Обвиниха в сексуален тормоз губернатора на Ню Йорк

Той не давал аванси на жените, искал само да се пошегува
2 мар 2021 11:26, Елка Василева
36
Обвиниха в сексуален тормоз губернатора на Ню Йорк
Снимка: архив, БГНЕС

Губернаторът на Ню Йорк - 63-годишният демократ Андрю Куомо, един от най-влиятелните американски губернатори, беше обвинен от две свои бивши сътруднички в сексуален тормоз.

Куомо, който управлява щата Ню Йорк от 10 години, заяви, че никога не им е давал аванси, а само е искал да се пошегува.

„Давам си сметка, че някои от нещата, които съм казал, са били зле интерпретирани като нежелан флирт. Ако някой е останал с такова впечатление, действително съжалявам“, каза Куомо.

Куомо обаче бе разкритикуван вчера от Бил де Блазио, кмета на Ню Йорк, който е в трудни отношения с губернатора. „Сякаш казва „Само се шегувах“, но сексуалният тормоз не е шега работа“, каза Бил де Блазио.

Щатската прокурорка Летисия Джеймс потвърди вчера, че Куомо в крайна сметка се е съгласил да ѝ повери разследването на случая. „Резултатите ще бъдат оповестени в публичен доклад“, заяви тя, цитирана от БНР.

Линдзи Бойлан, 36-годишна бивша икономическа съветничка на губернатора, заяви в сряда миналата седмица, че преди години губернаторът я е целунал по устата и ѝ е предложил да играят гол покер.

В събота Шарлот Бенет, на 25 години, каза, че губернаторът е опитал да я съблазни през пролетта на 2020 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А сега де... баба вика помощ изнасилват ме! Идва полиция и пита кога стана това ? -преди 50 години .А зощо викате сега .? Приятно ми е да си спомня.
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С италианците никой не бива да се бъзика,дори и бившите сътруднички на губернатора.
30
1
 
15
 
! Отговори
Истината преди 3 години
С либералните камъни-по либералните глави!Делата за сексуално насилие срещу този мошеник вече са три,плюс десетки на жертви от безумията му на коронавируса.Всички собственици на ресторанти в Ню Йорк са го обявили за персона нон грата и му е забранен достъпа до каквото и да е класно заведение в града.Този уби стотици малки бизнеси за храна,защото ги държа затворени половин година!
29
3
 
16
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Този гнусен неолиберал е от шайката на Байдън.На съвестта му лежат 50 хиляди пенсионери от старческите домове в Ню Йорк.Арогантен,жесток и корумпиран потомък на една от най-мафиотски италиански фамилии в САЩ .Брат му е водещ в СНН и е същия ***!
28
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Всеки с проблемите си: Лъжеца и убиеца се възмущава че го наричат лъжец и убиец. Милиардерите се перчат с милиардите си, но не приемат обидата - милиардер. Жените се оплакват от сексуален тормоз?
27
3
 
3
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Има нещо много ненормално в тази държава. Всеки втори е с обвинение за сексуален тормоз. Големи нерези ще излезнат. А за живот и им да не говорим. Моралисти от класа.
26
2
 
0
 
! Отговори
до 26 преди 3 години
Така е. Понеже ти попадаш все на дъски.Като зайо байо, който бил редовен клиент на горският публичен дом и накрая му дали цяла дъска, без дупка, понеже на редовни клиенти предлагали девственици...
25
0
 
3
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Много раними души били тези жени бре, бре...А като ги залостил в кревата и всички викат...--------------За теб и такива като теб, които понятие си нямат какво Л-но е това латино ко-ле - не му е за пръв път да "посяга".
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До змии със цици 16Повечето вече са плоски като дъски, така че фактически са змии без **** :D
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кифлите решили да следват модата и да изкарат някой лесен лев... Инак години си били траели, 'щото не можели да превъзмогнат травмата... Жена съм, а ми се повдига от подобни долнопробни к**ви!
22
3
 
11
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Всяка империя рано или късно се разпада под собствената си тежест и глупост.САЩ се саморазрушават.-----------------100%%%!!!!!!Жена ми е с ирландско и хонландско родословие.Но, заради езика и децата избрахме Ирландия.Изнесохме се от Щатите навреме - пролета на 2014 година.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка империя рано или късно се разпада под собствената си тежест и глупост. САЩ се саморазрушават. 100 години бяха най-богатата и могъща държава в Света, а сега от собствената им политика на аутсорсинг на производството в Китай, аутсорсинг на по-ниското ниво интелектуален труд в Индия, възпитание на сляпа консумация, философия на краен феминизъм и краен мултикултурализъм, малко по малко се разяждат отвътре. Разпадът разбира се не става от днес за утре. Но свлачището е потеглило.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се съмнявам нито за миг.Не му е за пръв път да посяга...Получи си заслуженото!Нямате си представа какво л-но е!Превърна Ню Йорк в отходна яма с невероятно висок ръст на престъпност - скоро ще надмине и Чикаго.Дори най-богатите вече бягат от Ню Йорк.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно, че е тормоз, тя е искала да се изкачи в йерархията с бибитки, но губернаторът не е клъвнал на офертата й.
18
3
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 3 години
Не, ДемонКрат, сър!
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този има обици на зърната а детето му (не зная кой пол е) е мнго голям фрик.Американци, сър.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е смешно, а трагично! Докато на такива се обръща внимание на интригите им, действително пострадали от сексуално насилие остават без защита и възмездие.
15
2
 
9
 
! Отговори
змии със цици преди 3 години
Това са жените.
14
1
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
по мое време нямахме такива проблеми!
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заплашвал ги е , властта му е огромна. Вече има и трето момиче което се е опитал да насили, има и снимки в туитър. Кой знае още какво ще излезе за тоя *** прикриван от години.