Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат

Той се страхува да коментира херцогинята публично
14 мар 2021 18:34, Нели Христова
179
Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп се страхува, че може да се сблъска със същата съдба, като тази на  Пиърс Морган, ако публично коментира интервюто на Меган Маркъл и принц Хари. Въпреки това той смята, че Херцогинята на Съсекс "не е добра".

Разкритието дойде, когато старшият съветник на Тръмп Джейсън Милър се появи в подкаста на War Room. Милър заяви,че бившият президент му е казал, че може да "направи малка новина", като сподели с обществеността мислите си за интервюто на Опра с Меган и принц Хари.

"Когато разговарях с президента тази сутрин той ми каза: "Да, тя не е добра. Казах го и сега всички го виждат. Но разбира се, че ако кажа нещо негативно за Меган Маркъл, ще бъда "отменен". Виж Пиърс", разказва Милър.

Бившият президент има предвид Пиърс Морган, водещият на Good Morning Britain, който беше освободен от поста си, след като каза, че не вярва на нито една дума на Меган в интервюто за Опра, включително борбата й със мислите за самоубийство След поредица от жалби до ITV, включително и една, подадена от самата Меган Маркъл, бе съобщено, че Морган ще напусне сутрешния блок.

По-късно в Twitter  Морган потвърди мнението си, което сподели в Good Morning Britain: "В понеделник казах, че не вярвам на Меган Маркъл в нейното интервю за Опра. Имах време да разсъждавам върху това мнение и все още не й вярвам“, написа той.

Преди време Тръмп нарече Меган "гадна", когато го попитаха за коментари, направени преди това от херцогинята на Съсекс, която го нарече "женомразец" и "разделящ". "Не, не знаех, че тя е гадна", каза бивщият президент през 2019 г., според The ​​Sun.

По-късно Тръмп се опита да си върне думите назад, твърдейки, че са измислица на "фалшивите новинарски медии".

Една от причините бившият президент да не е коментирал по-рано интервюто на Опра с Меган и принц Хари може да бъде, защото той вече няма акаунт в Twitter. Сега  той използва изявления за пресата, изпратени по имейл, за да комуникира с обществеността.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
17
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Един дол дренки Меган и Тръмпите. Фани единия Одари другия
78
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонименДаяна е кралица по рождение. Тя е дъщеря на лорд и точно за това я наричат лейдиДаяна. Никой не наричатака Камила, Катрин или Меган, защото те нямат благородно потекло. Жалко за Хари. Не ми изглежда щастлив.
77
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Учуден Боже не се учудвам че харесваш Тръмп. Че ти имаш по- голямо самочувствие и от него, бе? Ама на какво отгоре?Оня поне има милиони. Все още. А ти какво имаш? Правиш някакви *** предположения за някаква си *** с която нямам нищо общо. И продължаваш да твърдиш че си много интелигентен. така ли? Ха - ха!Истината е че не словоблудствам аз а ти и още няколко такива като тебе и даже акъл дават че кралете трябвало да си хойкат тайно. Иначе да са стожери на институцията. Ха! Нима
76
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз не и в вярвам но не от сега а отдавна. Тя защо низвергнало своя баща и сестра това ме е отблъснало завинаги. Принц Чарлз водеше майка и под ръка на сватбата и това целия свят го видя но получи не благодарността на тази странна жена и на общността на либерализма което ме възмущава. Общество без ценностна система.
75
1
 
12
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Да живее Кралицата! Само тя каза, че обича Меган. Хаха
74
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76Хайде да не говорим за златотърсачки. Даяна като не беше златотърсачка какво спечели - един ритник. На някой пука ли му? Не. Защо на Меган Маркъл да й пука? Всички превъзнасят Уилям и Кейт но тя има късмет че мъжлето й още не й е изневерило. Ако това се случи тогава ще стане интересно. Прекрасна питателна храна за жълти медии и гадняри. Не им го пожелавам. И нека всички оставят Меган и Хари на мира. Тогава мисля че и скандали няма да има.
73
2
 
5
 
! Отговори
До 77 преди 3 години
Не ти ли писна да словоблудстваш, толкова пламенно и изчерпателно. Лошото е, че няма нищо смислено, което да защитиш. Как се коментира отцепродавство... Чакаме есе, прочувствено по темата.
72
1
 
8
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До Анонимен 74-Бих искала да знам защо винаги такива като тебе стават по - големи аристократи от самите аристократи-Нито съм аристократ, нито се правя на такъв. Това което казвам се нарича обща култура и малко поне разсъдък, които явно нито Меган - нито ти имате.Сега видях и от къде е прелисана статията и заглавието. От Миррър. хахаха
71
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТцтцтцтцтцтцМи защото не са те питали тебе. А пък те напротив, може би дори ще продължат да го издържат защото каквото и да правят той е кралско отроче и то родено напълно законно. Кой е виновен? Чарлз ,кой! На практика и той може да се каже че не е много кралска особа. И той направи това което иска,събра се с Камилчето. И затова ще подкрепя и издържа сина си. Логично нали?
70
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Taя , оная.Как ще живее тая оная не ме вълнува. Просто тая златотърсачка се набута там където не и е мястото нито има интелекта за да живее в кралско семейство. И ако си мислиш че там мъжете лежат пред телевизора с бирчка в ръка, а жените им готваят, чистят и мият съдове- жестоко се лъжеш. Когато си в монархическо семейство, забравяш за личния си живот. Служиш на институцията и толкоз. А кой какво прави в личния си живот трябва да е тайна и само в семейството - дори жени да хойкат
69
2
 
13
 
! Отговори
Много преди 3 години
Значение се придава на едно евтино оплюване и изнудване. Жалка картинка са тия двамата. Големият печеливш е Опра.
68
1
 
13
 
! Отговори
До 72 преди 3 години
Не адмирирам тарикати, непоемащи отговорност, хленчещи и вечно обвиняващи.
67
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Таятая,оная ще живее сто пъти по - добре от теб, който не си борец за справедливост, въобще никакъв не си. В кралския двор остават само жените които дори и да ги правят смешни собствените им мъже мълчат и търпят. Типично. Е, тая няма намерение да го направи вдигна шум което никой не очакваше от нея, а трябваше. Подцениха я и точно затова злобата срещу нея е толкова огромна. Тя може би няма да успее но все пак се осмели да опита. Дори само за това ще я адмирирам.
66
1
 
11
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До Анонимен 67-Защо ли Тръмп внимава какво говори този път?=---------------------И кой ти го каза това? *** Христова ли? Ха!С
65
5
 
9
 
! Отговори
Тцтцтцтцтцтц преди 3 години
Що не го дадоха рижото за осиновяване в някоя махала. Що проблеми щяха да си спестят. И нямаше да се ожени за Меган със сигурност. Ама кой да знае...
64
1
 
16
 
! Отговори
Тая преди 3 години
Меганката като е такъв борец за справедливост що не остана в кралския двор да се бори за расата си, ами бега да върти / номера щото само това си може.
63
2
 
13
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До Анонимен 63Ако има дупе, да ползва за друго. А не да се тика където не и е мястото. И тя и Даяна си мислиха че да си принцеса в нонархия е само вечен купон, както са чели в приказките. И че могат да не се подчиняват на протокол и закони.Какво си въобразява тая кифла? Тя много добре знае закона, че сина и не заради цвета на кожата му, не му се полага титла, но с расиската карта може да припечели нещо.
62
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До УчуденЗащо ли Тръмп внимава какво говори този път? Защото както са му се разклатили краката дори и в реалити шоу няма да го вземат вече. За човек толкова нагъл и безцеремонен това е направо безпрецедентно но явно много му треперят тоя път мартинките. и дано да са останали достатъчно милиончета че трудно ще ги печели вече. Фениксът накрая може да вземе да изгори и да не се възроди от пепелта. Накрая все така става.
61
1
 
11
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
До Анонимен 62И какво му е расисткото бе? Че случайно кифлата е с по-тъма кожа ли? Ами и като казава същите неща и с право, на Хиларито и Пелосито и Шиф и Шумър и Байдън- пак ли е от расистки подбуди?
60
4
 
10
 
! Отговори
Тия двете преди 3 години
Монголки изцедиха максимума от Рижия , срамното в случая е не какво плещи водевилна артистка с пребогато минало, а че тоя те израстнал в кралския двор и няма грам достойнство.