Полицаят, застрелял жена в САЩ, е отстранен от работа

68 души са в ареста за нахлуването в Капитолия
Обновена: 7 яну 2021 20:30 | 7 яну 2021 20:15, Веселина Йорданова
118
Полицаят, застрелял жена в САЩ, е отстранен от работа
Снимка: БГНЕС

Американският полицай, застрелял една от участничките във вчерашните безредици в сградата на Конгреса в САЩ, е отстранен временно от работа. Това заяви днес началникът на полицията в Капитолия Стивън Сънд, цитиран от Ройтерс и ТАСС.

Още по темата
"Полицейският служител е изпратен в административен отпуск, неговите пълномощия на полицай са преустановени в очакване на резултатите от разследването", се казва в изявлението на Сънд.

Над 50 души от правоохранителните органи са пострадали при безредиците, няколко от тях са хоспитализирани със сериозни наранявания.

Полицията във Вашингтон арестува 68 души във връзка с вчерашното щурмуване на Капитолия.

Повечето от тях са арестувани в самата сграда на американския Конгрес, съобщи днес началникът на полицията Робърт Конти, цитиран от Ройтерс."Имаме страшно много работа по идентифицирането и задържането на всеки един от буйната тълпа, отговорен за действията си", каза Конти пред репортери.

Сред задържаните има 60 мъже и 8 жени, арести са извършени както вчера, така и тази сутрин, добави началникът на столичната полиция, цитиран от ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убитите са щирмували Капитолия и са застреляни при атаката,а не вън на улицата.И сега тук е въпроса защо само 4ма са отстреляни ,при положение ,че стотици щурмуваха Капитолия ,като шумкари мандра.
61
2
 
11
 
! Отговори
Нека преди 3 години
Америка гори! Моля се на Господ да избухне гражданска война, за да бъде въздадена справедливост за гражданите на Америка и света! Демократическата партия отново ще започне да убива жени и деца и по целият свят, особено в близкия изток. Ще посегне отново на Балканите. Но дори самия американски народ вече не иска това! Искат си свободата и ще в получат!
60
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще пуснат всички арестувани артисти на бидона.
59
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Русия - мумията в мавзолея.В САЩ - мумията в Овалния кабинет!
58
3
 
5
 
! Отговори
Бавноразвиващ ли си преди 3 години
Тази земя принадлежи на Британия....Немам думи...
57
3
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Нормално е при демокрацията полицията да екзекутира невъоръжени жени, демокрацията трябва да се защитава с всички средства от недемократични безредици защото демокрацията е най-висшата ценност която ни е дадена на нас хората, но българите са прости и не могат да го разберат това нещо.
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре са Буш не знаел. Тез локуми икършене на китки там при аверите си със задна предавка.
55
2
 
2
 
! Отговори
Олд скул преди 3 години
Така Хитлер напада Полша, с преоблечени нацисти като полски граничари. Това е повода за ВСВ.
54
5
 
4
 
! Отговори
юбералес преди 3 години
Отстраняват го затова че си е свършил работата. Каква е задачата на въоръжената охрана, когато нахлува въоръжена тълпа в охраняемия обект? Точно така - да стреля.
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До !Единственият който му е набит си ти и си седи на набития знаеш кво и рупай марули за спокойствие и минерални добавки.
52
0
 
7
 
! Отговори
ит мейкс а дифърънс преди 3 години
В Русия Путин отрови Навални, после го качи на самолет и го прати в Германия да го лекуват и всички демократични западни страни осъдиха Путин.В САЩ полицай застрелва демократично невъоръжена жена която дори не проявява насилие и всички демократични западни страни мълчат?
51
1
 
2
 
! Отговори
Пищова преди 3 години
Тоя полицай как съм го порел кат риба на арбянаси.викя ох митьооо много *** порииш морииш ще фъргам бобааяяя
50
8
 
4
 
! Отговори
Полицаят преди 3 години
си свърши работата както трябва.
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накрая ще се дотътри кравешкият Аврора и ще пуца за началото на комунистическата революция в УСА. След това знаем, Гулаг в Аляска и ел огради по границите и пуцане на месо, ама в боратен ред.
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А режимът в Брюксел защо не осъди убийството на протестиращи граждани полицията в САЩ и не подкрепи протестите както направи в Украйна и Белорус?
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименБуш няма абсолютно никаква вина,той е бил подведен и не е знаел какво ще се случва и не е вземал решенията.По негово време успяват да прекарат и закони вредни за населението,природата, включително и тоталното следене на хора и правото да се убиват,без той да знае какво се случва изобщо.
46
11
 
3
 
! Отговори
Има преди 3 години
Си чудесна българска поговорка за тъ пи гъски ката тая " Да би мирно седяло, не би чудо видяло" .
45
12
 
3
 
! Отговори
! преди 3 години
Платените от Путин комунисти се провалиха отново. Путин вече е бита карта и го знае добре затова се опитва да хапе за последно защото великата империя на свободата и демокрацията ще го унищожи.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страндартно е остранен докато тече разследване. Но иначе всеки, който е бил във Вашингтон по време на някакво мероприятие ще ви каже, че там едни любезни чичковци с картечници предупреждават, че първо стрелят и после питат ако им минеш в охраняемия периметър, и никой не го бръсне живееш ли там, птиваш само да питаш нещо ли, намерил си ск монетка на земята или каквото и да е
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябваше да го наградят!Пази демокрацията!