Експерт: Отношенията между България и САЩ ще станат по-приятелски

Елиз Несторов с коментар за промените, които предприема Джо Байдън
23 фев 2021 22:10, Красимир Ангелов
56

Отношенията между България и САЩ определено ще са по-приятелски с новата администрация. Това заяви председателят на Американо-българската търговска камара в САЩ Елиз Несторов в "Денят ON AIR".

"Надяваме се санкциите, наложени към Китай, да отпаднат. Ще видим как ще се отразят таксите в митата. България направи доста добър напредък с няколко договора, подписани между САЩ и България. Можем да очакваме само още по-засилен интерес", коментира експертът.

Тя уточни, че Американо-българската търговска камара подпомага български фирми да се позиционират на пазара в САЩ, но за тази цел трябва да имат първо регионален опит.

"САЩ е голям пазар и може би маркетинговата стратегия, която ползват фирмите в Европа, няма да работи там. Там се изисква специално отношение. Трябва да са подготвени за дълъг и тромав процес", категорична бе Несторов пред  Bulgaria ON AIR.

Според нея на този етап не се очаква гражданско напрежение в САЩ.

"Нещата доста утихнаха. Мисля, че основната политика на САЩ ще бъде те да си възвърнат статуквото на основен лидер. Демокрацията като че ли беше застрашена, но на този етап всичко изглежда нормално", увери тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
7
 
! Отговори
Ренесансова творба преди 3 години
ХУДОЖЕСТВЕНА ТВОРБА (картина) на следващия парламент ( като тази подарена на сръбския президент но автора не е известен) - бате бойко - той е в средата на композицията, на заден план е ШИШИ - усмихнат от действията които извършва зад гърба на б.б. - около задните му части. От двете срани на б.б. са се разположили двете дупени патриотични булки съответно в любимата си поза на дупени и б.б. с радост ги по плясква. Пред б.б. на коленца е застанала курнелиика и активно е положила глава в скута му и го забавлява. В долния ляв и десен ъгъл на картината са изобразени съответно палавото майче и гр
17
1
 
10
 
! Отговори
за сравнение преди 3 години
за да получиш лиценз за ресторантска верига в САЩ се чака 20-30 годиниот там нататък смятйте си сами
16
5
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
САЩ ще предпочетат Сърбия, защото има характер, нормални политици и много по-развита тежка промишленост и армия.
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да залеем Щатите със Българска лютеница... ха ха Ха
14
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
приятелски отношения между господар и слуга не може да има в реалния живот
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая елиз а несторов не знаем каква си е прясно учредителка на някаква търговска камара а досега е карала камион в сащ
12
1
 
8
 
! Отговори
Ал и Ръза преди 3 години
Елиз,***,Елиза Несторова,какви ги пляска продажна джунгла,*** а,нерда Болгар нерда Американлар,орта сокаклар.Да живее перла България на Балкан оструу
11
4
 
21
 
! Отговори
нн преди 3 години
Глупости, пука им на САЩ за България? Ние се натискаме да ни имат за нещо, но за тях сме просто нищо. Имат интереси тука, направиха си и бази у нас, кой ни пита нас? Така ще ни запалят чергата, че ще изгорим като факел. Там където са стъпили, трева не никне, това са те американците.
10
2
 
9
 
! Отговори
. преди 3 години
САЩ тази година се цепи. Само до България ще им бъде...
9
2
 
20
 
! Отговори
SarsCov2 преди 3 години
Има визи, няма приятелство, още по-малко някакво имагинерно "приятелство". САЩ да не си мислят, че неравноправно партньорство продължава вечно. Няма как да получи симпатията ми, ако мислят, че ще бъдем Латинска Америка в Европа.
8
3
 
17
 
! Отговори
НЕ ЗНАМ ЗАЩО преди 3 години
като отидат в САЩ си забравят имената. Едва ли Елиза Нестерова е по-селско от Елиз Нестероф. Аз на такива ама хич не им вярвам. Въртиопашки според вятъра
7
1
 
10
 
! Отговори
Twenty Four Years преди 3 години
Хорово:"Who're Fucked Elise?"
6
3
 
19
 
! Отговори
Fuer Elise преди 3 години
Влязох, любопитен за джендъра на Елиз Несторов. Наслушах се на глупости. Мем, приятелство може да има само между равни! Например нашият посланик във Вашингтон да поучи колегите си на някои неща, които са им непонятни. Или да им продадем български бронемашини, които са още на чертожната дъска...Реципрочност, мем, пък после може и приятелство!
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А с визите какво стана?Отмениха ли ги нашите "приятели" ?
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сащ -една загиваща и разпадаща се държава
3
3
 
17
 
! Отговори
дедо от село преди 3 години
Това е една пълна простотия пусната ей така ! Народ от дебели и ограничени ***,живеещ от кражби и далавери по цял свят с хиляда раси и религии с 200 г история,какво можем да имаме общо с него? НИЩО!
2
0
 
18
 
! Отговори
Да знайти преди 3 години
Тази е чиста българка, като мони паси.
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви приятелски отношения мога да имам с народ, който не знае къде се намира България на картата? Какви приятелски отношения мога да имам с народ, който си въобразява, че други народи не съществуват? Приятелство не им искам. А онези, където говорят за приятелсво с Америка или Русия са интересчии.