Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат

Той се страхува да коментира херцогинята публично
14 мар 2021 18:34, Нели Христова
179
Тръмп за Меган Маркъл: Тя не е добра, сега всички го виждат
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп се страхува, че може да се сблъска със същата съдба, като тази на  Пиърс Морган, ако публично коментира интервюто на Меган Маркъл и принц Хари. Въпреки това той смята, че Херцогинята на Съсекс "не е добра".

Разкритието дойде, когато старшият съветник на Тръмп Джейсън Милър се появи в подкаста на War Room. Милър заяви,че бившият президент му е казал, че може да "направи малка новина", като сподели с обществеността мислите си за интервюто на Опра с Меган и принц Хари.

"Когато разговарях с президента тази сутрин той ми каза: "Да, тя не е добра. Казах го и сега всички го виждат. Но разбира се, че ако кажа нещо негативно за Меган Маркъл, ще бъда "отменен". Виж Пиърс", разказва Милър.

Бившият президент има предвид Пиърс Морган, водещият на Good Morning Britain, който беше освободен от поста си, след като каза, че не вярва на нито една дума на Меган в интервюто за Опра, включително борбата й със мислите за самоубийство След поредица от жалби до ITV, включително и една, подадена от самата Меган Маркъл, бе съобщено, че Морган ще напусне сутрешния блок.

По-късно в Twitter  Морган потвърди мнението си, което сподели в Good Morning Britain: "В понеделник казах, че не вярвам на Меган Маркъл в нейното интервю за Опра. Имах време да разсъждавам върху това мнение и все още не й вярвам“, написа той.

Преди време Тръмп нарече Меган "гадна", когато го попитаха за коментари, направени преди това от херцогинята на Съсекс, която го нарече "женомразец" и "разделящ". "Не, не знаех, че тя е гадна", каза бивщият президент през 2019 г., според The ​​Sun.

По-късно Тръмп се опита да си върне думите назад, твърдейки, че са измислица на "фалшивите новинарски медии".

Една от причините бившият президент да не е коментирал по-рано интервюто на Опра с Меган и принц Хари може да бъде, защото той вече няма акаунт в Twitter. Сега  той използва изявления за пресата, изпратени по имейл, за да комуникира с обществеността.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари