Дъщерята на Гейтс: За жалост ваксината не имплантира гениалния ми баща в мозъка ми

Дженифър е студентка по медицина
14 фев 2021 18:00, Нели Христова
45
Дъщерята на Гейтс: За жалост ваксината не имплантира гениалния ми баща в мозъка ми
Снимка: Instagram

Най-голямата дъщеря на основателя на "Майкрософт" Бил Гейтс, Дженифър, се ваксинира срещу коронавирус, като не пропусна да се пошегува с "теориите на конспирацията“.

Дженифър е студентка по медицина и благодари, че е получила възможността да се ваксинира, защото това ще осигури безопасността на бъдещата й практика. Тя призова колкото се може повече хора да последват примера й.

"За съжаление ваксината не имплантира гениалния ми баща в мозъка ми - само ако имаше такава сила!", написа тя в Инстаграм.

След избухването на коронавирусната пандемия в социалните медии се разпространи твърдение, че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата, за да поставят проследяващи чипове на хората в световен мащаб.

Пред агенция Ройтерс Бил Гейтс изрази своето изумление от мащаба на "щурите и зли" конспиративни теории, които се разпространяват за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
мисията изпълнена преди 2 години
Дааа, да съжаление Гейтс участват в създаването на вируса и в създаването на пандемията и истерията около нея.Съмнително е да има чип във ваксините и няма смисъл,тъй като така или иначе чрез медиите,технологиите и соц.мрежи,контрола върху хората работи доста добре.Проблема с ваксините е ,че страничните ефекти във времето ще се окажат неврологични, автоимунни или ракови заболявания,при което фирмите на Гейтс и съдружниците му ,осигурявайки ,,лекарства", ще натрупат още повече пари и влияние.
39
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам че и тук гражданите с потурите и гайдите са се изказали вещо и компетентно по въпроса за ваксините, Бил Гейтс и Windows :)))
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това същата "ваксина" ли е като нашите "кренвиршки" тук в БГ?
37
2
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
До c000021aАз последните 15+ години забил уиндоус не съм виждал. За сметка на това debian базираните взеха да искат рестарт за елементарни ъпдейти
36
0
 
4
 
! Отговори
Hahaha преди 3 години
До АнонименПо голяма точилка на данни от андроид няма...Никой не е длъжен да използва уиндоус, но нелицензираното използване на какъвто и да е софтуер е наказуемо...
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея Милиарди са взети от Хората ,от гладуващите ,от мизерстващите ,от работещите бедниКакво им е взел? Има линукс и е безплатен. Много искаш уиндоус - плащаш.
34
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че кво му е гениалното на баща ти - Мошенник в особенно големи размери - *** ! Тея Милиарди са взети от Хората ,от гладуващите ,от мизерстващите ,от работещите бедни .
33
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като чета коментарите - за повечето хора наистина би било добре да им се тури по някой чип в мозъка. Сигурно е, че няма да станат по-зле от сега.
32
9
 
10
 
! Отговори
Ганьо преди 3 години
мое да муам кебапчета за по 80 стинки от пазара ама няма да се ваксинирам защото не знам какво има в тая ваксина!трескам всяка вечер домашна ракиица в платмасови бутилки с неизвестен произход ама няма да се ваксинирам защото тая ваксина може да има и странични действя
31
3
 
6
 
! Отговори
Ганчовски преди 3 години
Това си е цинизъм, дано някой "***" и имплантира ДНК -то си и дядо Бил да си оскубе косите!
30
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо, Уиндоус е толкова голям щото работи с правителството и ЦРУ. Първите милиарди дойдоха от Офис-а, а не от операционната система. Американското правителство в продължение на десетилетия налива по 10+ милиарда всяка година за да купува МС офиси, което си е чиста проба създаване на послушно момче, щото и по онова време имаше сносни офис програми. Който не е разбрал, Уиндоус е наложен от американския говърнмънт за да стане световна операционна система и да се точат полезни данни за ЦРУ.
29
3
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Опита се да кажеш нещо, но след него остана само миризма...на ***.
28
4
 
20
 
! Отговори
Бил конспиратора преди 3 години
...Се разпространи твърдение, че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата ..... не е твърдение, за жалост . -Изказванията на Бил Гейтс в TED през 2016г. за предстояща пандемия, конспирация ли са?-Създаването на "Модерна" , една от водещите създатели на ваксина / САМО ЕДНА / ИЗЦЯЛО с пари на фондацията на Гейтс през 2016 ? -Спонсорирането на Института Питбрайт са разработките на коронавирусни щамове ?-EVENT201 -2018г НюЙорк с демонстрация на Covid пандемия?
27
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 13Знам че ДОС е на Гейтс и какво от това, едва ли има значение! Малко е спорно кое е копие на кое, при положение че в началото работят заедно. Факт е че Епъл губят заведените дела за права
26
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Девойката свободна ли е? Питам за един преател...по принцип. Иска да се ожени за някоя, чийто баща е богат колкото цяла Русия взета заедно.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До САМОХИВ е ретровирус ***!
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз се чипирах доброволно за 2000лв и на чипа има най новия iOS 14 и фейсбук имам като бонус!
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"За съжаление ваксината не имплантира гениалния ми баща в мозъка ми - само ако имаше такава сила!", написа тя в Инстаграм....Накратко, остана си Тъъпа кат' УфцЪ , каквато и беше и преди . Чипиране чакала , милата . Ама не се получило .
22
6
 
7
 
! Отговори
Джениии преди 3 години
Много знаеш ти баща ти какви ги е намислил..... Тебе сигурно са те чипосали още при раждането за по сигурно и сега те управляват през windows.
21
2
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Голда Меир....Моше Даян.... Отбор юнаци...