Байдън "елиминира лошата миграционна политика" на Тръмп

Целта е да съберат децата и родителите, разделени по южната граница
3 фев 2021 22:46, Елка Василева
43
Байдън "елиминира лошата миграционна политика" на Тръмп
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Джо Байдън подписа директиви за промяна в имиграционната политика на САЩ. Байдън заяви, че не създава нови закони, а „елиминира лоша политика“, предаде БНР.

Байдън каза, че имиграционната политика на предишната администрация не е била отражение на Америка. Той също описа указите на бившия президент Доналд Тръмп като контрапродуктивни за сигурността.

Сегашните действия целят да съберат децата и родителите, които бяха разделени по южната граница. За целта ще се създаде работна група.

Още по темата

Не се знае с точност колко деца в момента са отделени от семействата си, но според официално лице от администрацията броят им може да достигне 1000. Не се знае и дали сега децата ще получат разрешение да останат с родителите си легално в САЩ.

„Ние ще работим в посока отмяна на моралния позор на предишната администрация“, каза президентът.

По-рано на брифинг говорителят на Белия дом Джен Саки подчерта, че целта е да се създаде процес с човешко отношение към имигрантите.

Байдън също поиска преразглеждане на политиката, която накара търсещи в убежище да останат в Мексико, докато върви разглеждането на молбите им и преразглеждане на политика, която правеше по-трудно вземането на разрешение за постоянно пребиваване на по-бедни имигранти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
16
 
! Отговори
... преди 3 години
Днес четох, че славяните и източно европейците сме вече цветнокожи според комитета на цветнокожите общества в щатите. Било не заради цвета на кожата, а икономическите характеристики на региона. Тези вече не знаят какво означава думата цвят. САЩ потъва все по бързо заради ултра либерализъм.
33
2
 
3
 
! Отговори
Демократка преди 3 години
Белите американки харесват - черни расови жребци от мексико
32
12
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Другари, гледайте си СССР, а не САЩ. Че в СССР другарят Джудже се целува по устата с Ердоган, пръв приятел му е мюсюлманина Кадиров от Чечня, пълно е с грузинци, арменци и каква ли не още гмеж, като таджикистанци, узбекистанци и киргистанци. Мексиканците в САЩ са 100 пъти за предпочитане пред тези съветски отломки
31
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли нормални хора, дето да пишат коментари или само изкукуригали пенсионери-комунисти са ранобудни?
30
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С други думи, дементиралия дядка, по заповед на собствениците си, отваря широко границата и чака имигрите с хляб и сол. Да ви са честити новите латино ганстери и нарко-пласьори мили глобалисти, вие си ги избрахте хехе :)))
29
1
 
15
 
! Отговори
Родолюбец преди 3 години
Типична либерална политика!!!!Ще вкарваме цветни,ще правим каша,ще има все по-силен черен расизъм и ще бутаме паметници,до следващата гражданска война!??Браво Байдън,браво демократи-либерали, ха,ха!
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички нелегални имигранти гласуваха на изборите. Дори не им искат лична карта. Какво повече да си говорим? В Мианмар обаче ги наредиха добре.
27
6
 
26
 
! Отговори
президент Обунга преди 3 години
за 8 години вкара в САЩ 45 милиона цветнокожисега в САЩ белите вече са малцинство а вградове като Сан ФРанциско например,белите са 17%след още най-много 10 години САЩ це се превърнат в държава от 3-тия свят това силно ме радва - САЩ причиниха много слини на България и на целия свят - гибелта им ме кефи дълбоко !!!
26
3
 
12
 
! Отговори
Давам Му Кредит преди 3 години
вече изкара повече отколкото очаквах, мислех че вече Камила ще е Президент. Да видим дали ще го добута до Март...
25
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще търсите Тръмп..!
24
14
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До На снимкатаДа си Зоро не е срамно...да си мафиот и руски агент е престъпление...продължете с пиенето на дизефектанти...скоро парите ограбени от Народа на САЩ ще ви бъдат отнети...ще ви съдим...ще ви накажем Справедливо и Строго
23
14
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
републиканци някакви в българия...а някакъв от герб купуващ телевизии...та републиканците и троловете им плюят г-н Байдън,финансирани от тръмп и авери разбира се...да бе Цветанов купи тв-то на ония *** от чикаго...BIT да не критикуват герб...елементарно Уотсън...Републиканската партия в САЩ са съучастници в атентат срещу Конгреса на САЩ...Тръмп е руски агент и това е безспорно...с нас които иска!!!
22
3
 
20
 
! Отговори
Много прогрес бе преди 3 години
Затова един китайски художник вмъкна в поредицата си картини от проекта "2098" и изглед от Ню Йорк, на който се виждат плакати "Празнуваме 30-годишния юбилей на Народния американски съюз", "Изпълнихме шестия петилетен план", флагчета на Американската комунистическа партия и други вдъхновяващи подробности.Зъл и нагъл тролинг, но май е напълно заслужен.
21
26
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
разбираемо...троловете на руският агент тръмп,опитват да се върнат в играта...да ама не...Народа на САЩ я е играл тази игра...имате проблем...г-н Байдън ще нареди на службите в САЩ да са безкомпромисни с враговете на САЩ...и ще ви съдим справедливо и строго за престъпления срещу човечеството...русия,мафия,тръмп,атентат срещу Конгреса на САЩ,вируси,заплахи за убийство на Президента на САЩ...нали не очаквате снизхождение...с нас който иска!!! Бог да пази САЩ!!!
20
18
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Ам тъй детроле...в САЩ лечебните заведения за животни са оборудвани и обслужвани от специалисти които вие в русия,сърбия и българия няма да видите човешките същества...та бизоните...елементарни под нивото на бизоните сте
19
2
 
12
 
! Отговори
На снимката преди 3 години
Маската на Зоро !
18
3
 
25
 
! Отговори
Чух че преди 3 години
Щял да легализира 9 милиона нелегални имигранти другарят Ба Йи Дън !
17
18
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Всеки почтен,талантлив и работлив е добре дошъл в САЩ...Американската мечта е реална...няма друга подобна възможност...относно заплахите живота на Президента на САЩ и то в страна "съюзник"...си е заплаха за терористичен акт...та "съюзници" или терористи заплашващи живота на Президента на САЩ???...Гешев...само с пари ...какъв срам..Сащ Президента е заплашван с убийство от руски *** в съюзническа държава
16
4
 
25
 
! Отговори
Ам тъй де преди 3 години
Човекът ще премахне граници, закони и други глупости, и ще върне Америка в първоначалния й вид ! Радвам се, че скоро ще може отново да се ходи на лов за бизони с лъкове, както в добрите стари времена !
15
4
 
16
 
! Отговори
Кемъла преди 3 години
да, Джо, направихме го! Да живее Юдея и Синагогата на Сатаната!!