Обединена Америка - стилната рокля на Джил Байдън

Вижте какво говори начинът на обличане на първата дама на САЩ
24 яну 2021 13:17, Дарена Найденова
38
Обединена Америка - стилната рокля на Джил Байдън
БГНЕС

Д-р Джил Байдън, бившата втора дама и настояща първа дама на Съединените американски щати, започна да впечатлява със стила си още по време на предизборната кампания. Тя беше до съпруга си Джо Байдън в почти всеки град, като модните критици не пропускаха да отбележат завидното ѝ чувство за стил.

Все още помним ботушите с важно послание, които г-жа Байдън носеше на няколко пъти, както и съвсем пресния спомен от встъпването в длъжност на новия президент. За специалното събитие първата дама избра да заложи на син тоалет, който криеше в себе си специално послание към нацията. Сега, два дни след церемонията, Джил Байдън отново попада в модните класации, като и този път роклята ѝ говори вместо нея.
 
По време на вечерните празненства и специалното предаване Celebrating America с водещ Том Ханкс, д-р Байдън се появи с бежов тоалет, състоящ се от рокля и палто. Те са дело на дизайнерката Габриела Хърст, която е била помолена да създаде визия със специално значение за цяла Америка. Разбира се, думите на първата дама са закон и затова Хърст приема задачата напълно сериозно.
 
Оказва се, че дизайнерката е успяла да включи емблематичното цвете на всеки един щат и територия в страната. В публикация в Instagram Хърст обяснява значението на роклята. „Призивът за единство е основното вдъхновение за създаването на този тоалет. Съединението прави силата и е нужно за следващите ни стъпки“, пише дизайнерката.
 
Още за роклята на Джил Байдън ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде в сайта да прочета за 70 000 безработни още на втория му ден като "президент" или за обширните права на трансовете, за новият военен конвой в съсипана от демоидиотите Сирия...Какво е това: "палтото на Камала спааява малкия бизнес", тя знае само как да го унищожава.И сега това боклукчаво заглавие. Статията я прочетох с едва озаптяно повръщане. Как ще обедини Америка като вече почнаха да вгорчават живота на тръмпистите. Изтрийте коментара ми, вече няма да влизам в този сайт!!!
9
1
 
20
 
! Отговори
LOL преди 3 години
Хахахахаха Обединена Америка.... рокля.... какви са тези глупости? Вчера сакото на индийката, днес на баба Пена роклята....
8
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е комунистите шасе пукнат ит ят. Осетихтели Че вашто време свършва?
7
3
 
21
 
! Отговори
Обединена преди 3 години
Глупости ! Точно тия псевдо-демократи направиха голяото разединение, когато преди 4 години не пожелаха да признаят законно избрания си президент, и започнаха може би най-мрснишката политическа война в историята на Америка ! Заради тях си промених мнението за демокрацията като цяло !
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един ден другаря Ким ще си направи голяма бомба и кравешкия обор ще изчезне от картата.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая булченска рокля, която е за девствена дебютантка ли е стиш?!Въх!
4
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ползата от Джил за Америка е точно 0, ползата от тая новина е точно 0, ползата от Амеpика за света е точно 0 и дори отрицателна. Истинските американци са индианците за тях пишете как са били избити.
3
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я да видим сега дали ще има безброй коментари да хвалят САЩ колко са велики. Аз забравих че само русофилите са комплексирани неадекватници дето от миналия век са зациклили да хвалят азиатската дупка Русия и великия Путин дето след 20 години управление успя да вдигне мкнималната им заплата до 280лв.
2
0
 
10
 
! Отговори
Камъла преди 3 години
е Президент!
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Дън идея си няма коя е тази жена. Налага се всяка сутрин да му обясняват с помоща на семейните албуми