Тръмп стартира социална платформа, тя ще "предефинира играта"

Бившият президент на САЩ беше блокиран от социалните мрежи
22 мар 2021 13:37, Елка Василева
71
Тръмп стартира социална платформа, тя ще "предефинира играта"
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият американски президент Доналд Тръмп, който беше блокиран от Тwitter, Facebook и други социални мрежи, планира да започне своя платформа до два-три месеца. Това заяви негов висш съветник по телевизия "Фокс нюз", цитиран от Ройтерс.

Още по темата

Джейсън Милър - говорител на кампанията на Тръмп за изборите през 2020 г., каза, че бившият президент отново ще влезе в пространството на социалните медии с нова, собствена платформа, която "напълно ще предефинира играта".

Тwitter заяви по-рано този месец, че ще търси мнения от обществеността за това кога и как би трябвало да блокира световни лидери, като каза, че прави преглед на политиката и обмисля дали за лидерите да бъдат прилагани същите правила като за другите потребители, припомня БТА.

По отношение на Тwitter, Facebook и други социални медии се чуват критични гласове за начина, по който се отнасят към профилите на политици и правителствени служители след блокирането на Тръмп заради подстрекаване към насилие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
тръмп е "бизнесмен",лудо *** заради егото си продаде САЩ на путин,опита да продаде САЩ..Народа на САЩ..Ценностите за които умираха децата на САЩ по Света които обитаваме..нямат аргументи и прикриват престъпленията си като плющят минуси на такива като мен споделящи какво мислят..бедните ..имат само пари...Аз съм Свободно Човешко Същество,няма да ви позволя да превръщате живота ми в АД за да акате в златни ***..да се изживявате като богове ..престъпници и крадци..тръмповци!Бог да пази САЩ!
52
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Нафърфорийто и гьобелс си е мислел,че с лъжи и манипулации ще излъже хората,човешките същества сме деца на Бога...ценностите ни са заложени генетично...вървите против природата...против Човешките същества..против Бог вървите...Справедлив и Свободен Свят...или Мъртъв!!!Бог да пази САЩ!!!ченгетата на КГБ и БГ ДС плющете минуси бедни духом..Живота ни е даден от Господ..отнемате ни го насилствено за пари,злато,къщи,любовници,почивки..не признавам властта ви отнета насилствено...Справедлив Свят!
51
3
 
2
 
! Отговори
Нафърфорий преди 3 години
Стига с това Бог да пази сащ. Бог да пази Путин, Русия и нейната необятна шир. В Русия е спасението на християните.
50
8
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До ПроСоТоклоуна назначен от путин,никога не е бил президент на САЩ,манипулация...световните мрежи са Свободни/руски и китайски *** не знаят какво е Свобода...разбираемо/...клоуна насърчи анархисти,расисти,мафиоти и чужди агенти да извършат атентат срещу Конгреса на САЩ...нечувано и невиждано в човешката История...посегнаха на основен стълб на Свободата на Човечеството...ще ги съдим справедливо и строго ...въпрос на време...Бог да пази САЩ!!!
49
5
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
УСПЕХ!..Тръмпича някаси здраво бръкна в..на световните МАНИПУЛАТОРИ.Историята познава безброй случаи,в които "Величията" ЗАТРИВАТ свободните изявления на простолюдието,но за пръв път ПРЕЗИДЕНТ на една Световна сила е "ЗАБРАНЕН" по най-бруталния начин...Аз лично му пожелавам успех!Не ме интересува политиката му,но съм впечатлен от факта,че е единствения президент на Щатите,който НЕ разпали нова война някъде по света...Впрочем,би трябвало да се замислите кой всъщност дирижира света?
48
4
 
7
 
! Отговори
Свободата на словото преди 3 години
Явно вече в Америка свободата на словото произтича от собствената ти медия.И не е право по конституция.
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами крайно време беше. Сега ли се сети, след като изгуби изборите?
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В контакте лучше чем во Фейсбуке
45
2
 
17
 
! Отговори
Скука преди 3 години
Джо Байдън днес не се ли е търкалял по някои стълби да се посмеем малко?
44
6
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Колкото повече врещят срещу Тръмп руските ***,толкова повече се вдигат цените на горивата и съответно копейките за постове!
43
3
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
До Путинска правдаГлавата празен?Миления....
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 48: Щомти и даваш 3 месеца тъй ша е :)
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо,покажи ни пак-как се мяташ,как го правиш...
40
12
 
4
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Давам й три месеца на тази "платформа" преди да фалира.От какво ще печели? От реднеците и пyтинопитeците ли? Че те нямат един долар/рубла в джоба.Е, ако Владимир Владимирович и тук протегне ръка, като на изборите, може и да добута на апаратно дишане до 6 месеца.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя страна се кани да спре Инстаграм и Фейсбук и Гугъл?-------------Между другото доста тихичко отправиха сериозни предупреждения срещу Фейсбук и Твитер!Последната беше Австралия!!!! Провери сам!!!!А, преди нея Турция!Та и трите социални мрежи блокират масово изказвания и мнения на всеки чийто мнение не съвпада с "партийното" !Русия е номер едно като цел!Блокират я и я цензурират яко!Някои от Офисите на изброените соц мрежи са в... Украина!Нали се досещаш какъв ще е резултата?
38
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
TRUMP 2024 Най неликия президент и един от най великите хора въобще
37
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 45Даже и за платформите не искате да се преместите изцяло в руските, а предпочитате американските.Смяяятай
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се местим в тази платформа на Тръмп като стане готова
35
9
 
8
 
! Отговори
Да не забравяме преди 3 години
Обама и Байдън подариха Крим на Путин!
34
3
 
3
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
До Анонимен.... Демокрацията по "краварски" звучи така:....какво стана с Линкедин в любимата ти Русия? Коя страна се кани да спре Инстаграм и Фейсбук и Гугъл?