Тръмп бил на косъм от механичната вентилация заради COVID-19

Състоянието му било по-тежко от обявеното
12 фев 2021 19:42, Нели Христова
26
Тръмп бил на косъм от механичната вентилация заради COVID-19
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е изкарал коронавирусна инфекция в по-тежка форма от официално съобщената, пише New York Times (NYT), позовавайки се на информирани източници. Експертите възнамерявали да се използва устройство за механична вентилация. Освен това по време на болестта нивото на кислород в кръвта на Тръмп е било по-малко от 90%, а в дробовете му е открита инфилтрация.

На 2 октомври 2020 г. стана известно, че тогавашният президент на САЩ Доналд Тръмп е диагностициран с коронавирус. Впоследствие той бе хоспитализиран поради влошаване на състоянието му. Изписан бе на 5 октомври. На предизборните си митинги Тръмп заяви, че след като е бил лекуван с коктейл от антитела срещу коронавируса, се е възстановил добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ли беше най-интересното от управлението на може би най-великия USA-президент, та него публикувате? Обърнете внимание на факта, че сенаторите не позволиха на един престарял току що дошъл на власт президент да демонизира предшественика си и с това потвърдиха , че САЩ е най-великата държава! А вие шляпате по жълтините.В БГ премиерът от 3 месеци е зарязал работата си и върти обиколки из страната да се хвали, но вие мълчите!Още един мандат ли му осигурявате?На коя държава лидерът е прпожарникар?
23
0
 
1
 
! Отговори
А преди 3 години
Псевдо-демократите имат нужда от вентилиране на мозъците ! Особено другарят Байдън и другарката Пелоси !
22
0
 
1
 
! Отговори
Кико преди 3 години
И тук почти на "косъм" нашите фолк певици да станат "зян", но благодарение на народната любов и съчувствието от страна на "бащицата" Славейчо са живи и здрави! Слава тебе Господи!
21
0
 
0
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Анонимен 20Ти нали не мислиш, че Тромбона е щял да бъде включен на механична вентилация, като оная, дето гениалните учЕни на Брансън я измислиха в началото на пандемията - надувачи на дробове.... Има напълно неинвазивна вентилация, която постига не само вътрешното налягане в дробовете, но също и химическия състав на газовете с точност до молекула....
20
3
 
1
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Тръмп, дето щеше да събаря Обамакеър, имаше късмета да се лекува в една от малкото държавни болници в САЩ. Масрафът за най-добрите лекари и експериментално лекарство излязоха над 100 000 долара - не зле за човек, не плащал данъци от 20 години... А нищите му и кухи като кратунки "последователи" ще *** в л.***, когато им дойде времето. Впрочем *** обеща лекарството за "всички американци"... Това преди 400 000 умрели
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А стига бе!!! *** верно ли???Шефът ми се разболя от коронавируса миналата година и беше повече от един месец в болница, но с кислородна маска и нямаше нужда от апаратна вентилация, въпреки че беше много зле.Тоя бил за апаратна вентилация, ама някак си магически за 3 дни го излекували и изписали от болницата???А един мармот се е канил да го интубира, знаех си!
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмпарите са се разминали на косъм от най-лошите си кошмари. Българското Тръмп общество да раздаде курбан.
17
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е Президента на народа!Алцхаймер Байдън е назначен!
16
1
 
0
 
! Отговори
Пъъъъъъъъй... преди 3 години
И ся ко?
15
1
 
7
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
Що не си го кажете направо, че Тръмп почина от короната- този страшен смъртоносен бич! А това че се оправи за два дни и че е жив е просто поредната му лъжа, и гаден номер предназначен за да разклати доверието на хората към човеколюбивите филантропи раздаващи безплатно вживителни ваксини , за доброволно ползване.
14
3
 
7
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Точно глупостите на левичарския НЙТ ли намерихте да ни пробутвате?!!!!И хайде да познаем каква е целта на мероприятието?За да ни принудите да се ваксинираме доброволно нали?
13
1
 
9
 
! Отговори
Спиди Гонзалес преди 3 години
Петък го приеха в болницата. Събота излиза със служебната кола да помаха ухилен на феновете и в Неделя го изписаха весел и засмян. По неговите думи- пълен с енергия. За какви механични вентилации пишете? При условие че само карантината на болен със съмнения за коронавирус е ДВЕ седмици.
12
9
 
3
 
! Отговори
Da ti se vrushta преди 3 години
До "Дано е поразен моръкът му и белият му дроб. Много хора измряха заради него"
11
6
 
5
 
! Отговори
xa xa xa преди 3 години
Като гледам как новият президент, 78-годишният демократ ходи и се опитва да стои, добре че има зад гърба си сравнително младата aфро-азиатка кaмaла......
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
90% вече е ниска сатурация, още повече за пълничък и толкова възрастен.А и тази много специална, неодобрение от FDA тогава и ужасно скъпа терапия... дни в болницата и още дни в Белия дом...Боледувал е яко, ама как да признае на феновете. Нали тъмповете не боледуват от "някакво грипче". Не е мъжко, бяло и консервативно.
9
4
 
9
 
! Отговори
123 преди 3 години
Тръмп се скри за 3 дена и каза че е оздравял. Какви вентилации, какви 5 лева.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости,механична вентилация. Всички видяхме ,че се въстанови за 3 дни.А сатурация 90 % вечер преди лягане е нормална за здрав човек.Сутрин след ставане и през деня когато е активен човек,94-98% е нормално.99- 100% сатурация е невъзможна .
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То Тръмп си е лъжец от години. Явно често му се случва, съдейки по различните записи, които после той отричаше.А и за лечението му се знае, че не е за леки случаи. Не напразно сам се изписа. Лекарите не бяха съгласни.Че и после още го лекуваха с този коктейл.
6
4
 
9
 
! Отговори
Пълни преди 3 години
глупости.Не е бил болен.
5
8
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
хахаха истинските сайтове ... клоун.