Какви привилегии ще имат ваксинираните хора в САЩ?

Те няма да са под карантина, дори и ако са изложени на вируса
8 мар 2021 20:00, Нели Христова
36
Какви привилегии ще имат ваксинираните хора в САЩ?
Снимка: БГНЕС

Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) публикуваха в понеделник актуализираните си насоки за коронавирусната пандемия, според които се вярва, че сега е безопасно напълно ваксинираните срещу Covid-19 хора да се събират на малки групи без носене маски или мерки за социална дистанция на закрито.

Освен това ръководството на CDC казва, че хората, за които са изминали две седмици след последната ваксинационна доза, могат да се срещат и с неваксинирани членове на едно домакинство на закрито, ако това домакинство е ниско рисково. Напълно ваксинираните американци също така не се нуждаят от поставяне под карантина или тестване за Covid-19, след като са били изложени на коронавируса, стига те да нямат симптоми (ако са безсимптомни).

Въпреки това CDC все още не препоръчва напълно ваксинирани хора да осъществяват пътувания, които не са от съществена важност, и все още съветват всички хора да носят маски във всички обществени пространства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ ще ваксинира хората срещу черен цвят на кожата. Всички искат да са бели в САЩ. Науката ще разреши многовековните расови проблеми.
9
1
 
11
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Разбирам, че сред твоята компания плиткоумници да си отговаряте в стил "а моят баща е еди кой си", е много забавно, но тук говорим за сериозни неща. Прочее, университетите нямат директори, ама как да го знае това умник, като теб?!
8
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинационните паспорти с облекченията за "ваксинираните" са част от принудителния маркетинг, целящ да направи максимално масово инжектирането с експерименталните терапии.Освобождаването от отговорност на производителите създава ужасяващ прецедент, катопод предлог за "заплаха" отваря врата за принудително, масово инжектиране на населението с всякакви препарати, без никаква отговорност за последствията.
7
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ваксините" са гигантска машина за печатане на пари. С признато никакъв ефект (пак се заразяваш и си заразен) и с недоказуем ефект ( дори ваксиниран да умре от вируса, вече е готова легендата за " нови мутации)mRNA технологията е за минимизиране на разходите, и максимално бързо и безпрепятствено въвеждане на нови и нови псевдоваксини - без тестване, понеже са върху "одобрената платформа", без излишни разходи за култивиране на вируси и деактивирането им.
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на мен баща ми е директор на престижен европейски университет, затова цъкам тук по коментарите, да се заяждам на дребно с хората. Какво друго ни остава.
5
7
 
11
 
! Отговори
Anonimna преди 3 години
Това е напълно корумпирана, добре обмислена, планирана постановка. Просто или превода не направен както трябва, или целенасочено се плашат и шантажират хората (тези които им вярват). Това е пълен идиотизъм. Колко хора вече ви вярват. И медиите - подкупни душици...
4
15
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
Не съм написал коментар 3, но майка ми е невролог, собственик на частна болница в Бостън. Разтърси се из интернет за нея, ще я намериш моментално. Коментарът, написан под номер 3, е повече от верен. Лекарите не са никаква висша класа, умнико, а са хора на първа линия. Не е превъзходство да се ваксинираш, ако си на първа линия. Относно интелигенцията също коментарът е правилен. Тя дава пример на умниците, като теб. Относно нашите лекари в САЩ- повечето са на много високо ниво и с отлично заплащан
3
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обиждай, жалко създание... Показваш си качеството. Несъмнено, интелигенция, висша класа. Твоите родители, ветеринарни лекари от някоя западаща покрайнина на България, вероятно се хвалят че са "ваксинирани" с чувството на превъзходство над низшите, и предимство пред по-долустоящите от тях, докато всъщност никой дори не им е предлагал да ги ваксинира. Вечер си разиграват в кухнята ритуал на "ваксиниране" и си фантазират, че са висша раса.
2
33
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ 98% от интелигенцията ще се ваксинира. Само реднеците в Алабама, българите (разбира се слугинажът, тук-таме има и интелигентни българи, като моите родители, които са лекари и са ваксинирани от декември) и *** са против.
1
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отнемаме ви правата, ако се подложите на медицински експерименти с признато нищожен ефект, ще ви върнем малка част от тях! Ама не завинаги, за кратко - докато дойде втората порция експериментални препарати!