В САЩ арестуваха 9-годишно дете, избухнаха протести

Момичето е повалено на снега, напръскано с лютив спрей
Обновена: 2 фев 2021 15:24 | 2 фев 2021 13:06, Елка Василева
123
В САЩ арестуваха 9-годишно дете, избухнаха протести
Кадър: YouTube

Протести избухнаха в американския град Рочестър, щата Ню Йорк. Стотици хора се събраха, за да изразят недоволството си от задържането на 9-годишно дете. Според събралото се множество полицаите са превишили правомощията си значително, предаде БНТ.

Инцидентът е станал в петък. Органите на реда са се отзовали на сигнал за "семейна кавга". Според първоначалната информация момичето е заявило намерение да убие майка си и да се самоубие.

Разпространено е видео от камерите на един от полицаите. То е с дължина почти 5 минути и показва опитите на служителите на реда да вкарат момичето в патрулната кола. То се съпротивлява и крещи, че иска баща си.

Повалено е на снега, закопчано с белезници и прибрано в колата. След многократни опити да бъде убедено да седне, един от полицаите го пръска с лютив спрей.

Прокуратурата на щата Ню Йорк се е заела със случая, полицаите, участвали в задържането, са временно отстранени. През септември миналата година в Рочестър отново имаше подобни протести - тогава те бяха заради ареста на 41-годишния Даниел Пруд.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
1
 
! Отговори
кремиковски дознател преди 3 години
скоро ще арестуваме 90 годишни ***
85
0
 
9
 
! Отговори
Лошо преди 3 години
Детето е крайно изнервено. Не е трябвало да се стига до тук. Семейството е виновно, вероятно. А полицаите се виждат в чудо.
84
4
 
13
 
! Отговори
поредното преди 3 години
неггро на което ще целуват гуззза толерастите и ще коленичат пред него!САЩ се състояха - след 10 години максимум няма да има разлика между САЩ и Мексико - мизерия, корупция и градове осранни от цветнокожите маймммуниБялата раса си отива и заедно с бялата раса си отива и цивилизацията
83
4
 
12
 
! Отговори
До тръмп е идиот преди 3 години
Явно ти си!Привъжаниците на Тръмп са предимно нормални семейства и възпитават децата си в нормална среда. Откачалниците са предимно от другата страна. А тая малката се е правила на националния герой Джордж Флойд който също полицията не можеше да вкара колата. И защитниците и са от другата страна също. Не се казва в статията дали са запалили и града и обрали магазините както се полага в такива партизански акции.
82
4
 
8
 
! Отговори
тръмп е идиот преди 3 години
Сега пак ли Тръмп е виновен !.......като теб....явно!!!
81
4
 
16
 
! Отговори
Да видим преди 3 години
Сега пак ли Тръмп е виновен !
80
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятай колко са се побъркали вече в САЩ щом 9 годишна пикла с жълто по устата заплашва майка си с убийство? И после тая държава твърди че благодарение на тях има световен мир и че са най велики? Там психо тестовете трябва да са безплатни и да се правят всеки месец. Пълни психари.
79
6
 
5
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
До Curse of ChuckyПонеже не знаеш какво е трябвало да се направи, мога да ти дам възможности, които не включват арестуване, оковававе в белезници и обгазяване на 9-годишно дете! Например, да се извикат психолози, социалните служби, лекари. Да се извика бащата, за когото детето крещи в истерия. Очевидно той има влияние върху детето! Още куп други неща. Единственото, което не е трябвало да се прави е това, което виждаме на клипа!
78
0
 
0
 
! Отговори
Тарот преди 3 години
До Марсел ПоповКоя зодия си?
77
0
 
6
 
! Отговори
Мима преди 3 години
С каквито и където живееш такъв ставаш.
76
1
 
7
 
! Отговори
Вяра преди 3 години
До АнонименА заличаването на България?Вижте гредата в своите очи,а не сламката в чуждите.
75
4
 
5
 
! Отговори
до "интелектуал преди 3 години
"Тълпата" полицаи е за да има думата им тежест в съда - едно е 2-3 да кажат абе взехме следното решение щото еди си какво, друго е 10 да кажат - следвахме процедурата, нямаше излишно насилие и превишаване на правата. Полицаят може да вземе решение на място дали да арестува или не и с това донякъде припокрива функциите на съда. Щом това не ти го побира мозъка, е6и го в мозъка тогава.
74
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някаква наркоманка крещи и пищи.Само като и погледне човек безумният клин с който се е обула му става ясно всичко.И що крещеше така?Трябваше да и сложат някакъв *** на устата да не пръска Ковид19 като прави циркове.Майка и е виновна че и дава пари да си купува синтетични наркотици и да предозира.
73
6
 
38
 
! Отговори
Curse of Chucky преди 3 години
Не знам защо всички пропускат факта че полицията е отишла там защото ТОВА 9г. ДЕТЕ е правело опити да убие майка си .Може би защото е "дете" е трябвало да я оставят да си свърши работата и да удуши или заколи родната си майка и после да я повозят с лимузина с куп плюшени играчки до полицейския участък за да я попитата учтиво защо го е направила ."Дете" а с тия паласки около кръста изглежда че е поне 80 кг. Ако беше и черно и лезбо до сега BLM да са овършали магазините за телефони в Рочестър
72
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи щом детето бяло всичко може а?
71
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на бас,че ако бе черно детето Сащ щеше да е война сега
70
6
 
8
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Тези полица да не са българи?
69
4
 
6
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Гледам, че страшно много са се развихрили болни фантазии
68
1
 
22
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
6 едри полицаи не могат да хванат едно дете на 9 години без белезници? Значи, че те въобще, ама въобще не са за там и хубаво са ги отстранили
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом 9-годишно е заявило желание да убие майка си, ситуацията в това семейство явно е страшно сериозна. Толкова малки деца обикновено са лесна жертва на манипулация и склонни да обвиняват себе си за всичко, което им правят родителите им. Детето е явно много умно, защото с или без лютив спрей това ще предизвика внимание към ситуацията.