Тръмп бил на косъм от механичната вентилация заради COVID-19

Състоянието му било по-тежко от обявеното
12 фев 2021 19:42, Нели Христова
26
Тръмп бил на косъм от механичната вентилация заради COVID-19
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е изкарал коронавирусна инфекция в по-тежка форма от официално съобщената, пише New York Times (NYT), позовавайки се на информирани източници. Експертите възнамерявали да се използва устройство за механична вентилация. Освен това по време на болестта нивото на кислород в кръвта на Тръмп е било по-малко от 90%, а в дробовете му е открита инфилтрация.

На 2 октомври 2020 г. стана известно, че тогавашният президент на САЩ Доналд Тръмп е диагностициран с коронавирус. Впоследствие той бе хоспитализиран поради влошаване на състоянието му. Изписан бе на 5 октомври. На предизборните си митинги Тръмп заяви, че след като е бил лекуван с коктейл от антитела срещу коронавируса, се е възстановил добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
10
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Преди да лееше простотии , учи езици и чети истинските световни новинарски сайтове . По закон " старецът " няма право да , "притиска републиканците" ,такива права имат конгреса ( долната камара) и сената ( горната камара) . Импийчмънта мина в долната камара и най вероятно ще мине и в сената. Републиканците са бесни на на оранжевият бабуин, защото с *** шината си , доведе до загуба на места в сената загуба на спонсорите с тлъсти чекове.
3
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам как новият президент, 78-годишният демократ ходи и се опитва да стои, добре че има зад гърба си сравнително младата полуазиатка, която предвидливо е избрана,та да може във всеки момент на неразположение да го замести. Обаче старецът се не дава и е решил да отстрани по всякакъв начин Тръмп от политическия живот, дори се опитва и да притисне републиканците до стената.Все пак не си ли спомня, че те са около 90 млн.души и тръгвайки с рогата напред Mr Joe може много да усложни живота си.
2
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано е поразен моръкът му и белият му дроб. Много хора измряха заради него.Един *** като Тръмп направи света на цирк.
1
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След няколко дни се показа пред хората и изглеждаше здрав.Не знам какво му е било състоянието но явно Тръмп умее да се бори не само в живота.