Сестрата на Ким Чен Ун към САЩ: Не създавайте проблеми, за да спите спокойно

Съвсем скоро Джо Байдън ще обяви политиката си спрямо КНДР
16 мар 2021 10:35, Нели Христова
131
Сестрата на Ким Чен Ун към САЩ: Не създавайте проблеми, за да спите спокойно
Снимка: БГНЕС

От февруари администрацията на Джо Байдът се опитва да се свърже с правителството на Северна Корея, но без успех. В следващите дни президентът на САЩ ще изложи своята бъдеща политика спрямо КНДР, а това най-накрая предизвика реакция от семейство Ким.

Сестрата на севернокорейският лидер Ким Йо Чен предупреди САЩ "да не създават проблеми". В обръщение към държавните медии, тя разкритикува Америка и Южна Корея за провеждането на съвместни военни учения.

Коментарът й идва ден преди висшите американски служители да пристигнат в Сеул.

Пхенян все още не е признал, че Джо Байдън е спечелил изборите в САЩ. Двете страни остават в конфликт по отношение на програмите за ядрени и балистични ракети на Северна Корея.

Ким Йо Чен беше цитирана от официалния вестник "Родонг Синмун" да казва: "Един съвет към новата администрация на САЩ, която се бори да разпространи миризма на барут по нашата земя. Ако искате да спите спокойно през следващите четири години, по-добре се въздържайте да създавате проблеми в първата си стъпка."

Тя повтори противопоставянето на страната си на съвместните военни учения - които Северна Корея описва като подготовка за инвазия - като каза: "Южнокорейското правителство отново избра "Марш на войната", "Марш на кризата".

Ким Йо Чен е по-малката сестра на Ким Чен Ун и единствената от неговите братя и сестри, считана за близък и мощен съюзник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
2
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Перкото да внимава тоя Ким не е дипломата Путин няма да им пусне аванта и ще берат ядове какво дирят Американците да се заяждат със Северна Корея а като гледам и с почти всички държави за какви се имат
105
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предпочита змии. От еднооките.
104
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая дали яде змии, или плъхове?
103
7
 
3
 
! Отговори
Кико преди 3 години
И погледа и е ***! Защо някой мисли че ще живее хиляда години?
102
7
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
уверяваме ви,че спим спокоино...за разлика от Вас,Китай просто използва Народа Ви като разменна монета,извършвате престъпление срещу Народа си...власт и пари...използват ви...прочетете Историята ..бъдете здрава и щастлива...в Чикаго бих ви харесал...бих ви се...доверил..бих ви приел като приятел...нелепо е...красива сте
101
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Oт февруари администрацията на Джо Байдът се опитва"Джо Байдът...ей сега шурощоида ви спря мизерните заплатки!
100
8
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Тотално невежество...скоро черна дупка на Корейският полуостров...заплашвате победителите във ВСВ...спасили Света ни от Хитлеризма и СССР...жертвате живота на Народа си за да спасите привилегиите си и властта си...а милиардите обитаващи Света ни превърнати в роби от властимащи като вас,мечтаещи за Справедливост и Свобода...обещана ни от Бог??властта ви и алчността ви са по висши от Божиите ценности ли???
99
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 84Да, при Тръмп тая лудата само взривяваше разни сгради. Сега си позволява да заплашва в типичен комунягски стил по телевизията. Ужас!
98
0
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Wow!!
97
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омръзна ми да чакам да сринат КНДР. Ще отнеме не повече от 7 минути.Видяхме ги преславена армия на САЩ как се разбягаха и във Виетнам и в Афганистан и Сирия, които не могат да се мерят със Севрна Корея по военна сила.
96
7
 
2
 
! Отговори
До Ебтер преди 3 години
Теб даже компютърът ти не те е изтърпял, и те е прекъснал по средата, то не бяха глупости, не бе чудо.. !
95
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая ще приключи в някой затвор, някой ден.
94
9
 
12
 
! Отговори
Ебтер преди 3 години
Анонимен не ни занимавай с твойте болни фантазии и глупости. Навярно ти самият си на един шамар след ковида, който разпространи твоя любим сащ, който първо нападна Китай, а после с цялата си наглост каза пред света, че Китай е разпространил ковида!!!? А нали твойте любимци кравари тръбяха наляво и надясно, че Ким е убил сестра си??? Големи Не Нор мал ни ци сте. А сега сте тръгнали пак глупости да ръсите! Нали само да посегнат на Ким, ще се намеси Китай, разбира се и Русия! После няма да съществу
93
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омръзна ми да чакам да сринат КНДР. Ще отнеме не повече от 7 минути. Половината армия на Ким ще дезертира и ще целува южнокорейския и американския флаг. Лошото е, че ще изстрелят нещо с ядрен заряд, което ще бъде свалено от всяка ПВО, но ще създаде локална екологична катастрофа. Затова не смазват КНДР. Иначе е на по-малко от шамар живот.
92
0
 
7
 
! Отговори
Бай Дън преди 3 години
Все си спи и без това.
91
3
 
10
 
! Отговори
Solar Power преди 3 години
До Анонимен 86: Толкова добре беше,че накрая фалирахме :) Те самите се предадоха ! Ако беше наистина добре нямаше да се предадат нали :)Между другото режим на тока имаше за да можем да изнасяме ток от АЕЦ за ДОЛАРИ.Доларите ни трябваха да може да работи икономиката някак .....
90
11
 
13
 
! Отговори
7 преди 3 години
До питамВ България или в Сомалия стандартът е по-висок?Ние сме живи за оплакване , а се смеем на другите , без да знаем как точно са нещата там!Скоро бях в Русия за кой ли път .Стандартът им е значително по-висик от нашия!Всичко си имат и на по-достъпни цени от нашите!За селата им не мога да кажа.
89
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли има нормален човек,който да оспорва извращенията на комунистическата диктатура.Въпросът е друг.Че САЩ в момента няма Лидер!Не може вчера Джо Байдън да се оплаква и хленчи публично,че никой не му вдигал телефона от Северна Корея.Резил!
88
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До питамТрудно е да се каже, защото е трудно да се каже кой лъже повече.
87
3
 
6
 
! Отговори
питам преди 3 години
В Северна Корея или в Русия жизнения стандарт е по висок.