С малко закъснение: Мелания Тръмп осъди щурма на Капитолия

Тя нарече думите по неин адрес "злобни клюки"
11 яну 2021 17:00, Нели Христова
26
С малко закъснение: Мелания Тръмп осъди щурма на Капитолия
Снимка: БГНЕС

С няколко дни закъснение първата дама на САЩ най-накрая осъди нападението над Капитолия. Мелания Тръмп бе обвинена от бившия си съветник, че е запазила мълчание прекалено дълго. Тя обаче нарече тези обвинения "злобни клюки".

В изявление, разпространено от Белия дом, тя даде своя прочит върху събитията във Вашингтон на 6 януари: "Разочарована и обезсърчена съм от случилото се миналата седмица".

"Намирам за срамно, че около тези трагични събития се появиха клюки, неоправдани лични нападки и фалшиви обвинения срещу мен от хора, изпълняващи определени цели и поръчки", заявява Мелания Тръмп.

"Тук става въпрос само и единствено за изцеление на страната и гражданите, а това не бива да се използва за лична изгода", призова тя.

"Не се заблуждавайте - абсолютно осъждам насилието на Капитолия. Насилието никога не е приемливо", категорична бе първата дама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
люб преди 3 години
До свобода на словотоВъпроса е дали въобще мисли защото може и да е забравилаа и какво друго да каже освен да се разграничи от насилието въпреки че мъжа и с призивите си го насърчи.Но скоро ще има развръзка и ще си го получи този арогантен , дупе-уст дълго-косец ,възползвал се от богатството си за да си купи тази малка уличница, която сега се прави на президеншано но няма как да се изравни с предишните- тя има голи снимки и е с доста въпросно минало... мяато на президенша за една марионетка!
11
0
 
0
 
! Отговори
люб преди 3 години
До Анонименабсолютно съм съгласна с вас! Не мога да разбера защо има толкова промити мозъци тук в БГ и толкова подръжници на този нетабилен арогантен, самовлюбен и глуповат човек!
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...За радост скоро Тръмп ще е толкова важен (значим), колкото старо съобщение в Twitter и ще остане в историята като най-лошия президент на Америка. Демокрацията е като закален меч - колкото повече се затопля и закалява в студена вода - по-силна става! Добре дошъл г-н Байдън, всички ние те подкрепяме да обединиш нашата нация отново!" Арнолд Шварценегер
9
7
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
На Тръмп му спретнаха вълчи капан с този щурм.Щурмуващите са били на протестите в защита на н.е.г.р.о.с.ите преди няколко месеца.Просто слагат фланелки и знамена на Доналд...щурмуват и филма е готов!
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разгледайте снимките и клиповете в нета на щурмуващите и нахлулите в Капитолия.Нащите диваци, които хвърляхя яйца и развалена риба и имаха вид на некъпани по 1 седмица нищо не са.Тия имат вид като че са ги събирали от амазонската джунгла.
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не и е лесно на Мелания - натискът да поддържа мъжа си сигурно е силен.Да не говорим, че много пъти като я хване за ръка, тя се дърпа.Тръмп и нея я манипулира.
6
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
"С няколко дни закъснение" и "най-накрая" са несъвместими, ***! Мисленето е мъка, ***! Не е за тебе.
5
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мелания, ако е стабилна-ще си подаде оставката......
4
1
 
13
 
! Отговори
Да преди 3 години
Злобарите са навсякъде, не само в България ! А точно ония, които се правят на големи демократи, са най-големите тоталитаристи ! Да излезе пък Шварценегер с меч в ръка да заклеймява онези, които се държат като неговите герои от филмите, това не знам що за лицемерие и двоен стандарт е !
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът отдавна не е десни или леви.Въпросът е за нормални хора и тотално иззвратени ммаллоумнн...ци.Общо взето, който поддържа Тръмп, харесва и Путин, плюе по Западния свят. Все му се привижда Сорос, илюминати и световна конспирация. Фен е на дебелия Ким и С.Корея.От другата страна- нормално мислещи хора, образовани и приемащи по-горните за едни тотални неннормал...ци.Та, това ще е битката - нормални срещу неуки и агресивни илитерати.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп също осъди атаката на Капиголия със скърцане на зъби.
1
15
 
2
 
! Отговори
А ла Мелания преди 3 години
Разочарован и обезсърчен съм от събитията през 2016 година, довели Тръмп на власт! Тия са крапоумни!