Българка от Националната гвардия на САЩ покорява модния подиум

Ивет Арделиан е носител на титлата "Мис Калифорния Интернешънъл" за 2020 г.
19 яну 2021 09:17, Петя Славова
122

Българка покорява модния подиум в Съединените щати. Освен известен модел Ивет Арделиан вече е и носител на титлата "Мис Калифорния Интернешънъл" за 2020 г.

Вече 10 години българката Ивет Ардърлайн застава пред обективите на най-известните модни фотографи в Съединените щати. Участва и в конкурси за красота.

"Първото ми явяване на конкурс беше точно 2004 година в град Бостън, тогава бях тийнейджър и  без да знам никакъв английски език", разказа моделът пред Bulgaria ON AIR.

Тя е на кориците на известни списания и участва в ревюта. През 2018 година става Мис Холивуд. А миналата година печели титлата "Мис Калифорния Интернешънъл". Предстои ѝ да влезе в най-престижната битка - за Мис Америка.

"За да участваш в "Мис Америка", трябва да си носител на титла на един от щатите, трябва да си жена над 26 години, няма значение дали си женена, имаш ли деца, да нямаш никакви корекции по себе си, никакви пластични операции", обясни тя.

Ивет е избрала да се посвети на каузата за борба срещу насилието.

"Според мен това е много голям проблем както в Америка, така и в цял свят, има актьори като Аштън Къчър, които се занимават с откриване на отвлечени деца или жени за секс трафик от други държави, опитват се да ги спасяват по някакъв начин", коментира Ивет.

Категорична е, че модата отваря много врати. Но модата далеч не е единствената сфера, в която Ивет се развива. Тя е войник към Националната гвардия на САЩ, изкушена е и от киното.

"В момента снимам филм в Чикаго, което ще продължи 2-3 месеца заради коронавируса", сподели моделът.

Въпреки че от 13-годишна живее отвъд Океана и е сбъднала много от мечтите си, Ивет се гордее, че е българка и не спира да разказва за България на американците.

Признава, че е осъществила американската мечта. А след 10 години се вижда като известна актриса или успешен дизайнер. И вече прави първи стъпки към създаването на собствена колекция.

Споделя, че пандемията от Ковид-19 е засегнала тежко модния бизнес, но ѝ е дала повече време за близките и създаването на собствен проект. Но не би се ваксинирала доброволно.

Признава, че се чувства сигурна в САЩ, въпреки че страната сега е разделена, но короната, която носи не ѝ позволява да изразява политическите си пристрастия. Ивет живее в страната на неограничените възможности с цялото си семейство вече 16 години. Досега не се е връщала в родината си.

Единствената ѝ мечта е пандемията да свърши и животът да се завърне, за да може да представя по достоен начин България на модния подиум в САЩ – там, където мечтите се сбъдват.


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До родолюбец

Навсякъде има корупция, защо си мислиш, че това е измислено и се прилага само в България, не ми става ясно. Навсякъде има престъпност, навсякъде могат да те излъжат, няма вариант в който не се налага да мислиш, в който някой друг ще свърши работата вместо теб, това с особена сила важи за САЩ. Силно се съмнявам, че в САЩ чиновниците са неподкупни, даже съм твърдо убеден, че си искат пари под масата - нищо ново под слънцето. Живееш в измислен розов свят.
63
2
 
8
 
! Отговори
До родолюбец преди 2 месеца
За повечето хора именно това ниво е основното, към което се стремят. И в това няма нищо лошо. Да се прибереш вечерта и да знаеш, че всичко е наред.Ако нещо се повреди звъниш на първия майстор, а не правиш проучване по форуми и сред приятели.Ако съседът пуска силно музика да извикаш полиция и да знаеш че няма да се повтори.Да можеш да планираш почивката си. Да знаеш, че в пенсионния си фонд имаш един каква си сума и на 60 можеш да се пенсионираш.
Така и не каза какво за теб е успех и ти успял ли
62
4
 
3
 
! Отговори
До 60 преди 2 месеца
'Мен' какво общество са тези бе, ти ходил ли си въобще там за да видиш нещата такива каквито са!? Аз да, и затова ти казвам че си дълбоко заблуден. А относно реда и законите там, не виждаш ли какво става в момента, преврати, измяна, "след 10 години ще има блек лайф метърс мани мани море ден уайт", слеп ли си? Явно да.
61
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До родолюбец

Истината е че не съм запознат с възможностите за бизнес в САЩ, но ако ти занимава и имаш качества, такива в България има много. Но съм твърдо убеден, че за един българин е много по-лесно стане мениджър и въобще да се реализира професионално в България, отколто в САЩ или където и да е в чужбина. Разбира се всичко е индивидуално, всеки сам кове бъдещето си, има и изключения от правилото.
60
2
 
2
 
! Отговори
До родолюбец преди 2 месеца
Тъй де, нали това написах.Повечето с перспективни професии ВЕЧЕ заминават не толкова за парите. А уредени общество е това, в което не се налага да разбираш от всичко, за да не те излъжат и да си стискаш парите.Общество, в което ако се окаже, че някоя институция не си е свършила работата ще я осъди.Където не се налага да даваш подкуп, за да може чиновника да си свърши задълженията.Където имаш някаква предвидимост и можеш да планираш напред.Правната уредба не се изменя всяка година.
59
0
 
2
 
! Отговори
До 57 преди 2 месеца
Говори за себе си какъв си "мен", не за другите около теб които дори не познаваш . Докато се окачествяваш като част от стадото, ще бъдеш "стадо".
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До родолюбец

Успеха е субективно понятие, факт, но да задоволиш базовите си потребности за живот, не е успех! Всичко което си написал е реално постижимо и в България, огромната част мойте познати, в това число и аз, живеем в нови жилища, че имаме и повече от едно, на децата не им липсва нищо, да не кажа че са презадоволени. Но не смятам това за успех, за нещо изключително, просто си постигнал една база, едно ниво на комфорт.
57
1
 
0
 
! Отговори
До 55 преди 2 месеца
Как да защитава българският интерес, че и пагон в България? Ти как го защитаваш? Просто си гледа интереса и своя живот следвайки правилата, които някой друг създава. Каквото всъщност правим и повечето тук. С някои изключения на хора, които наистина са важни и полезни.Другите сме си стадо.
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До родолюбец

Приятел доста сбъркани престави имаш за света, нямаш реална преценка. Безспорна в САЩ обществото е по-богато от това в България, но да пишем глупости от рода на там е рай, а тук ад, са признак на слабоумна комплекарщина. Какво значи уредено общество? Общи приказки, същото важи и за цитирам "добър живот и са осигурили децата". Дай да си кажем истината така каквато е - ако си качествен човек, ще живееш добре и в САЩ, и в България.
55
4
 
6
 
! Отговори
Българин В България преди 2 месеца
Тази откъде кацна бре, ужас каква красота, каква българка с чужда фамилия, какво обича-България ли, айде стига бе, и не си е идвала от 16 години тука, Аман от такива лицемери! А сащ е страната с най много такива. Хора готови да продадат всичко в името на парите който са "словото там според законите им", Ако беше българка що не дойде тука да защитава българския интерес и пагон ами онзи фалшив идеал за "дриим кънтри" които става вече и нарицателно след тези "събития" там?!
54
3
 
4
 
! Отговори
До родолюбец преди 2 месеца
И една основна причина за миграцията в днешно време не е липсата на пари тук.А да дадеш бъдеще на себе си и децата си.Да живееш в сравнително уредено общество, на чиито системи можеш да се довериш.И именно това им харесва на хората в САЩ.Затова и американците са "тъпи".Просто не им се налага да мислят за всичко което не им е работа.Някой го е измислил.Нещата са канализирани.Институциите работят.Майсторът няма да те излъже защото ще го осъдиш.Ще просперираш спрямо качествата и труда си.
53
3
 
3
 
! Отговори
До родолюбец преди 2 месеца
Дадох ти пример именно за сини якички, които идвайки от никъде се справят добре в живота.И взимайки кредит там си купуват къща с морава в бяло предградие.А тук апартамент в панелка или нова тухла в някое калище без канализация. А успехът е разтегливо понятие.Тия хора се считат за успели. Имат добър живот и са осигурили децата.Постигнали са собствен бизнес и позиции, които в България би им било трудно.Но иначе, кои хора като имена за теб са успели. И няма ли да излезе, че повечето са точно в САЩ
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Красивите жени са успели, докато имат спонсор, след това са само красиви..
51
3
 
17
 
! Отговори
щек преди 2 месеца
Изпаднала е в заблуда малко. Не злобея ама нека си кажем истината. В какво е успяла точно? Намира се в САЩ благодарение на някой от родителите си след като е от тийн там. Снимала се е малко. Спечелила някой конкурс. Това не е "успял" човек за мен.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До родолюбец

Купили си къщи, обаче на кредит, в което няма нищо лошо разбира се, но това може и тук да го направиш със същия успех - ти в кашон ли живееш? Това ли ти е критерия за успех? Да си средностатически човек? Защо ли винаги съм си мислел, че успелите хора, са тези които са постигнали неща, които малцина други успяват да направят? Явно аз съм грешка, но да възхвали големия успех на бг емигрантите, макар че съм убеден, че те не водят много по-различен живот от масовия българин.
49
1
 
2
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 месеца
Не разбра ли ,или се правиш,че не разбираш ,анонимнико ха,ха!?Аз ще съм успял в BG с доларчетата спестени в банката,близко е до ума!?А ти явно искаш да станеш американец хо,хо,хо!???Продължавай,скоро няма да бъде престижно да си американец,ха,ха!
48
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Всеки малко грамотен може да провери титулованите в конкурса Мис Калифорния.
Явно това момиче , крещящо за 5 минутна медийна слава се е явило на някое квартално парти и т.н. , и т.н.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Miss_California_USA
47
0
 
7
 
! Отговори
преди 2 месеца
не знам, аз съм по-впечатлен от фотографите - на снимките изглежда прилично. Обаче после на видеото, малииииии, хахахаха
46
0
 
4
 
! Отговори
щеше да е новина преди 2 месеца
ако не беше моделка, а да кажем Новият Стив Джобс или Джеф Безос...
45
1
 
7
 
! Отговори
До 39 преди 2 месеца
Успяла в какво? Не знам, може би твойте критерии за успех са много ниски. Ако тя е успяла, то значи тук в България над 50-60% от хората в България са супер успешни.