Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп

Нищо няма да ни спре, написала тя в Twitter
Обновена: 7 яну 2021 15:31 | 7 яну 2021 12:42, Елка Василева
397
Коя е жената, убита в Конгреса на САЩ? Тя е обожавала Тръмп
Снимка: Twitter

Американските медии разкриха коя е жената, която снощи беше застреляна при опита за нахлуване в залата на Конгреса на САЩ, в която се провеждаше заседанието за потвърждаване на победата на Джо Байдън на президентските избори.

Това е Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего, пише „Ню Йорк пост“.

Преди нахлуването на привържениците на Тръмп в сградата на Конгреса тя е написала в Twitter „Нищо няма да ни спре“ и „Бурята е тук“.

Ашли Бабит е омъжена, служила е във ВВС 14 години, била е ревностен поддръжник на Доналд Тръмп.

„В шок съм. Никой от Вашингтон не се обади на сина ми, научихме от телевизията“, каза пред медиите Робит Бабит, майка на съпруга на убитата жена.

Часове преди заедно с останалите привърженици на Тръмп да нахлуе в Конгреса, Ашли Бабит публикува в Twitter списък на нещата, които „трябва да бъдат направени, преди днес да заседава Конгресът“.

Още по темата

Списъкът включва оставката на вицепрезидента Майк Пенс и повдигане на обвинение срещу него за предателство. Вчера Пенс не пожела едностранно да откаже верифициране на електорските гласове, поради което Тръмп отправи обвинения срещу него в Twitter.

Междувременно човек, който твърди, че е бил свидетел на смъртоносната стрелба в Капитолия, сподели своя разказ за случилото се. В хаоса в Капитолия на САЩ привърженичка на Тръмп беше простреляна във врата. По-късно Fox News потвърди в полицията, че жената е починала от раните си.

"Бях точно там с нея, и те я застреляха", каза мъжът, като показа кръвта по ръката си, за която увери, че е на жертвата.

"Простреляха я във врата – от полицията или от службите, или каквото и да било, те я простреляха с пистолет във врата, тя падна в ръцете ми и на пода“, продължи мъжът, който изтъкна, че не знае дали жената е оживяла или не. Тя е изнесена на носилка извън Капитолия малко преди 15:00 ч. местно време (22 ч. българско време).

Веднага стана ясно кой е изстрелял куршума, като шефът на полицията във Вашингтон Робърт Конти по-късно потвърди, че стрелецът е полицейски служител от Капитолия, предаде FOX 5 от Вашингтон, цитиран от Darik News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
3
 
4
 
! Отговори
kireza преди 3 години
Кой каквото и да казва,тази жена е смела и за англосаксонка красива....Байдън е едно посриво старче,което ще управлява кихайки,кашляйки и ...Но фактически той няма да управлява,Камала Харис ще е фактическият президент...Дядо й е бил робовладелец в Ямайка....
308
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разделението не се лекува лесно и е дълъг процес. А всичко идва от изтънялата и обедняла средна класа... БРИКС подядоха запада...
307
12
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Махнете снимката на тоя уайт *** от заглавната страница. Повръща ми се...
306
5
 
2
 
! Отговори
тъжно преди 3 години
намериха ли убиеца значи стреляте на месо. Следващия път ще влязат с картечници да покажат ,че и те могат да убиват.
305
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100% Умишлено убийство. Невъзможно да е случайно
304
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кат е от Сан Диего, какъв го дири у Вашингтон ДЦ ?както е писал колегат по-долу, оня вече е на голф игрищетои го боли фара
303
21
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Супер, пукнала е докато е защитавала най-милото си. Сигурно се усмихва в смъртта си и е доволна, че е дала живота си по този начин. Разбира се, на Тръмп не му пука за нея и си играе голф, нея вече я няма, а ползата от саможертвата й е точно никаква. Четири души загинаха от глупостта на оранжевия. За сравнение в Бостънското "клане", от което започва войната за независимост на САЩ през 1770 г., загиват 5 души.
302
9
 
8
 
! Отговори
Съдията дред преди 3 години
Сега трябва и ни е така да постъпим както направиха в Америка ,ще бъдем по добре време е народа да се събуди
301
13
 
11
 
! Отговори
Simo преди 3 години
Не търси майка си там.
300
9
 
40
 
! Отговори
Значи преди 3 години
стрелят на месо гадовете. Можеше с гумени крушуми не с бойни.Всико е нагласено да убиват пазят олигарсите и крадливите.
299
21
 
8
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
За да убият ТОЧНО нея, при стотици други около нея, значи е направила нещо гадно!
298
4
 
21
 
! Отговори
някакъв преди 3 години
Ние да си решим нашите проблеми,а американците ще се оправят.Този рев на чужд гроб е направо "смешен плач".
297
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Петър1. Петърчо, ако имаше "очевидни нередности" щяха лесно да се докажат. Тръмпи се пробва, разбиха му на пух и прах претенциите2. Кампанията на Тръмп продължи от първия ден на избирането му: а трябваше да е президент на всички американци. Нещо като нашия пРецедент, който забрави, че са го избрали да е президент на всички българи3. Викаш, против Тръмп е била, тия дето Тръмп от десетилетия си прави бизнеса с тях и благодарение на тях можеше да си върти спекулата?
296
2
 
3
 
! Отговори
поред.глупост преди 3 години
До Анонимен 332ХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАААААААААААААААААААААААА,...............
295
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масонска държава
294
33
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега какво се оказа? Че голямата част от тези които атакуваха Капитолия говорят на руски. Защо е така предстои да научим от ФБР. Не знам какъв е статута на тези руснаци в САЩ, но повечето от тях сега ругаят Тръмп на руски че ги е предал и след като е обещал че ще бъде на протеста ги е изоставил. Човекът който с полицейски щит чупеше прозорец е окуражаван от околните с думите "силнее, силнее". Много странни неща се случват около персоната Тръмп, американец от руски пол.
293
13
 
56
 
! Отговори
Петър преди 3 години
1. Толкова много българи живущи в Америка споделяха за нередности в изборите, дори очевадни нередности.2. Кампанията против Тръмп започна още от избирането му.3. Финансовата олигархия ВИНАГИ Е БИЛА ПО- СИЛНА ОТ ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ В ИНДУСТРИЯТА, ТУРИЗМА, И ДР. ОБЛАСТИ, СЪЗДАВАЩИ БЛАГА И УСЛУГИ. А тази финансова олигархия беше против Тръмп.
292
39
 
11
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Жените обожават диктатори те, Хитлер, Мисулини, Сталин! Сега и този надут американски Пуек, позор!
291
20
 
22
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Всеки който гледа внимателно видеото ще разбере че това са внедрени в протеста дегизирани АНТИФА. Разбира се и подведени от тях протестиращи. Познати оттренирани марксичесески действия
290
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До sdИ му блокираха видето от туита в което пледираше за мирен протест. Много загрижеми комунистически платформи? И кой всъщност провокира атаката на протестиращите? Знаеш ли? Целта оправдава средствата. Нали комунисте. Затворете устите на всички за да си управлявате!