Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат

Той се страхува да коментира херцогинята публично
14 мар 2021 18:34, Нели Христова
179
Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп се страхува, че може да се сблъска със същата съдба, като тази на  Пиърс Морган, ако публично коментира интервюто на Меган Маркъл и принц Хари. Въпреки това той смята, че Херцогинята на Съсекс "не е добра".

Разкритието дойде, когато старшият съветник на Тръмп Джейсън Милър се появи в подкаста на War Room. Милър заяви,че бившият президент му е казал, че може да "направи малка новина", като сподели с обществеността мислите си за интервюто на Опра с Меган и принц Хари.

"Когато разговарях с президента тази сутрин той ми каза: "Да, тя не е добра. Казах го и сега всички го виждат. Но разбира се, че ако кажа нещо негативно за Меган Маркъл, ще бъда "отменен". Виж Пиърс", разказва Милър.

Бившият президент има предвид Пиърс Морган, водещият на Good Morning Britain, който беше освободен от поста си, след като каза, че не вярва на нито една дума на Меган в интервюто за Опра, включително борбата й със мислите за самоубийство След поредица от жалби до ITV, включително и една, подадена от самата Меган Маркъл, бе съобщено, че Морган ще напусне сутрешния блок.

По-късно в Twitter  Морган потвърди мнението си, което сподели в Good Morning Britain: "В понеделник казах, че не вярвам на Меган Маркъл в нейното интервю за Опра. Имах време да разсъждавам върху това мнение и все още не й вярвам“, написа той.

Преди време Тръмп нарече Меган "гадна", когато го попитаха за коментари, направени преди това от херцогинята на Съсекс, която го нарече "женомразец" и "разделящ". "Не, не знаех, че тя е гадна", каза бивщият президент през 2019 г., според The ​​Sun.

По-късно Тръмп се опита да си върне думите назад, твърдейки, че са измислица на "фалшивите новинарски медии".

Една от причините бившият президент да не е коментирал по-рано интервюто на Опра с Меган и принц Хари може да бъде, защото той вече няма акаунт в Twitter. Сега  той използва изявления за пресата, изпратени по имейл, за да комуникира с обществеността.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
118 Отказала да бъде принцеса, но запази марката Съсек, иска Арчи да е принц, да бъдат с Хари суверени на британските протесторати...това отказ ли е? Че и плюе по монархическата семейство, което я прие за снаха. Иска милиони от Чарлз.
98
2
 
16
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
Ако зависи от мен, свободен си да пишеш каквито си искаш глупости. Та плюеш най-успешния президент на САЩ. Да канонизираш Джордж Флойд и БЛМ. Свободен си да пишеш че не си руски ***. Че си патриот. Че не си бивш комунист или агент на ДС или военен или синче на такива.Но пък и ние сме свободни да се майтапим с теб. Нали?
97
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп си е взел поука, но Меган не, само че това е по добре.
96
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сама си сложих минуса, но не мога да го поправя ако ме разбирате
95
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп си е взел поука и Мелания тоже, но меганката не сори за Харито и харизановците изобще много са зле и не е добре.
94
7
 
24
 
! Отговори
До 89 преди 3 години
Даяна беше и благородна душа, за разлика от тая егоистична *** !
93
2
 
28
 
! Отговори
А Хари? преди 3 години
Няма да я коментирам, но Хари е ***. Затова тя си позволява да вилнее.Както и да е, света вижда че оцветените се налагат брутално навсякъде. Затварят акаунти, уволняват хората които си позволяват да казват каквото мислят.А Хари е един комплексар който я вкара в семейството.
92
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След смърта на Даяна, принц Чарлз отгледа изучи и задоми синовете си. Заслужава почит и уважение но не получава това напротив, но всеки е длъжен да уважава своя баща но не виждаме това напротив имаме връх на Горделивоста не гордост а горделивост и самочувствие но без покритие. Горделивоста е грях между впрочем.
91
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До дончУ белинатаДа! Цял свет го видя....най-добрия президент на САЩ от Рейгън насам!Дори сегс месеци след монтирането на Байдън, се вижда че истинския Президент на САЩ е Тръмп.
90
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tръмп е най-големия.МАГА 2024
89
16
 
7
 
! Отговори
дончУ белината преди 3 години
цял свят го видя......абсолютно недоразумение!!!
88
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не говорим за крале и кралици. То няма уважение към свекър и свекърва, нито към девер нито към етърва. Няма елементарно домашно възпитание.
87
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дърво без корен без уважение и почитание към своя баща нито към свекър нито към девет нито към етърва. Днеска е прошка, но то няма идея за това ми дърво без корен много лош избор го съжалявам Харито...
86
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Що Мелания да не еСигурно е! Но поне за сега знае че да си първа Дама трябва да спазва протокол и задължения ....а не както в приказките.
85
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дърво без корен меганката. Това се видя още на сватбата и преди това. Низвергнала родния си баща що за човек е това. Без уважение без възпитание без потекло дърво без корен. В Америка как да е но в Европа поне ни се иска да има ценностна система.
84
1
 
13
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
до 83-такива като тебе и даже акъл дават че кралете трябвало да си хойкат тайно.------------------------------------------Къде съм казвал че...трябвало!??? Казал съм че такива като Мегън, не трябва да създават скандали с лъжи, за пари за внимание. Като лъжата че на сина и не му дали титла заради расизъм.
83
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хората затова харесват тръмп, защото казва каквото виждаме всички. губещия е рижия глупчо, скоро ще бъде изритан от меган
82
3
 
14
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До Анонимен 80И кой ти каза че Даяна не била златотърсачка? Викаш не е издържала на чара на Чарлз ли? И кого не оставил на мира? Кралското семейство ги остави на мира. Но кифлата не бе доволна. Трябваше и скандал добре обезпечен финансово. И реши да разиграе расистката карта с онеправданата Опра. А на Меган сина и(или какъвто там ***) по закон няма право на титла. Без значение от цвета на кожата му.
81
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонименДаяна е кралица по рождение. Тя е дъщеря на лорд и точно за това я наричат лейди Даяна. Никой не нарича така Камила, Катрин или Меган, защото те нямат благородно потекло. Жалко за Хари. Не ми изглежда щастлив.
80
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До УчуденКой бе ти ли имаш обща култура:? Ха - Ха - ха! На това да изливаш кофи помия по някого обща култура ли му казват вече? Виж ти как са се променили времената. И ако е така плюя аз на тия нови времена. и не ми пука за такива като тебе, роден си за слуга както казах. Може някъде и да ти се отвори парашута днес подобно поведение се цени. Нови времена, нови нрави. А това за културата го забрави, човек който си позволява подобни неща е твърде далече от нея. Запомни го.