Луди партита, арести и трупове във Флорида

Студентите честват идването на пролетната ваканция
24 мар 2021 17:00, Ния Христова
29

Снимки: БГНЕС 

 
Студентите във Флорида превърнаха в безумие идването на пролетната ваканция – вихрят се луди улични партита, вандализъм, пиянски скандали и дори няколко смъртни случая, пише в. Монитор.
 
Двама мъже на 21 и 24 години от Северна Каролина бяха арестувани в Маями Бийч. Местната полиция съобщи, че те са упоили 24-годишна жена, изнасилили я и откраднали кредитните й карти, след което продължили да купонясват с парите. Жената починала в хотелската си стая. Все още се изяснява дали съмртта е настъпила заради наркотиците, които мъжете са й дали. 
 
В Панама Сити в Мексиканския залив са били убити двама души. 31-годишен скочи с парашут от 23-ия етаж на хотел, но парашутът не се отвори.
 
14-годишен младеж е бил застрелян, докато семейството му било на пролетна ваканция в Панама Сити. Доведеният му брат, също 14-годишен, е бил ранен. Полицията е арестувала заподозрения стрелец, 37-годишен мъж от Кентъки. Властите все още не са коментирали предисторията на инцидента.
 
Междувременно властите в Маями Бийч обявиха, че удължават извънредно положение. Полицейският час остава в сила в райони като известната парти миля Ocean Drive на South Beach най-малко до 30 март от 20:00 до 6:00 часа. Причината за ограничението е постоянният прилив на купонджии по време на пандемията.
 
Полицията съобщи, че са извършени повече от 1000 ареста от началото на семестриалната ваканция, която започна в началото на февруари. Иззети са около 80 огнестрелни оръжия.
 
"Изглежда, че нашият град в момента е буре с барут", заяви кметът Дан Гелбър пред Си Ен Ен. Освен купонджии, които не носят маски въпреки коронавируса и пренебрегват правилата за дистанция, има хора и с лоши намерения. Има сведения за сбивания и дори престрелки. "Много от тях не са студенти", каза Гелбър. 
 
Ако ситуацията не се успокои, извънредното положение, наложено миналия уикенд, може да се приложи до края на "пролетната ваканция": Общинският съвет реши да удължи мерките до 13 април, ако е необходимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Тия ще са от демократите на - дедо баиден
22
2
 
4
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Тръмпанзетата и реднеци - нормално действа дарвинизма!
21
3
 
4
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Първо във Флорида маските не са задължителни,. Второ във Флорида локдауни няма. Трето - такива зулуми има почти всяка година по това време. И последно- повечето от мелетата сега са от приходящи, които са скъсали синджира след безумните локдауни в родните им щати, което ги е побъркало.Съберете информация преди да пишете статии! Мерките сега не са заради маски, дистанции и т.н., а заради диващините.
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Атлантическо ежедневие, убити, изчезнали...Това ни чака и нас.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в България очакваме да стане нещо подобно по време на баловете
18
5
 
3
 
! Отговори
Истината преди 3 години
ИМа доста българи да живеят там щасливо и на богато.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе те снимките са от Маями ама нейсе
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, че нещо, но бели, освен полицаите, йок.
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7Светът от 1989 г. насам не се е променил само веднъж, приятелю.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там не бяха ли все с висок морал?
13
2
 
15
 
! Отговори
Леша преди 3 години
Содом и Гомор. Американци, сър!
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво искате. Забавляват се хората.
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опорльо, ако руснаците не излизаха щеше да питаш що не излизат и що са сев корея. Но на теб и сега ти спускат пак така да сравняваш кат последната соростутка. САЩ са създадени от шлаката, през войните някои умове избягаха там, но сега вече всякакви ходят и САЩ отново е шлака. Хората с ум не седят там, производство и седалища почти няма, всичко е изнесено. Има само услуги. Към който сектор си ти духача. Американската фризьорка чака китаеца да и произведе машинката.
10
3
 
11
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
И къде е новината? Това е ежедневието в ***, което едва ли интересува нормалните хора.
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казах и на Нинова "Другарко Нинова, не изпращай сина си в американския ад, изпрати го в руския рай", но тя не ме послуша. Нека сега като прочете това да трепери всяка минута за живота му. Интересно ми е ако събереш криминалната хроника на Москва за 3 дни каквото е направено в тоя материал, каква картинка ще получиш. Все пак Флорида е 30 милиона а Москва с пришълците към 15 и ще има някаква съпоставимост.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
айде пак опорки що руснаците точно къде какво правили и пращали? що не питаш за евреите примерно? Има едни, за които е по важно да градят връзки. История трола иска да каже че не учил . От памти века големците правят бракове по сметка. Някои са и задължени да го правят. Я виж какви скандали спретнаха там на Меган нам каква си. Що не питаш тая що избяга там? Опорльо тролски.
7
5
 
3
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 3 години
съвсем случайно, на фона на масова миграция на "успели" от либералните щати посока флорида, се почна с измислен "ръст на престъпността " :)
6
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До #5 ***, изпращат децата си да учат и живеят там, защото не харесват Русия . Не ти ли увря главата, че да разбереш, какво е да учиш в комунизма? Не казвам , че полученото образувание в Русия е на ниско ниво, ами просто светът се измени след 1989 год. В кой свят живееш?
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умни и красиви!
4
0
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Трупове - на Хорейщо ще му се откинат жилите от работа там...