Полицаят, застрелял жена в САЩ, е отстранен от работа

68 души са в ареста за нахлуването в Капитолия
Обновена: 7 яну 2021 20:30 | 7 яну 2021 20:15, Веселина Йорданова
118
Полицаят, застрелял жена в САЩ, е отстранен от работа
Снимка: БГНЕС

Американският полицай, застрелял една от участничките във вчерашните безредици в сградата на Конгреса в САЩ, е отстранен временно от работа. Това заяви днес началникът на полицията в Капитолия Стивън Сънд, цитиран от Ройтерс и ТАСС.

Още по темата
"Полицейският служител е изпратен в административен отпуск, неговите пълномощия на полицай са преустановени в очакване на резултатите от разследването", се казва в изявлението на Сънд.

Над 50 души от правоохранителните органи са пострадали при безредиците, няколко от тях са хоспитализирани със сериозни наранявания.

Полицията във Вашингтон арестува 68 души във връзка с вчерашното щурмуване на Капитолия.

Повечето от тях са арестувани в самата сграда на американския Конгрес, съобщи днес началникът на полицията Робърт Конти, цитиран от Ройтерс."Имаме страшно много работа по идентифицирането и задържането на всеки един от буйната тълпа, отговорен за действията си", каза Конти пред репортери.

Сред задържаните има 60 мъже и 8 жени, арести са извършени както вчера, така и тази сутрин, добави началникът на столичната полиция, цитиран от ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАбе вие не разбрахте ли,че не американците са виновни,а алчността на една шепа хора?
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 36Що за комедия,,Канада да нахлуе в САЩ"?!Да не стане Канада щат на САЩ?И между другото по-голямата част от територията на САЩ никога не е била вБританската империя.Франция,Испания,Русия на тях също трябва да се връща територия,ако се водим по твоята логика.
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30 За никоя нормална държава няма да чуеш , че полицията е допуснала тълпата да щурмува сградата на парламентаА в най-полицейската страна на света , парламентът им не беше отцепен . Макар че се знаеше и за митинга на Тръмп и за всичко останалоСлучаеност ??? Едва ли . Доста добра постановка в ущърб на Тръмп
39
1
 
13
 
! Отговори
дедо преди 3 години
КОлкото е по-голема"демокрацията" на една държава,толкова повече полицията стреля срещу народа си. Поне е демократично и всики са доволни,без жертвите разбира се!
38
2
 
12
 
! Отговори
Правда преди 3 години
Всеки, който убие невинен заслужава смъртно наказание според Божия праведен закон и полицаите не са освободени от отговорност да пазят Божиия закон. ниито имат право да злоупотребяват със слуебното си положение и властта си. Ое повече че това е основателен мирен и демократичен прцтест,който само ислямските и комунистическите нацистки и други терористи нагло се опитва да погазатя да наклевття защото им разкрива престъпните измамни схеми изборите на Баъдън Обама и другите свързани с исламски тер
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кой е издал заповедта да се стреля?
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Републиканската партия първо бе превзета от Тръмп през 2016 г., а сега когато се опитва да се отскубне от него ще разбере, че вече е една умираща партия. Избирателите на Тръмп ще го последват и през 2024 г., ако все пак реши да се кандидатира. може и да не спечели, но републиканците ще ядат дървото!
35
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Adam Kinzinguer 34 каквито и престъпления да е извършил Тръмп , те бледнеят пред тези на Обама , Буш баща и син , Клинтън
34
3
 
16
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
А сега да видим дали публично ще повдигнат обвинения на куката за убийството на бялата жена ветеран от ВВС както направиха с полицая отсранил криминално проявения Флойд!? Или живота на другите НЕ Е важен??
33
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Британска Канада да нахлуе в САЩ и да я върне на кралицата. Стига 240 години престъпления на тази територия. Тази земя принадлежи на Британия.Върнете законноста и собствеността.
32
13
 
5
 
! Отговори
Adam Kinzinguer преди 3 години
" Това е опит за Държавен преврат" Казано от републиканец. Най доброто от вчерашните събития е че след тях дори и от собствената му. републиканска партия ще се обърнат срещу престъпника Тръмп За мен най доброто е че вече ще започнем малко по малко да се освобождаваме от бълнyвaщи дрого3aBисими тръмписчета които пишеха по средно 200- 300 поубъpkaни коментари на статия
31
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По принцип всеки полицай застрелял престъпник има право след това на отпуск.А,че оtрепките атакували Капитолия са престъпници това е вън от съмнение.
30
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривайте вече тази жалка държавица и раздайте териториите й на съседните северноамерикански и южноамерикански държави.
29
2
 
7
 
! Отговори
Джо Байдън, 79 преди 3 години
Който не Гласува за Мене, не е Черен! Заповядайте на 20-ти в Черният Дом.
28
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 23Още не съм чул някой да е щурмувал Кремъл и беларуският парламент,та да правим някакви сравнения.Докато протестиращите бяха навън никой не ги закачаше.Докато в Беларус и Русия митингите са атакувани от полицай-милиоционерите.
27
4
 
9
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Откакто свят светува,таквъз закон царува ! За адни може за други не . Тея а ни ми са праат на димукрати щом стрелят и убиват.
26
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След тази брутална излагация, САЩ вече нямат никакъв авторитет. Вече са клоуните на света.
25
10
 
8
 
! Отговори
Lemmy Kilmister преди 3 години
Черния наркоман, на когото седнаха на врата, докато приключи - си го изпроси. Черния наркоман, който взе електрошока от ръцете на полицаите, използва го срещу тях - си го заслужи. Бялата жена, която се катереше през барикадите, право към насочено в лицето й оръжие от метър и половина - си го заслужи.Играй глупави игри, печели глупави награди.Разиграва се редовно, участвайте, за да спечелите.
24
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази жена колко души е застреляла на мисиите в чужбина?И двамата са продукт на една и съща кръвожадна система. Срещнали се и се дуелирали като каубои.
23
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14 пропусна само да кажеш ,че Черепът им е плащал Излишно е да те питам ,ама ти имаш ли си представа , какво представляват 50 долара на ден в САЩ . Едно нищо . Доста под минималното заплащане , особено в по-богатите щати