Тръмп бесен за втория импийчмънт, спира парите на Руди Джулиани

Президентът на САЩ обвинява дългогодишния си адвокат за ситуацията
14 яну 2021 11:10, Петя Славова
54
Тръмп бесен за втория импийчмънт, спира парите на Руди Джулиани
Снимка: Bloomberg/Eric Lee

Вбесен от втория процес за импийчмънт, президентът Доналд Тръмп каза на служителите си да спрат да плащат хонорарите на Руди Джулиани, съобщи CNN. Въпреки това, асистентите не са наясно дали президентът е сериозен с тези указания.

Още по темата

Тръмп обвинява дългогодишния си адвокат и много други за ситуацията, в която се намира в момента, но не е поел лично публична или частна отговорност, казват запознати с реакцията му пред CNN. Все още се очаква Джулиани да играе някаква роля в защитата на импийчмънта на Тръмп, но засега той е оставен извън повечето разговори.

Друг фокус на гнева на Тръмп е представителят Кевин Маккарти, който допълнително вбеси Тръмп, като заяви, че е отговорен за безредиците от миналата седмица. Президентът вече беше разочарован от Маккарти, след като остави възможността да бъде осъден Тръмп в писмо до колегите си по-рано тази седмица, предава БГНЕС.

Подробности за хонорарите на Джулиани бяха съобщени за първи път от "Вашингтон пост".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
3
 
! Отговори
Хо хо хо преди 3 години
"Съобщи Вашингтон пост"... Защо направо не цитирате Информиран.нет., или пик ? )))
50
3
 
3
 
! Отговори
бивш член преди 3 години
Относно Джулиани, още като го видях във филма с оная наточена к.и.ф.л.а. от Бургас, където Саша Коен му спретна номер, и той си бъркаше в гащите, стария развратник, беше ясно, че е изпята песен. Просто Тръмп още миналата година трябваше да му дръпне шалтера
49
2
 
1
 
! Отговори
бивш член преди 3 години
уточнявам само, че съм написал изрусен т.и.к.в.е.н.и.к . нещо, което не знам защо днесбг го тълкува като обида, може би заради Бойко ама то аман от цензура в тази България
48
3
 
2
 
! Отговори
бивш член преди 3 години
Да ти кажа не знам кой е на хранилка, но като отворя ДИР-а и Днес.бг помията е главно срещу Байдън и тече нон стоп възхвала на Тръмп. Та ми е интересно тези в България на чия хранилка са та само да го хвалят този изрусен ***
47
5
 
1
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
нао патока Доналд всички са му виновни
46
4
 
1
 
! Отговори
? преди 3 години
А Тръмп къде е? Той няма причини да се крие - докато много хора имат причина да не му дават да се покаже и изкаже?Та къде е? От 6ти Януари никой не го е виждал...
45
5
 
4
 
! Отговори
ТИПИЧНО преди 3 години
ЗА НАРЦИСА ТРЪМП. ВСИЧКИ ДРУГИ СА ВИНОВНИ. САМО ТОЙ - НЕ. ТРЪМП Е ПСИХИАТРИЧЕН СЛУЧАЙ. ТАКА Е. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ, А МИСЛЕТЕ С АДЕКВАТНА СЕБЕОЦЕНКА. ГОРДОСТТА ВОДИ ДО ТОВА.
44
2
 
1
 
! Отговори
varg преди 3 години
Нека сега на тая малката някои *** й напълно задният двор с човечета,Амин.
43
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите "демократи", на хранилка на с*р ос по цял ден изливат помия срещу Тръмп, но по-добър президент в САЩ са нямали последните години. Помним ненормалния кикот на Хилари при смъртта на Садам, Бин Ладен и др., изпълненията в на Клинтън и Буш...
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай бай ляв ***
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите не оставиха ден спокоен на Тръмп и изливаха злобата си непрекъснато. Той беше обругаван денонощно от вестници, телевизии, сайтове и какво ли не.
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е, че Тръмп не започна нито една война, нито цветни революции. Цялото му внимание беше насочено към намаляване на безработицата и проблемите в САЩ.
39
5
 
9
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Ако съдим по делата му, Тръмп е най-добрият президент за Щатите и световния мир, който е съществувал поне от 70-80 години насам ! В личен план е екстравагантен особняк, но това е съвсем друг въпрос.
38
13
 
1
 
! Отговори
MGS преди 3 години
До Анонимен 29 Всъщност интересното е, че не държавата, а частни платформи го спират, губейки пари от банери и реклами около неговите "популярни" постове. Той избра Туитър за своя платформа и въпреки че нарушаваше многократно правилата им за езика на омразата, те решиха да го оставят. Спряха го едва, когато насъсканата от него тълпа мина границата.В една хипотетична ситуация, в която той играе massive mutpilayer game (WoW) дали админите нямаше да го изхвърлят веднага за същото.
37
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова порцийка пумия от "демократичните" медии срещу Тръмп. Започва се от рано сутрин до късно вечер, плюе се безобразно и най-често с изфабрикувани новини, повтаря на хиляда пъти една лъжа ставала истина, така твърдели един хора от третият райх.Като гледам има много цвилещи от възторг.
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не му остана време... измислете някоя друга сензация.
35
8
 
27
 
! Отговори
Изводите: преди 3 години
Американската политическа система е толкова зла, че ако не убива невинни държави се самоотравя отвътре.Толкова токсична система, друга няма на планетата.
34
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американофилите - защо непрекъснато вмъквате Путин в тая история?Наистина ли искате да му вмените заслугата за тази грандозен американски спектакъл?Според мен всичко си е 100% made in usa.
33
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е велик, не защото е особено способен, а защото се опълчи на либерастите.
32
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тялото"Винаги някой друг му е виновен." - Досущ като наш БойкоДа не са от една западна политическа школа?