Българка от Националната гвардия на САЩ покорява модния подиум

Ивет Арделиан е носител на титлата "Мис Калифорния Интернешънъл" за 2020 г.
19 яну 2021 09:17, Петя Славова
122

Българка покорява модния подиум в Съединените щати. Освен известен модел Ивет Арделиан вече е и носител на титлата "Мис Калифорния Интернешънъл" за 2020 г.

Вече 10 години българката Ивет Ардърлайн застава пред обективите на най-известните модни фотографи в Съединените щати. Участва и в конкурси за красота.

"Първото ми явяване на конкурс беше точно 2004 година в град Бостън, тогава бях тийнейджър и  без да знам никакъв английски език", разказа моделът пред Bulgaria ON AIR.

Тя е на кориците на известни списания и участва в ревюта. През 2018 година става Мис Холивуд. А миналата година печели титлата "Мис Калифорния Интернешънъл". Предстои ѝ да влезе в най-престижната битка - за Мис Америка.

"За да участваш в "Мис Америка", трябва да си носител на титла на един от щатите, трябва да си жена над 26 години, няма значение дали си женена, имаш ли деца, да нямаш никакви корекции по себе си, никакви пластични операции", обясни тя.

Ивет е избрала да се посвети на каузата за борба срещу насилието.

"Според мен това е много голям проблем както в Америка, така и в цял свят, има актьори като Аштън Къчър, които се занимават с откриване на отвлечени деца или жени за секс трафик от други държави, опитват се да ги спасяват по някакъв начин", коментира Ивет.

Категорична е, че модата отваря много врати. Но модата далеч не е единствената сфера, в която Ивет се развива. Тя е войник към Националната гвардия на САЩ, изкушена е и от киното.

"В момента снимам филм в Чикаго, което ще продължи 2-3 месеца заради коронавируса", сподели моделът.

Въпреки че от 13-годишна живее отвъд Океана и е сбъднала много от мечтите си, Ивет се гордее, че е българка и не спира да разказва за България на американците.

Признава, че е осъществила американската мечта. А след 10 години се вижда като известна актриса или успешен дизайнер. И вече прави първи стъпки към създаването на собствена колекция.

Споделя, че пандемията от Ковид-19 е засегнала тежко модния бизнес, но ѝ е дала повече време за близките и създаването на собствен проект. Но не би се ваксинирала доброволно.

Признава, че се чувства сигурна в САЩ, въпреки че страната сега е разделена, но короната, която носи не ѝ позволява да изразява политическите си пристрастия. Ивет живее в страната на неограничените възможности с цялото си семейство вече 16 години. Досега не се е връщала в родината си.

Единствената ѝ мечта е пандемията да свърши и животът да се завърне, за да може да представя по достоен начин България на модния подиум в САЩ – там, където мечтите се сбъдват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
11
 
! Отговори
Miss california 2020 преди 3 години
Не е ли малко странно, че само в български сайтове се споменава за Ивет. Miss California е съвсем друга - Алиша Гупта, много красиво момиче.
39
1
 
10
 
! Отговори
До родолюбец преди 3 години
1случай-заминаха през 90те. Мъжът беше шофьор на лимузина след това стана барман.Жената започна като работник в производство.Обучиха я и сега е мениджър и пътува по цял свят.Смениха две къщи вече и имаха да платят скъпото висше на сина си.2.Човек влязал нелегално в щатите работейки квалифицирана бачкаторска работа за няколко години си купува къща в предградията.Изобщо не искаше да се връща.3.Пълен *** тук там става тираджия. Вече работи за себе си, с голяма къща с двор и издържа сам жена си
38
8
 
7
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 3 години
Чак се просълзих: Била в страната на неограничените възможности и сбъднала много от мечтите си...И аз бях там,но се върнах бързо,бързо,защото се запознах с катакомби,тунели и спане под мостовете (за разлика от нея) Попаднах и на една улица в Л.Анжелос дълга около 4км.на която от едната и страна се въргаляха гъсто,гъсто бездомници....В страната на неограничените възможности!?
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето, доказаха ли Ви, как чрез cBиp,kи и вирнати крака се става за 10 години "известна актриса или успешен дизайнер". И после такива жени имат наглостта да се правят на жертви, metoo
36
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 33Жената е успяла.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РодолюбецДа не би в България успелите българи да са 100 процента?
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако на времето имаше повече българи които да емигрират в Сащ сега щяше да има много успешни артисти с бг произход в Сащ.
33
4
 
8
 
! Отговори
Родолюбец преди 3 години
Пропаганда,гола!Тези българи които са успели или преуспели в USA са единици!?Другите са сини якички-работят яко и се стискат!?Най-добре е да работиш там 10-15 години,да спестиш доларчета и да се върнеш да си ги харчиш и живуркаш в BG,ха,ха!!!
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мда, точно.вече всеки американец започна да дава live интервюта от Теслата си докато я е оставил на автопилот.
31
1
 
8
 
! Отговори
Абеее преди 3 години
Таз Българка що ходи с шалвари?Само от любопитство Ислям ли изучава,що не носи и бурка?!
30
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много успялата и горда българка, която не е посещавала в родината си от 17 години и дава интервюта от автомобил - лъха на мизерия и посредственост. За какви мечти и успехи говорим въобще, завъртяла дупето на някакви измислени конкурси и се била снимала уж в някаква нискобюджетна боза, най-вероятно като статист с две думи реплика. В САЩ войници се записват онези от които нищо друго не става - това са фактите.
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
по..развита най-вече между краката и между челюстите, там е най-развита.
28
5
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Хубаво си е...момето,наше лошо...нема.Ако си бе останала тук,щеше да е...продавачка в Била и да привлича...клиентите с чар,а сега къде,къде е по...развита.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
туй некакъв междинен епизод на "Живите мъртви" ли беше?
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно лице има, странно, че американците са я харесали. Там си падат по блондинки в масивна челюст
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако може едно предложение! Патриотите коментиращи тук да запишат един курс по български.
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще бъде застреляна от руския богатир който ще смачка Кравария !
23
8
 
6
 
! Отговори
До сидни-то преди 3 години
До АнонименСтой си там бе т'ъпчо! Не искаме предатели в родината! МАРШ!
22
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази не е българка . Има български произход , но е българка , американка е . Откакто е заминала не е идвала , закривай темата и не ни занимавайте повече. За нас са важни хората които живеят тук сред нас и които работят и творят тук. Емигрантите са всъщност дезиртьори .
21
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е как кво да прави в БГ? Ми квото всички останалил, ше фърля пари от балкона и ще съдейства на комисар Петров. После ще се радва на 50-те лева за коледа.По3драви от Сидней Аавстралия от 9 години съм тук след като живях в Западна Европа и видах как това което беше няма да се върне за съжаление. И затова се преместих в Новия Свят