДЕЛТА ФОРС " ....има 5 ЖЕРТВИ . а шефката на ЦРУ е ранена...прехв. е в " ГУАНТАНАМО " .а адв. СИДНИ и повдигна олв.- ДЪРЖ.ПРЕВРАТ
18
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо - 1000 жени и любовници.Второ - разни дела за сексуално посегателство.Трето - общуваше си с народа чрез фйсбук. Четвърто - изпокара се с един куп медии и журналисти.Ами американците тия работи не ги харесват.
17
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля че тоалетните в Белия дом е излишно да бъдат дезинфекцирани защото Тръмп и неговата администрация през цялото време на пандемията пиеха дезинфектанти и хлорна вар.
16
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16Популизма това са изцепките Аз мога, Аз знам, Аз съм прав. Вследствие на популизма се раждат и бисерите Пийте дезинфектанти, утре ще започне ваксинацията, ковида е грип, не носете маски, аз ще построя стена, ще вкарам Китай в миша дупка, ще разоръжа Северна Корея, аз ликвидирах безработицата създадох 20 милиона работни места а Обама само 16 и т.н. Естествено нищо от това не е направено но много хора повярваха че популизма ще спаси света.
15
5
 
17
 
! Отговори
Realist преди 3 години
На бай Дън да му дезинфикцират и мозъка , белким почне да мисли. Ама надали ... там се очаква само деменция,която може да предизвика само нещо непоправимо.
14
1
 
11
 
! Отговори
. преди 3 години
Ето на това се вика английски хумор.
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15Въшката Тръмп и неговите *** на запад и изток зацапаха целия свят с екскрементите си. Популизма като държавна политика заминава в историята. Това най-много тревожи тръмпелиерите по света и у нас.......То защото Байдън не е никакъв популист, ама изобщо! Нищо де, като се прекатури Байдънът по няколко пъти на следващите избори тръмпърите ще са като мравуняк.:)))))))))))))))))))
12
3
 
9
 
! Отговори
11 преди 3 години
Ха сега наред с дезинфекцията да му биядисат Белия дом Зелен и на бас, че тоя няма да знае къде да се прибере.
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не забрави матраците, че по тях друг матрял може да е останал, да не забременее случайно.
10
2
 
8
 
! Отговори
Истина преди 3 години
или вместо да сменя всичко за милиони, може просто да забършат, да не ползват сградата за 2-3 седмици като всяка друга пандемия и след това да се завърнат... ама ... разходи да има, аз съм управляващ държава.. без значние от името на държавата управниците са едни и същи, мислят за себе си и харчат пари на народа си с широко отворени пръсти.
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За по-сигурно го запалете, заедно с байдън вътре та да е сигурно, че не е останало нищо да му напомня за тръмп. Егати параноика. Тоя ще излезе по-луд и от предния.
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само внимателно да не засегнат бръмбарите на руснаците и китайците ;) Там да се чисти по астарожно ;)
7
3
 
12
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Тоя пенс ако му стискаше щеше сам да бутне Белия дом и да го изгради целия наново. Ама демократ, толко може...