Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат

Той се страхува да коментира херцогинята публично
14 мар 2021 18:34, Нели Христова
179
Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп се страхува, че може да се сблъска със същата съдба, като тази на  Пиърс Морган, ако публично коментира интервюто на Меган Маркъл и принц Хари. Въпреки това той смята, че Херцогинята на Съсекс "не е добра".

Разкритието дойде, когато старшият съветник на Тръмп Джейсън Милър се появи в подкаста на War Room. Милър заяви,че бившият президент му е казал, че може да "направи малка новина", като сподели с обществеността мислите си за интервюто на Опра с Меган и принц Хари.

"Когато разговарях с президента тази сутрин той ми каза: "Да, тя не е добра. Казах го и сега всички го виждат. Но разбира се, че ако кажа нещо негативно за Меган Маркъл, ще бъда "отменен". Виж Пиърс", разказва Милър.

Бившият президент има предвид Пиърс Морган, водещият на Good Morning Britain, който беше освободен от поста си, след като каза, че не вярва на нито една дума на Меган в интервюто за Опра, включително борбата й със мислите за самоубийство След поредица от жалби до ITV, включително и една, подадена от самата Меган Маркъл, бе съобщено, че Морган ще напусне сутрешния блок.

По-късно в Twitter  Морган потвърди мнението си, което сподели в Good Morning Britain: "В понеделник казах, че не вярвам на Меган Маркъл в нейното интервю за Опра. Имах време да разсъждавам върху това мнение и все още не й вярвам“, написа той.

Преди време Тръмп нарече Меган "гадна", когато го попитаха за коментари, направени преди това от херцогинята на Съсекс, която го нарече "женомразец" и "разделящ". "Не, не знаех, че тя е гадна", каза бивщият президент през 2019 г., според The ​​Sun.

По-късно Тръмп се опита да си върне думите назад, твърдейки, че са измислица на "фалшивите новинарски медии".

Една от причините бившият президент да не е коментирал по-рано интервюто на Опра с Меган и принц Хари може да бъде, защото той вече няма акаунт в Twitter. Сега  той използва изявления за пресата, изпратени по имейл, за да комуникира с обществеността.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меган Маркъл има дупе и осмели да се противопостави на кралското семейство за разлика от Даяна която тихо си страдаше и накрая загина,защото вече не беше удобна. Меган беше предизвикана от медиите и от разни които дори и след оттеглянето не я оставиха на мира.Да не говорим пък кой храни кралското семейство. Реално погледнато всички са ***. Тогава? Какво са седнали да хвърлят кал върху собствените си гърбове? Смешно е. но те винаги са били смешни. Сега пък съвсем.
58
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оранжевия расист пак си показа расизма и ксенофобията. Оранжев плазмодии и на предишните избори повече Американци гласуваха за опонента и на сегашните, причинтата поради която стана президент е в архаичната изборна система, не зачита избора на мнозинството Американци.
57
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мнението на Тръмп има значение!И щом мнението му съвпада с това на бащата на *** ***,значи е вярно!А Джо Памперса е превърнал Вашингтон във военен лагер,за смях и подигравки на всички!!В САЩ единствените с фланелки на Байдън,са бежанците по границата!
56
8
 
1
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Пиърс Морган каза че не вярва на нищо, което тя казва. В изявлението си за напускане обаче каза че той няма как да знае дали действително е мислела за самоубийство или не. Което е факт, доста прекали. Но погледнато от Балканите нещата изглеждат по друг начин.
55
1
 
11
 
! Отговори
Опрата преди 3 години
Се нагуши, а Харю го д... за жълти стотинки. Пу....т.... мамин сладък грухан. На Мегито розовото прасенце...
54
4
 
24
 
! Отговори
Мммм да преди 3 години
Много ниско падна Хари още като се ожени за тая.
53
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опра Унуфри с три милиарда долара в джоба,от години пищи,че е подтискана и онеправдана от белите и държавата!А Това-матовото й приглася с нежен,либералистки фалцет!
52
9
 
1
 
! Отговори
бай Стамат преди 3 години
ху кеърс за Тромпета и дале Меган е добра или лоша.Хари си я харесва, начи е добра.сега е важно Бай Дън какво прави.
51
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е истинският президент на САЩ -избран от народа!Джо Байдън е назначен от Глобалистите слуга!
50
3
 
7
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
Тръмп се бил страхувал да каже мнението си Меган? Ха ха! Това виц ли е?Или пък се страхувал какво левите медии ще кажат? ***, се стегни малко! За 'кенсъл' Тръмп просто се измайтапил с левичарите! Тръмп басма не цепи!И как си мислиш че лъжата, че Пиърс Морган бил изгонен, ще мине? After days of controversy, ITV announced that Morgan had decided to quit, with an official replacement yet to be announced.
49
2
 
19
 
! Отговори
Без сведение преди 3 години
Не е лесно да вириш краци по кревати и сериалчета....Мъкааааа......труден живот.....труженичка отвсякъде. И сега пак се доказа.
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До За сведениеи по-труден ще има занапред
47
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТРЪМП ОТНОВО НАТАКОВА СОЦИАЛИСТИТЕ
46
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължават да плюят Тръмп, чадъра още ли ви стои отзад? Придворното ***не е читаео и това го знаем всички нормални хора. Пиърс е казал същото, поинеже придвопрното ***се опитва да натрупа пари и известност на расистка основа. Това е гнусна постъпка, но какво друго да се очаква от подобен бклк.
45
5
 
18
 
! Отговори
Додо преди 3 години
"Той се страхува да коментира херцогинята публично"===================================Хахахаха, оранжевият лъв подви опашка пред ваклото ***, това ли искате да ни кажете? Смешници.
44
8
 
12
 
! Отговори
. преди 3 години
Подръжниците на Мегън са женомразци и расисти (или расово осъзнати, както майката на Мегън).
43
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТЯ НЕ Е ХЕРЦОГИНЯ
42
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Расата си казва думата винаги.
41
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами не е,така си е!Предизвиква отвращение слетова нескопосано интервю,тенденциозно,сценаристно и в неподходящ момент.Да изнудваш Кралицата публично за титла на детето си,да намесваш уклончиво расизма,а в същото време да бягаш от кралски ангажименти,да се лигавиш,другия пък,принца по рождение реве за издръжка,е моля!Хем да са финансово независими,хем да ги издържат,хем брат му и баща му били в" капан",и злобното дето нямало кой да я учи на обноски,готова да събори монархията,че не станала нейната
40
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малее, тука са се събрали отбор ***..ци, нямам думи. Не че имам нещо против мъжете като цяло, но против голямата просташка пасмина сред тях имам и то много. и не мога да простя на жените които се примиряват да съжителстват с такива като тях. Въобще не ми пука кой какво си мисли особено такива простаци, изобщо не ми дреме. И се радвам че никота подобно нещо няма да има достъп до мен. Да живееш с подобие на мъж въобще не е житейски успех. Дори и заради децата. това е положението.