Последствията: Лоялни членове напускат Мар-а-Лаго заради Тръмп

Дори местните жители не го харесват
26 яну 2021 21:00, Нели Христова
174
Последствията: Лоялни членове напускат Мар-а-Лаго заради Тръмп
Снимка: БГНЕС

Много от някога лоялните членове на Мар-а-Лаго, си тръгнаха, защото вече не искат да имат връзка с бившия президент Доналд Тръмп, според автора на една от книгите за курорта.

"Това е много обезсърчено място", казва Лорънс Лиймър, историк и автор на "Мар-а-Лаго: Вътре в портите на властта в президентския дворец на Доналд Тръмп". Но допълни, че членовете "не са загрижени за политиката и казват, че просто храната не е добра".

Лиймър сподели, че е разговарял с редица бивши членове, които "мълчаливо напуснали", след като президентството на Тръмп приключи.

Бившият президент се премести в имението на Палм Бийч, Флорида, след като мандатът му приключи миналата седмица. Но без подкрепата на президент, работещ от Белия дом, гостите изведнъж откриват, че Мар-а-Лаго е загубил своя блясък. По време на пандемията в хотела не е имало развлечения, а Лиймър констатира: "Това е тъжно място ... не е това, което беше."

Недоволните членове може да доведат до по-малко приходи за Тръмп. Когато той беше президент, много хора платиха до 200 000 долара за членство в Мар-а-Лаго, посочва Лиймър. Но той е на мнение, че те едва ли ще продължат да плащат тази цена.

Мар-а-Лаго отдавна е осмиван от критиците като крехък, задушен клуб, изпълнен с легенди за Тръмп - някои от тях фалшиви. Водещият Джими Кимел в петък разказа за свое посещение в курорта точно преди Тръмп да стане президент. "Не бихте могли да преувеличавате колко комична е обстановката“, каза Кимел в подкаста на Бил Симънс на The Ringer. "Всички там са на 100 години."

Кимел сподели, че е отишъл в курорта преди около шест години, за да вечеря с Хауърд Стърн, който по това време е живял близо до имота. Той определи присъстващите в Мар-а-Лаго като "прегърбени хора, които ядат мека храна" и каза, че мястото е покрито със снимки на Тръмп.

"Беше просто тихо и ужасно място", спомни си Кимел. - "И сега той живее на това ужасно място."

Хотелите и хотелиерските компании на Тръмп бяха особено силно засегнати по време на пандемията от коронавирус, но продажбите в курорта Мар-а-Лаго се увеличиха през последната година от 21,4 милиона на 24,2 милиона. През 2019 г. бившият президент премести постоянното си местожителство в курорта във Флорида от Trump Tower в Ню Йорк. Но остава под въпрос дали ще му бъде позволено да живее там постоянно, защото това може да наруши споразумението му от 1993 г. с град Палм Бийч.

"Дори тук хората не го харесват", каза Лиймър, имайки предвид жителите на Палм Бийч - много от които гласуваха за Тръмп с надеждата за по-ниски данъци и процъфтяващ фондов пазар. "Това е просто още един признак за това как силата му е намаляла."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
17
 
33
 
! Отговори
От САЩ преди 3 години
Поредната Copocoидна статия. Помията, която се излива върху Тръмп няма край. Демократите не се спират пред нищо, като крайната им цел е 1984. Тръмп просто им беше пречка. За Бога братя и сестри не се хващайте на лъжите не медиите! Целият този цирк няма нищо общо с Тръмп, а със свободата на хората, която е истинската мишена! ПОРОБВАТ НИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ!
84
4
 
10
 
! Отговори
Avalon преди 3 години
Първи съдебен удар срещу Байдън и неговата политика - федерален съдия спря действието на имиграционите укази на новата администрация, които ревизираха политиката на 45-я президент Доналд Тръмп в тази сфера. Делото е по жалба на щата Тексас.
83
6
 
10
 
! Отговори
St. Patrik преди 3 години
Колкото и да го оплюват социалистическите активисти в либералните медии и послушните дребни душици, истината е, че Тръмп си остава един от най-добрите президенти в историята на Америка!Както е истина, че на Маунт Ръшмор няма нито един президент от демократическата/социалистическата партия!
82
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До кога парите,измислените ценности от мафиоти и престъпници,от безбожници,ще определят битието ни...къде в Библията прочетохте,че вашият Бог са парите???на кого служите,не можете да се справите с елементарно изпитание...продавате хората които ви обичат...децата си продавате,заслепени от "блясъка" на златната тоалетна на тръмповци и хтлеровци...купена с вашите животи...с атентати срещу Конгреса на САЩ...Бастиона на Свободата и Демокрацията...и ние им го позволяваме...разпореждат се с животите ни
81
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тоя шут 4-ри години му траяхме лиготиите. Докога?
80
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
След неуспешният атентат/отнел животи,за републиканците нямат стойност/срещу Конгреса на САЩ насърчен от тръмп и приятелите ми мафиоти,обслужван от ***,сайтове,телевизии...плаща с ограбеното от Вас....милиардите по-света очакваме Строг и Справедлив Съд...или ще насърчите раждането на следващият Хитлер....Справедливост или Смърт!!!
79
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това прилича на СССР след революцията.Остава само да събират враговете на народа по улиците и домовете им и пда ги разстрелват в горите. Имаме си вече и двама Павлик Морозовци- тия деца дето донисничиха на ФБР , че родителите им участвали в сблъсъците в капитолия. Не очаквах че в моя живот ще видя ФАЩ като държава на сталинизма и болшевизма.
78
6
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До АнонименНе Демократическата пария или избран от нея Президент на САЩ организираха "коминтерновски" преврат атакувайки Конгреса на САЩ насърчавайки,националисти,престъпници и приятели мафиоти....Републиканската партия с избраният от нея тръмп е съучастник в атентата извършен срещу Конгреса на САЩ...факти,останарото е промиване ва мозъци...Атентат над Сърцето на САЩ,пращащи децата си на смърт в защита на Свободата и Демокрацията в Света които обитаваме...Съд...Строг Съд...Справедливост!!!
77
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това прилича на народен съд. Демократите липсва само да отворят трудови лагери и готово. Фащският коминтерн в действие
76
2
 
6
 
! Отговори
Офф преди 3 години
Аман от идеологически манипулации !
75
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак либерастки плюнки по адрес на Тръмп, все едно кварталните клюкарки са го писали това нещо по-горе. Никой не го харесвал Тръмп, но за него гласуваха 71 млн., бизнес не можел да прави, но е милиардер - типичните червени манипулации и лъжи.
74
5
 
4
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
Еврейското лоби - диаспора си отмъщава на президент Тръмп,който не им се подчини!?...
73
4
 
12
 
! Отговори
A преди 3 години
Елитът просто го е яд ,че загуби 4 години секнаха им игрите и не можаха да сложат Тръмп на хомот.Но ето ,че сега разсипията на светът продължават с пълна сила като си поставиха нова кукла на конци.
72
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Америка е богата, защото елитът и е успявал добре да се възползва от слабостта на света, нещо за което се иска акъл.С дементен президент и бездарни интриганти няма да им се получи.
71
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците не са лоялни към никого освен към банкнотите с ликовете на умрелите им президенти.
70
11
 
3
 
! Отговори
Унуфрий истинския преди 3 години
Такива простаци като Тръмп гледам да няма в живота ми, гоня ги успешно да се заврат в калта с другите чобани.
69
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-важното е че Тръмп остава лоялен на Путин.
68
2
 
3
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Когато критикувате или величаете нещо или някого - много моля без цинизми!!!
67
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние го харесваме Тръмп и ни липсва като президент на САЩ.
66
5
 
15
 
! Отговори
22 преди 3 години
Там където мине Тръмп петлите спират да кукуригат.Кокошките не снасят.Кравите не дават мляко.СМЕШНИСТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ей журналята....Списващия статията от някой либерастки сайт е изкарал надницато от господарите.....