Индия празнува с фойерверки и молитви в чест на Камала Харис

"Много сме горди, че индийка е избрана за вицепрезидент"
47

Снимка: БГНЕС

Индия чества с тържества встъпването в длъжност на новата американска президентска администрация. Особено щастливи са в малкото селище Тхуласендрапурам, откъдето е рода на майката на Камала Харис. Там събитието бе проследено на живо по телевизиите, съобщава БНТ.  

По време на церемонията местните жители гордо скандираха името на Харис и развяваха снимката й. Тържествата в индийското селище завършиха с фойерверки. Хората в заобиколеното от оризища малко индийско селце се събраха в местния хиндуистки храм, гърмяха бомбички и произнасяха молитви в чест на Камала Харис.

"Много сме горди, че индийка е избрана за вицепрезидент на Америка", коментираха хората в селото.

По време на изборите в САЩ всички жители на селото се събраха в храма "Дхармасатха", който самата Камала е посещава на 5-годишна възраст, и отправиха молитви за нейната победа. На входа на молитвения дом бе поставено табло, на което вярващите оставят бележки с послания за късмет и победа.

Въпреки че семейството на Камала Харис първо се мести в град Ченай преди да емигрира в САЩ, храмът има огромно духовно значение за нейните предци. В него е божеството, което закриля близките й.

Затова и семейството й продължава да изпраща средства за поддръжката  му дори след като се установява в Америка. На стените на молитвения дом дори е изписано името на самата Камала Харис, която е дарила 5000 рупии (67 долара) през 2014 година.


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
3
 
! Отговори
Златка преди 1 месец
Да де, само дето на Камила хич не и пука за Индия! Тя дори и не св представя за половин индийка...тя казва, че е само афроамериканка, защото това и носи полза, нищо че не е и афроамериканка, баща и е от ямайка, майка и от индия, но пусто срам от произхода си и този пуст произход не и носи полза никаква, затова е по донре да се пише афро! Същата е като онази покахонтас Елизабет Уорън
36
3
 
1
 
! Отговори
Обективно преди 1 месец
Индийците са доста мъдър народ! Дано всичко да е в полза на Човечеството!!!
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия *** са почти толкова прости, колкото и самите американци... Чудя се как изобщо са измислили нулата едно време, или май е долна инсинуация в опит да откраднат постижението на арабите... Пфффф....
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Семейството на татко й са от Ямайка и са били робовладелци. Баща й не може да я понася.
33
1
 
11
 
! Отговори
От маалата преди 1 месец
Ашколсун сана, Камала абла. Сега сичкото ром, отиваме у америка и прайм сичко паприкаш. Ток краднем, жица краднем, богат пенсионер Хамериканец бием и краднем парите. Аз строи колиба, в сентръл парк, барабар с Мемет, Асанчо и Шукри. И никой не може страктора да ги събаря, щот Камала наш чуек. Ашколсун сана, Камала абла.
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Америка и американците - Зле е работата, тоя дето го избраха - вицето му от Индия. Вчра гледам дженифър лопес и тя там, официално поканена да пее и... говори на испански. Кое е американското в тази америка?
31
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето така се гордеят нациите със своите хора, а нашият бо-ко направи всичко възможно да спре И. Бокова за председателство в ООН!!!!! Ашколсун!
30
0
 
9
 
! Отговори
пфф преди 1 месец
Цели 67 долара е дарила. Браво на нея. Сега като вицепрезидент на САЩ може да дари 87.
29
0
 
7
 
! Отговори
Слади преди 1 месец
Индийка, индийка.... направо маймунка сладка!
28
1
 
11
 
! Отговори
з преди 1 месец
А, гори ли сте, че милиарди ваши роднини, с лилав оттенък, цапат, крадат, просят, лъжат и раждат по 10-15 ненужни деца, като очакват нормалните хора да ги отглеждат??? Не ви ща ни камалата, нито лиляваците.
27
1
 
13
 
! Отговори
САЩ се състояха преди 1 месец
сега десетки милиони цветнокожжжжи бокккклуци ще нахлуят в САЩ
САЩ ще се превърне в поредната мизерна дупка за цветнокожжжжи - като ЮАР


радвам се и ще гледам с удоволствие смъртттттта на краварника и на целия т.н. запад
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
от столипиново, през сливенските минерални бални та чак до пред банкя във филиповци грейнаха лицата и сърцата на > 1000000 неплащащи за ток и рейс.
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди повече от 100 години Алеко Константинов писа как дори едно магаре може да се избере в България. От вчера американците си избраха камила.
24
12
 
3
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
жената има индийски корени. Няма нищо общо с Индия. Тези 67 долара са огромна сума за индийското селце. Чудите се как да злобеете. Тя е вицепрезидент на САЩ, а вие? :D
23
1
 
6
 
! Отговори
Сега цял мандат преди 1 месец
ще гледаме индийски сериали по CNN.
22
0
 
16
 
! Отговори
МГГ преди 1 месец
Те я описват като афроамериканка , а тя всъщност е афроиндийка.
21
2
 
11
 
! Отговори
МГГ преди 1 месец
Много крупна сума е дарила.
Индийците са най стиснати на света!
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той и Обама уж не е кениец, ама и в Кения празнуваха, когато стана президент.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък мислех,че е индианка а не индийка.Те един дол дренки де....
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"На
стените на молитвения дом дори е изписано името на самата Камала Харис,
която е дарила 5000 рупии (67 долара) през 2014 година"

Wowz ... аз дарявам повече на месец. Тая, само където и е работното място, дават повече за закуска и обяд ... айдемоля ви се