Тръмп: Няма да се връщам в Twitter, стана скучно

"Милиони напускат платформата", каза още бившият президент на САЩ
22 фев 2021 12:40, Ния Христова
42
Тръмп: Няма да се връщам в Twitter, стана скучно
Снимка: БГНЕС
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не възнамерява да се връща в Twitter. Това заяви той в ефира на телевизионния канал Newsmax, съобщава в. Монитор.
 
"Ако погледнете какво се случва в Twitter, мисля, че стана много скучно и милиони хора напускат платформата. Те напускат, защото Twitter вече не е същият. Не искам да се връщам към Twitter", аргументира се Доналд Тръмп.
 
Бившият президент добави, че решението на Twitter да обозначи публикациите му със знаци, които да показват ненадеждността на публикуваната от него информация, е "отвратително".
Още по темата
 
Тръмп сподели още, че в момента обмисля да използва друга социална платформа като Parler.
 
По-рано Twitter, Facebook, Instagram и други социални мрежи блокираха акаунтите на американския президент Доналд Тръмп за различни периоди. След това съветник на Тръмп заяви, че бившият президент е по-щастлив без социалните мрежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствения нормален президент в историята им е този човек! Махна се и бомбардировките в Близкия изток започнаха!!
37
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За макдоналд ли говорите? Аз тия гадни и отровни хамбургери не ги кльопам!
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тнвитър, инграм, фистбук - това са просто едни обори за събиране и облъчване на трите мозъчни клетки на всекакъвдобитък. Човечеството е една инертна маса в ръцете на няколко демона, които дърпат конците. Купувайте боклучави стоки, яжте отрови, гледайте плиткоумни шоута и пийте шльокавица- това е животът, който ви продават. А, най-вече се радвайте на новата си таратайка и плащайте кредити доживот.
35
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
опита се да рекетира 130 милионното население на Мексико да му финансират стена...Берлинска...Мексиканска..в същото време 60 милионна Германия финансира бизнесите му през Дойче банк...явно финансирани от Русия през Германия...целта е разделението на САЩ..децата на американците пазят Германия от десетилетия и умират за Свободата на Европа...те финансират бизнес на приятел на Путин създаващ разделение в САЩ...и ви е страх да го споделите...милиарди го виждат...какво лицемерие
34
2
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
хаха..."пийте дизифенктанти",нямащ какво да каже,фалиращ...отмъщава злобно на платформи даващи Свободен достъп на милиарди по Света да изразят мнение...последовател на Хи.лер и дон Корлеон. ...какъв позор за човечеството...САЩ да гласуват закон да бъде зачеркнат от Историята на този Велик и Сводолюбив Народ...Тръмп е позор за човечеството и САЩ!!Съд...криминален съд!!!
33
3
 
1
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До бай ДаньоБайчо, ти май и първо отделение нямаш, а? Как можеш да сравняваш социална медиа с някави уж новинарски сайтчета? Платформи от рода на Туитър не са медии, и затуй имат защита с 230. Туитър трябва да бъде санкциониран и му се отнеме 230 щом се прави на медиа! Иначе е фашизъм или комунизъм.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой нормален ще се върне към фашизма на Twatter и Facecrook? Мусолини и Хитлер могат само да им завиждат.
31
9
 
5
 
! Отговори
бай Даньо преди 3 години
Мда, така е бай Тръмпи! Ха-ха! И аз нямам намерение да се връщам в един сайт където мъдератора ми забрани достъп... Баси детската градина! И тоя клоун беше Президент ъф дъ Юнайтед Стейтс!? И мороните му още не могат да го прежалят!?
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък никога не съм влизал в тоа Твитър.
29
5
 
5
 
! Отговори
Киноман преди 3 години
" Сам в къщи " 5.Поради проблеми с дрогата Маколи Кълкин няма да участва, но мястото му ще заеме другата звезда от " Сам в къщи " 2 - Доналд Тръмп. Сори. Гадния Туитър го е блокирал пак и той не може да се похвали лично.
28
4
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Абе не знам, но аз лично не помня да съм се смял с някой политик толкова, колкото с Бай Дръндрън !
27
2
 
10
 
! Отговори
И преди 3 години
Много други също ще напуснат ! Собствениците на тия мрежи вече се опитват най-безпардонно да манипулират съзнанието на хората, и да моделират общественото мнение ! Пледират за права и свободи, а самите те са тоталитаристи - колко патетично ! И това, без да говорим за следенето и неправомерно събиране на информация за потребителите !
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В платформите отдавна е скучно, бай Дончо, но в бялата къща стана отново весело, след като байДжо се обзаведе с креативната Джен Псаки. Та тази световноизвестна медийна звезда преди 19 дни ни светна за бъдещето на пиндостанските космически войски, насочили жилото си срещу Русия.
25
2
 
8
 
! Отговори
11 преди 3 години
Мдаа, убав туитър беше ... На никой няма да му липсва таз боза.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простотията на българския народ е чудовищна. За това е възможно неговото тъпчене и мачкане от криминални субекти толкова години. Като интелект народът ни е още в младенческа възраст. Не виждам как и откъде нещата ще се подобрят. Без външна помощ няма да стане. А ЕС и САЩ не искат . Спукана ни е работата....
23
8
 
7
 
! Отговори
Ебассси преди 3 години
Лесно е да не искаш да отидеш някъде, където не само са затворили вратата след теб ами и са я заключили и са сложили голям надпис " Не се връщай".
22
3
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
И нека чуруликането да спре - сега!
21
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво беше гроздето кисело :))) Бай бай ***
20
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19"Дончо беше един от най-големите политици на 21 век."От *** човек като Дончо политик не става. Тръмп доказа категорично това.
19
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дончо беше един от най-големите политици на 21 век.