Тръмп ще бъде изнесен или с белезници, или с усмирителна риза!

Журналистът Гаспаров: Тръмп оставя като наследство една срамна Америка
7 яну 2021 08:52, Елка Василева
99
Тръмп ще бъде изнесен или с белезници, или с усмирителна риза!
Кадър: БНТ

Доналд Тръмп или ще бъде изнесен до края на седмицата с белезници, или с усмирителна риза. Това коментира българският журналист в САЩ Симеон Гаспаров пред БНТ след безпрецедентното нахлуване на демонстранти в подкрепа на Тръмп в сградата на Американския конгрес.

„За тези 4 години на управление Тръмп успя да изгуби Конгреса, Сената, да срине Републиканската партия, а и да загуби президентството. Той е като Нерон от Древния Рим, който стои и гледа пламъците. Само че Древен Рим и Вашингтон са две много различни неща“, каза Гаспаров.

Този път дори вицепрезидентът Майк Пенс и републиканецът Мич Макконъл доказаха, че Конституцията е над всичко. Щатите, а не депутатите избират президента на САЩ, това се казва в Конституцията, обясни Гаспаров.

Много скоро може да се включи и 25-тата поправка за започване на процедура за отстраняване на президента от власт, обясни журналистът.

Още по темата

Според него събитията от снощи са не само следствие от управлението на Тръмп, а резултат от много дълго натрупване. Средната класа в САЩ изчезва - представете си един пясъчен часовник на много бедни и много богати, който непрекъснато расте, а това по средата - средната класа, се стопява, обясни Гаспаров.

„Тръмп оставя като наследство една срамна Америка,  днес той сложи едно голямо петно дори върху престижа на Америка на световната сцена. Наследството му е позор“, категоричен е журналистът.

Днес демократи и републиканци най-накрая разбраха, че трябва да работят заедно, днес ударихме дъното и дано от тук нататък започнем да се движим нагоре, допълни той.

Според Гаспаров задържаните ще са много, защото в района има камери, а в Капитолия е забранено използването на оръжие.

„Днес се видя, че кралят е гол, че Вашингтон може да бъде превзет. Националната гвардия бе вдигната по тревога, положението наистина е като във филм, но фактът е един - разумът надделя“, каза журналистът.

Според него сега се очаква Джо Байдън да излекува раните в американското общество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
12
 
! Отговори
Позор преди 3 години
***,Антифа,БЛМ и Комрад Байдън ще управляват САЩ
23
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комуниста Байдън с кръв и смърт идва!С кръв и смърт ще си отиде!
22
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо след като Тръмп спря всички войни в Близкият изток, Иран иска бой с Тръмп,не с друг,С Тръмп? Защо след Кенеди,Тръмп е единственият който претендира за Мир,е онищожен? Изглежда че иранският Аятулах желае война? Ми какво друго да си помислиш.Скоро ще има изпълнения в близкият Изток.Гаранция!
21
4
 
27
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Глобалистите не мигат да простят на Тръмп,че 4 години нямаше войни!
20
5
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Негърите не заслужавали бой ли?
19
2
 
23
 
! Отговори
Никога досега преди 3 години
До Анонимен Доста неедекватен коментар! На Тръмп зет му е евреин и това,което Тръмп направи за Израел-никой президент не е успявал досега да направи! А именно- нещо,което нашите медии упорито мълчат-никога досега Израел не е сключвал мир със арабските държави! Вече се подписаха мирни спорузамения с ОАЕ,Бахрейн,Саудитска Арабия и т.н.Това НИКОГА досега не е ставало, а който знае какво значи-"мир и безопастност"-знае за какво става дума. Който не знае-и да му обяснявам, ще си остане ***!
18
10
 
14
 
! Отговори
турист преди 3 години
ГАСПАРОВ , А КАК ДА УВАЖАВАШ БАЙДЪН , КОГАТО 170 И 120 ГОДИШНИ МЛАДЕЖИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ??? И ИЗБОРИТЕ НЕ БИЛИ ОКРАДЕНИ ...
17
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ние да видим нашият Лойко ко ше го прайм,че и той е захапал властта и извън нея за него няма живот!
16
4
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Ама какво чакат още каубоите, а не са почнали с пищаците ? Хахахаха
15
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И все пак Тръмп се опълчи на евреите! Трябва да му се признае, че не е страхливец, но няма шанс да спечели срещу еврейските пари.
14
11
 
18
 
! Отговори
Раните преди 3 години
На американското общество се лекуват с добре познатото лекарство - война на чужда територия. За съжаление има опасност това да се превърне в трета световна война, като си имат в предвид интересите на Байдън в Украйна и приключващия мандат на Меркел. Уви Европа ще плати цената отново
13
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбирачите на демокрацията в България...отново цапат форума.Виждали те демокрация...че и я коментират. Коментират и сащ...където не са стъпвали, а познават само от 5 статии в бг медии.*** Ганьоооо...
12
11
 
24
 
! Отговори
Според мен! преди 3 години
Според мен, американските евреи решиха и манипулираха изборите, за да спечели Байдън! Просто Тръмп не слушаше, както те искаха и го смениха, но много американци виждат измамата и затова са на улицата!
11
9
 
9
 
! Отговори
дядо Ванго преди 3 години
Според него сега се очаква Джо Байдън да излекува раните в американското общество...... НИЩО не може да излекува раните на американското общество . Вече е твърде късно . Няма връшане назад след като скочиш в пропаста . От там нататък пътят е само надолу .
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Чичо самА дано не са й забили и на ния вече черен гредарски пирон! Ама ти няма как и да знаеш за многото черни пирони забити у твоето момиче.
9
11
 
29
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Знам го този "българин" Гаспаров. Когато победихме ФАЩ във ФАЩ на волейбол плака за Америка и не се радва на българския успех. Грантаджия.
8
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Гаспаров който плюе срещу закона на американците,че всеки гражданин има правото да носи оръжие,е неправомерен закон,е много голям демократ.Тъй да знаете.Пълен минджак и махленски смукач. Целият бой е ,да се съберат пушките на американците,за да могат да ги направят на кайма след това.Във всички ,,демократични'' щати,ако те набарат с оръжие,лежиш както в СССР.Четири години.
7
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещата в България вървят също натам,наш Боко ще бъде или изведен от власта или с белезници или.......!
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велико наподно въстание
5
7
 
13
 
! Отговори
Както преди 3 години
Са тръгнали нещата по света май в БГ започва все повече да ми харесва.