Андрей Райчев: На САЩ се държи нашата сигурност, техните проблеми са и наши

Демократите не разбират докъде е докарана Америка
10 яну 2021 16:42, Нели Христова
223
Андрей Райчев: На САЩ се държи нашата сигурност, техните проблеми са и наши
Снимка: БГНЕС

"САЩ нееднократно са организирали такива сцени в различни страни, но никой не можеше да допусне, че и при самите тях това ще се случи". Така анализаторът Андрей Райчев коментира пред БНР протестите във Вашингтон на привърженици на Доналд Тръмп, прераснали в щурм на Конгреса:

"Разбира се, че изненадата е във формата, чак толкова драстична - 5 трупа и нахлуване в парламента. Даже и в най-голямата криза в България не се стигна до нахлуване в Народното събрание, имаше счупване на вратата, но не и нахлуване", уточни той.

Според него САЩ е главният съюзник на България:

"Това е страната, на която се държи нашата сигурност, защото НАТО е слаба форма на тяхното военно присъствие. Това е лидерът на свободния свят. Проблемите в САЩ са наши проблеми, със сигурност, за съжаление те са големи и сега започват".

По думите на анализатора демократите в САЩ смятат, че са победили с малко, но завинаги. Според него обаче не е възможно победа с малко да бъде завинаги:

"Представяте ли си какво е 70 милиона срещу 70 милиона - по толкова са гласувалите за Байдън и Тръмп - при това, те не се понасят. Става дума за омраза, която надвишава нашата поляризация БСП-СДС през 90-те години, а помните как държавата седеше на ръба на войната".

Той подчерта, че разцепена нация не може да бъде силна и добави, че разцеплението е по-много важни въпроси - расов и полов:

"Въобще не говорим за някаква повърхностна история - кой ще бъде президент. Става дума за гигантско фундаментално разцепване на най-силната и най-въоръжената нация в света. И нация, на която се държи редът в света сега, а тя пред очите ни изпитва тези гърчове".

Райчев посочи, че демократите "не разбират докъде е докарана Америка" и смятат, че са победили, а трябва веднага да вземат мерки за съединяване на нацията.

Във връзка с предстоящите избори в България анализаторът заяви, че не трябва да се пипа избирателната система, защото според него тя работи добре и дава добри резултати.

Райчев подчерта, че никога досега не се е случвало в България народът да иска едно, а на изборите да стане друго:

"Имало е купуване на гласове, имало е манипулации, но България иска Костов - на ти Костов, иска Виденов - на ти Виденов, иска Симеон - на ти Симеон, иска Борисов - на ти Борисов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американска нация?!!! Няма такава нация. В САЩ са събрани всякакви несъвместими елементи и е въпрос на време да се хванат за гушите.
68
4
 
12
 
! Отговори
аз преди 3 години
този защо не сподели дали наши проблеми вълнуват САЩ?Боли ме на хурката дали те се изпотрепали пред белия дом. Това е вътрешни проблеми на САЩ. Те се вълнуват от нас само когато пробутват оръжия на тройна цена.
67
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ и Борисов ще спечелят отново най-много гласове. България в мнозинството си иска Борисов и ГЕРБ.
66
1
 
13
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Има просветления, но няма дълбоко познаване на проблема в Америка другаря Райчев. Разделението там не на идеи за това, как да се развива Америка. Войната е да бъде заличена Америка във вида й, който съществува от 200 години. Така наречените демократи, които всъщност за радикални болшевишки екстремисти, мразят всичко, което е Америка - расата, която създаде Америка, Християнството, Конституцията, Законите, мразят даже основателите на Америка и горят американското знаме и трошат статуите им.
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от такива конюнктурни "експерти" като героя от статията!
64
2
 
10
 
! Отговори
Пешо Питанката преди 3 години
А бе на тоя *** кога ще му спрат Туитъра и Фейса,както ги спряха на патока Доналд в САЩ???УЛИВА се вече...!
63
6
 
11
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
България вече не иска дори и Борисов. Ще го подарим на САЩ, а може и на Германия. Там имат необходимост от политици с пожарникарско образование от академията на МВР-то в село Симеоново !
62
8
 
4
 
! Отговори
Василев преди 3 години
От свръх секретният отдел на ЦРУ сме длъжни да заявим, че компроматите срещу премиера Борисов, файловете от спалнята и аудио записите, бяха активно мероприятие на руските и българските служби, които трябваше да парират всякакъв дебат в българското общество за налагане на американски санкции, срещу една от най-големите български инвестиции свързана с руската геостратегическа енергийна политика на Балканите и в Европа!Българското общество беше матирано и заобиколено без вътрешен дебат!Били!ЦРУ!
61
2
 
11
 
! Отговори
Жико преди 3 години
За сигурността не знам, но проблеми ще ни гарантират.
60
2
 
12
 
! Отговори
Баце-РонтФронт дрУгЕ преди 3 години
Тоя Райко-балалайко е гООолема работа...най после и той милия откри топлата вода:..."Искате Костов-на ти...искате Виденов-на ти...искате Симеон-на ти...искате Борисов-на ти"....А *** КОЛКО Е ДАШЕН А????
59
5
 
14
 
! Отговори
асо преди 3 години
Тоя на кви наркотици е, бре? Америка ни *** мамата!!!
58
6
 
8
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Дядото на Андрей Райчев,Джордж Балканец, по поръчка на Сталин отравя Георги Димитров.
57
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"САЩ нееднократно са организирали такива сцени в различни страни, но никой не можеше да допусне, че и при самите тях това ще се случи"А защо САЩ организират преврати в други страни, САЩ демократична страна ли са? Защо не подкрепят изборите в други страни, ами организират преврати?
56
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре като се разпадне ЕС този първи ще почне да пише хвалебствия за Кремъл.
55
3
 
8
 
! Отговори
Георги Гергов преди 3 години
Альоууу...Ниноваа...изключи го и тоя милионер от БуСиПЕ,оти е играе вътрешна опозиция и поддържа фундаментално САЩ в световен мащаб......
54
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А САЩ и НАТО осигуриха ли сигурността на Кипър.
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ е като ковид-19, медицината нищо не може да направи, но ни казват ако не беше медицината. щеше да бъде много по лошо, та така и САЩ, ако не беше САЩ ще дойдат руснаците и ще ни карат да ходим на комунистически манифестации и ще забранят гей парадите.
52
2
 
13
 
! Отговори
Мдаааа.... преди 3 години
Хамелионстването е супер професия!!!!!!!Прав беше Камата/модерния ляв/да казва:"Който играе пИИчели,а който не играе не пИИчели..."Та и наш Андрейчо се заиграл....Е ЛЕ ПА НИЕ МУ вЕЕЕрваме...
51
3
 
11
 
! Отговори
солоизпълнениеРайчев преди 3 години
Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю...
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
просия