Мелания вече спря да се преструва, тръгна си показно от Тръмп

Тя не спря за снимка при пристигането им във Флорида
22 яну 2021 17:00, Нели Христова
155

За пореден път Мелания Тръмп бе заснета да страни от съпруга си Доналд Тръмп. Когато двамата кацнаха във Флорида, оставаше само час преди Джо Байдън да стане следващият президент на Америка.

Излизайки от самолета, Доналд Тръмп се спря, за да може пресата да му направи снимки, махайки и усмихвайки се. Но Мелания, която бе облечена в красива дизайнерска рокля, само погледна през рамо и продължи да се отдалечава от съпруга си.

Видеото, в което Мелания просто си тръгва от Доналд Тръмп, е гледано милиони пъти, а потребителите в социалните мрежи не пропуснаха да се посмеят на чужд гръб. "Ако "писна ми" беше човек", написаха от The Lincoln Project. Това заключение беше повторено от много други потребители в Twitter, като @FESAUGUSTOS, който озаглави клипа: "Мелания каза: Договорът ми да се преструвам приключи преди 7 минути."

Потребителят @diegoebarros написа: "Мелания вече е приключила със всичко. Тя вече се отказа да позира", докато кореспондентът на GQ Джулия Лофи се пошегува: "Кой знаеше, че Мелания има толкова отлични комичени възможности."

И други клипове и изображения на Мелания Тръмп от сряда предизвикаха раздвижване в социалните медии.

Няколко изображения, на които Доналд Тръмп младши, Ерик Тръмп и Иванка Тръмп са емоционални, докато гледат прощалното обръщение на баща си, бяха споделени в социалните мрежи. А самата Мелания просто се усмихва, докато се качваха на един от ВВС, за да заминат за Флорида.

Потребителят на Twitter @ roflo83 реагира на усмихнатата Тръмп, като написа: "Тя изглежда толкова щастлива", докато @chronicann туитна: "Мелания с истинска усмивка."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
15
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Тръмп вземаше лекарства против коронавирус, а взе, че го хвана корона.
83
15
 
27
 
! Отговори
Корк Тики, Таки преди 3 години
Специален пооооздрав за вицето на ромската световна общност Камала- то Харис, мнноооого я уважавам
82
6
 
0
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
До АнонименНе бе, аз мога да й бъда син.
81
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстуканАко си набор на Меланито, значи си на 50 лазарника, направо младеж ...втора, трета младост, абе хептем се побъркахте бе
80
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами писнало й е да я побутва, унизително е.Тя си го е харесала, ще го търпи. А щеше ли някой да знае за нея, ако си беше останала просто манекенка.А, сиктир!
79
22
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Мелания си търси нещо младо като мен. Не иска да види повече този дъртак Тръмп. Парите му не я правят щастлива. Писнало й е от 20 години по-големи мъже от нея.
78
12
 
10
 
! Отговори
Мелания беше ОК преди 3 години
просто не трябва да говори, както повечето жени.
77
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на Мишел Обонгова като и видим обърнатите джуки и ми призлява
76
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76 100% подкрепям Малания беше върха и сега на тръгване ги утрепа тъ...пи...те гъски като Байденовата другарка, да не говориме за оная ромката Камала, между другото самите американци по форумите признават че не са имали такава първа дама като Маления, може би само Жаклин Кенеди е от нейната категория
75
26
 
6
 
! Отговори
ХаХа преди 3 години
Смях се на статията на авторката. Мелания макар и бивша манекенка и изглеждаща доста добре е на 50 години и е изсъхнала вече . Тръмп е възрастен и изглежда добре и като добавим неговите милиони ще успе да има която си иска стига да иска.
74
1
 
24
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 3 години
aбе вие манете некви новини такива в стил "некой казал" кво стана с оня дето е син на байден, дето е закачен за крек и го беха хванали нещо с едни пушки за украина? некой нещо знае ли
73
9
 
12
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Няма вечна любов, има вечни интереси. Комунизмът си отиде деца!
72
13
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мишел Обама е красива и обичана, а Мелания е надута и смешна, така ли? Я го повторете пак, че не вярвам на очите си. Мелания е най-красивата и на място стояща дама от всички първи дами до сега, ама Завистта на журналистите им замъглява очите.)))))
71
5
 
22
 
! Отговори
Корк Тики, Таки преди 3 години
Понеже сега с Бидона демокрацията в Щатите процъФтява и света си отдъхна от тръмповото роБство, се питам следното- США с нас са във визов режим, ами ако 25- 30000 бели и само мъже!!!, си направиме организирана екскурзия до Мексико и се трупнеме на южната демократична байденова граница и клекнеме там седмица- две- три дали ще ни пуснат в Америка като чернокожите " мигранти", дали ще ни нахранят, дали ще ни подсигурят подслон, дали ще можеме да си извикаме и семействата ( зада не сме разделени)?
70
4
 
28
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Няколко часа по-рано сте писали в друга статия, че оранжевата й рокля изразявала верността й. АХАХАХАХ Слабоумие в действие!
69
10
 
11
 
! Отговори
Свободна тв преди 3 години
И Деса ще го зареже нашия убавец така само още годинка!!!!!
68
3
 
10
 
! Отговори
Българин преди 3 години
***, нямаш ли срам?
67
2
 
1
 
! Отговори
Пъъъъъъй... преди 3 години
И ся, ко?
66
12
 
13
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 3 години
Когато Бил го подаде на Моника, тя го размаха като знамето на щатите пред целия свят. Тогава Хилари остана до Първия. Хилари е до него и сега, въпреки, че паркинсона почти го е превърнал в зеленчук. Ето това е американска и човешка ценност - да съхраниш семейството. Да си стъпиш на егото и да цениш другите.Жендерията няма как да го разбере това. Първо трябва да си човек.
65
3
 
0
 
! Отговори
Киро Либерало преди 3 години
Да се чете ЛилиTО