Българка от Националната гвардия на САЩ покорява модния подиум

Ивет Арделиан е носител на титлата "Мис Калифорния Интернешънъл" за 2020 г.
19 яну 2021 09:17, Петя Славова
122

Българка покорява модния подиум в Съединените щати. Освен известен модел Ивет Арделиан вече е и носител на титлата "Мис Калифорния Интернешънъл" за 2020 г.

Вече 10 години българката Ивет Ардърлайн застава пред обективите на най-известните модни фотографи в Съединените щати. Участва и в конкурси за красота.

"Първото ми явяване на конкурс беше точно 2004 година в град Бостън, тогава бях тийнейджър и  без да знам никакъв английски език", разказа моделът пред Bulgaria ON AIR.

Тя е на кориците на известни списания и участва в ревюта. През 2018 година става Мис Холивуд. А миналата година печели титлата "Мис Калифорния Интернешънъл". Предстои ѝ да влезе в най-престижната битка - за Мис Америка.

"За да участваш в "Мис Америка", трябва да си носител на титла на един от щатите, трябва да си жена над 26 години, няма значение дали си женена, имаш ли деца, да нямаш никакви корекции по себе си, никакви пластични операции", обясни тя.

Ивет е избрала да се посвети на каузата за борба срещу насилието.

"Според мен това е много голям проблем както в Америка, така и в цял свят, има актьори като Аштън Къчър, които се занимават с откриване на отвлечени деца или жени за секс трафик от други държави, опитват се да ги спасяват по някакъв начин", коментира Ивет.

Категорична е, че модата отваря много врати. Но модата далеч не е единствената сфера, в която Ивет се развива. Тя е войник към Националната гвардия на САЩ, изкушена е и от киното.

"В момента снимам филм в Чикаго, което ще продължи 2-3 месеца заради коронавируса", сподели моделът.

Въпреки че от 13-годишна живее отвъд Океана и е сбъднала много от мечтите си, Ивет се гордее, че е българка и не спира да разказва за България на американците.

Признава, че е осъществила американската мечта. А след 10 години се вижда като известна актриса или успешен дизайнер. И вече прави първи стъпки към създаването на собствена колекция.

Споделя, че пандемията от Ковид-19 е засегнала тежко модния бизнес, но ѝ е дала повече време за близките и създаването на собствен проект. Но не би се ваксинирала доброволно.

Признава, че се чувства сигурна в САЩ, въпреки че страната сега е разделена, но короната, която носи не ѝ позволява да изразява политическите си пристрастия. Ивет живее в страната на неограничените възможности с цялото си семейство вече 16 години. Досега не се е връщала в родината си.

Единствената ѝ мечта е пандемията да свърши и животът да се завърне, за да може да представя по достоен начин България на модния подиум в САЩ – там, където мечтите се сбъдват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
4
 
9
 
! Отговори
Американец преди 3 години
За жалост на всички които ненавиждат САЩ ще кажа само, че САЩ е била най-великата държава и демокрация в света и ще остане да бъде такава винаги!!! Америка е създадена с идеята за ценностната свобода и демокрацията. Браво на всички успели българи в САЩ!
79
5
 
5
 
! Отговори
до 78 от икономист преди 3 години
Американецът кара СУВ и ходи на Бахамите НА КРЕДИТ. Дългът скочи вече над 20 000 милиарда долара, това прави 62 500 долара задължения на всеки от 320 милиона американци.
78
1
 
2
 
! Отговори
до 78 преди 3 години
Че 10-годишният Голф е по добър от новите претъпкани с електроника коли. Аз съм щастлив да карам 21 годишен Мерцедес Е 240 Авангард. Не ме е оставил досега и аз не го оставям, не го давам за нова кола.
77
5
 
10
 
! Отговори
До 78 преди 3 години
Америка ще стане химера до 10 години. Американците живеят основно на кредит затова са и заплаха за света, но Светът почва да се усеща и отдръпва политически и икономически от тази западаща империя.
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АмериканциТЕ в Бронкс ли живеят.Както българиТЕ в Столипиново ли живеят? Но всъщност повечето българи живеят в места като Надежда или Дружба. А повечето американци от средната класа живеят в къщи извън градовете.Българите да не би да не живеят от заплата до заплата? Щото са много богати в пълно с фирми за бързи кредити с безумни лихви. Само че американецът в рамките на тая заплата кара грамаден СУВ и ходи на почивка на Бахамите. А нашего брата бута 10 годишен голф и пътува с него до Халкидики
75
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типична Латинос!
74
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много разочароващо отново от българските медии...ти ръкопляскай докато ти крадат децата, а и за какво? Капитализъм категория SOS, бимбото не знаеше даже какво и се е случило...Miss California?!?!?! Мечтите се сбъдват...?!?!??? Пълни глупости, човек може да изглежда съвсем не като барби и да е без грим и да е НОРМАЛЕН а това за National Guard не знам, не им вярвам на всичките тия. Съжалявам, голямо разочарование за мен.
73
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ходи и виж как е в гетото Бронкс и тогава може да по спорим как живеят американците и особено в гетата. Ходи и виж как хората 80%живеят от пей чек до пейчек и тогава ми говори. Ходи да бачкаш'там и да не можеш да си кажеш името от бачкане на 2 работи за да си покриваш разходите за наем, за кредити и здравната застраховка. Аз ходих,видях и затова се прибрах. Камъкът тежи на мястото си.А относно стартъпите,компаниите изместват клоновете си там където им е по изгодно в или извън страната.
72
5
 
2
 
! Отговори
До родолюбец преди 3 години
И как реши, че не съм бил?Иначе, ти сам си каза, а и демонстрира, че не си бил там и изобщо не си запознат
71
2
 
8
 
! Отговори
До родолюбец преди 3 години
И между другото,каза София.А в Русе колко старт ъпа има? Или за теб София е България.Още едно предимство на САЩ не е нужно да си в най- големия град, за да живееш добре и развиваш бизнес.Центрслата на огромната компания Катъпилар е в едно градче в Илинойс.На Уолмарт е в забития Арканзас. В неизвестния за света град Бойзи в Айдахо се намира световен производител на полупроводници...това са само няколко примера
70
2
 
7
 
! Отговори
До 70 преди 3 години
Пич, отиди до там да видиш как е и тогава пиши глупости тука. Аиде със здраве.
69
2
 
7
 
! Отговори
До родолюбец преди 3 години
Те са милиони но повечето и важните сав САЩ.За теб старт ъп е няколко прграмистчета цъкат нещо. Само дето дори и в този смисъл САЩ са н светлинни години.Защото там тия няколко програмистчета след няколко години нарастват н стотици и хиляди служители.А основателите стават милиардери.Тук освен Телериг нямаме нищо подобно.Но старт ъп е и Модерна с ваксините, която започва с един патент.Старт ъп е компанията н един български учен за квантови компютри.Дали в България можеш да развиваш такива
68
1
 
8
 
! Отговори
До родолюбец преди 3 години
Не следиш разговора.Ако си в определени сектори можеш да се справиш чудесно тук.Но пак ще живееш сред разпадаща се инфраструктура, беззаконие и несигурност.Но я ми кажи кога елтехник от Чепинци ще изплати жилище(панелка) в София?Дадох ти пример.Изплатена за 10 г къща с двор в предградие от сам човек.Общите приказки как там било същото с нашата шуробаджанащина и рушвет ще подмина, че няма място.Но фактите са красноречиви че няма база за сравнение.За т.нар преврат пък става дума за тотално незнани
67
3
 
5
 
! Отговори
До 66 преди 3 години
Старт ъпи има в цял свят а тука в София са хиляди щото е по евтино. Друг е въпроса колко време просъществуват. Много си заблуден братле, явно да работиш в" старт ъп" го имаш за " биг диил", е от личен опит ще ти кажа че на всякъде има старт ъпи" стига да имаш акъл в главата,които при теб е лимитиран явно.
66
9
 
10
 
! Отговори
Русофил преди 3 години
Много ми става жал за тази страна с неограничените възможности . Демокрация на пещерно ниво справка Капитолията и спящите в нея *** от тамошната гвардия. Момиче издало родителите си че били на протеста и взели че ги арестували.Държава с официален дълг от 21 трилиона долара /21 000 000 000 000/. Цяла година да произвеждат краварите и нищо да не потребяват не могат да го върнат дълга. А Русия на Путин със сънкции от целият запад вече успя да върне дълга си от милиарди благодарение Китай.
65
2
 
12
 
! Отговори
пецата преди 3 години
черните ще и разбият цвайката
64
2
 
7
 
! Отговори
До родолюбец преди 3 години
Явно ти самият нямаш свой бизнес или е на много ниско ниво.Пък за САЩ дори нямаш идея. Неслучайно огромният процент старт Упи са именно там.Хора от цял свят създават бизнеса си именно там, започвайки от една идея.Там са прагматичните и гъвкави регулации там са фондовете за рисков капитал. Дори ЕС осъзнава, че изостава като добро място за бизнес.Почти всичко иновативно е в САЩ. А за тук има юли смисъл да говоря. Като основен проблем поставян от инвеститорите е липсата на правна сигурност.
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези неща може да ги постигне човек и тук които ги описваш. Явно обаче ти не можеш щом само говориш за тях. Съжалявам.
62
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До родолюбецНавсякъде има корупция, защо си мислиш, че това е измислено и се прилага само в България, не ми става ясно. Навсякъде има престъпност, навсякъде могат да те излъжат, няма вариант в който не се налага да мислиш, в който някой друг ще свърши работата вместо теб, това с особена сила важи за САЩ. Силно се съмнявам, че в САЩ чиновниците са неподкупни, даже съм твърдо убеден, че си искат пари под масата - нищо ново под слънцето. Живееш в измислен розов свят.
61
2
 
8
 
! Отговори
До родолюбец преди 3 години
За повечето хора именно това ниво е основното, към което се стремят. И в това няма нищо лошо. Да се прибереш вечерта и да знаеш, че всичко е наред.Ако нещо се повреди звъниш на първия майстор, а не правиш проучване по форуми и сред приятели.Ако съседът пуска силно музика да извикаш полиция и да знаеш че няма да се повтори.Да можеш да планираш почивката си. Да знаеш, че в пенсионния си фонд имаш един каква си сума и на 60 можеш да се пенсионираш. Така и не каза какво за теб е успех и ти успял ли