Почитател на постите кара само на бира

Американецът Дел Хол не приема никаква твърда храна
22 фев 2021 12:15, Ния Христова
22
Почитател на постите кара само на бира
Снимка: Pixabay
Американeът Дел Хол предпочита да спазва малко по-необичайни пости. Той не приема никаква твърда храна, а енергия си набавя предимно от бира, съобщи ЮПИ.
 
Дел Хол от Синсинати пие само бира, вода, черно кафе и билков чай. Това се отразява добре и на фигурата му - за три дни е отслабнал с 2,6 кг.
 
"Пия само по три до пет бири на ден" каза Хол. "Не е като да пия постоянно. Когато се храниш нормално, втръсва. Човек не яде едно и също нещо всеки ден. Затова определено няма да пия едно и също нещо ден след ден."
 
Предишните две години Холе е използвал същия режим на пости. И двата пъти това се е отразило добре на здравето му. Отслабнал е около 20 кг, кръвното и холестеролът му са се подобрили.
 
"Човешкото тяло е изумително", споделя Хол. "Преди са карали като праисторическите хора - преяждали са, а след това са гладували. Сега обаче вече не гладуваме."
 
Хол набира средства с инициативата "Sgt. Del's Virtual Tip Jar" ("виртуални бакшиши за сержант Дел"). Той ще използва парите за помощ на ресторантите и баровете, претърпели загуби заради пандемията от COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познавам човек който изкара цял месец само на бира. Дори без никакви мезета. Много бира. И го направи за кеф. Верно отслабна много. Но и отслабна физически. Грешката му според мен бе, че не е пил вода изобщо. Тоя от статията е постъпил по мъдро. Пил е и вода против неизбежното обезводяване и билкови чайчета за поне някакви витамини.
14
1
 
1
 
! Отговори
Доайен в диетата (2) преди 3 години
На третия ден от захранката включих и пържен сафрид, отново с 5-6 халби дневно и по половин диня. Потенето спря някъде след 9-тия ден. Това продължи още около две седмици, после морето свърши. В резултат ми изчезна сериозна дископатия, която бях получил от едни екстрем ски по-предишната зима. Препоръчвам я тая диета с три ръце!!!
13
3
 
1
 
! Отговори
Доайен в диетата преди 3 години
Преди 18-19г. беше много горещо лято и август карах колело по морето (70-110км/ден). Вече бях правил двуседмични диети с мед и чайчета, но тоя път реших да мина на бирена диета. 6-7 халби на ден, Загорка наливно. На третия почна едно лудо потене, тече от всякъде, сменях ***, ръкавици, влизаше в очите. На петия потта стана сладка и престана да люти, но не се запени, както очаквах. На седмия, обаче престанах да пишкам, изядох половин любеница и почна захранка вечер с пържени картофки.
12
1
 
1
 
! Отговори
Мустафа паша Ататюрк преди 3 години
Почитател на постите в секса кара само на девици! К..вите след постите! Джендърите - повреме на тримирене! ( До създателите и редакторите на "новината")
11
0
 
4
 
! Отговори
Петко, преди 3 години
Не се силИ, не можеш изкара и три дни без храна, ако не си опитвал вече. Никак не е лесно.А бирата, неясно защо, е обявена за калорична. Не е - около 25-30, в зависимост от вида, калории на 100 мл. Такива са разядките около нея. Ако си само на бира - ще отслабнеш, и още как!
10
1
 
10
 
! Отговори
Петко преди 3 години
И аз мога на тая диета,но ще ме изхвърлят от работа. А семейството ми ще ме заклейми като алкохолик.
9
3
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
Погледни калориите в бирата, пък после пиши за мезето към нея :))
8
1
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Вероятно ще останете изключително изненадан, но има доста алкохолици, които не си разрешават дори и боза в живота си. Просто бъркате хората, които се наслаждават на живота с конкретно заболяване.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7ааааааааааааа аз пък отслабнах като спрях бирата, ама хора разни--------------------------------Бирата сама по себе си не е проблем, а по-скоро високовъглехидратната храна, която се приема с нея : )
6
3
 
10
 
! Отговори
Ко? преди 3 години
Цироза и инсулт по скоро ще получи някой тревояден от нитратите в салатите.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 3 дни бил отслабнал с нещо си?! Браво бе! 3 дни! Все едно аз да се откажа от обяда и вечерта да кажа, че съм отслабнал с 400 грама.И друго, тоя пил 3 дни само бира и го пишете като новина. *facepalm*
4
1
 
4
 
! Отговори
Сметалото преди 3 години
Велик!
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ааааааааааааа аз пък отслабнах като спрях бирата, ама хора разни
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, този е ясен, колега е, кара го само на течни банички.
1
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя си е чист алкохолик