Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?

Той трябва да бъде публикуван съвсем скоро
24 мар 2021 15:32, Нели Христова
128
Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?
Снимка: Pixabay

Пилотите на Пентагона са се срещали с много неидентифицирани летящи обекти, много повече, отколкото са разказвали на обществеността. Това твърди Джон Ратклиф, бивш директор на Националното разузнаване в администрацията на Тръмп.

Ратклиф каза пред Fox News, че предстоящият доклад на Пентагона за НЛО ще съдържа повече детайли за взаимодействия с тях, отколкото е било съобщено по-рано. "Има много повече наблюдения, освен тези, които са станали публично достояние", заяви той. "Някои от тях са разсекретени. Когато говорим за наблюдения, говорим за обекти, които са били видени от пилоти на ВМС или ВВС или са били забелязани чрез сателитни изображения, извършващи действия, които са трудни за обяснение и движения, които са трудни за възпроизвеждане, тъй като нямаме технология за пътуване със скорости, които надвишават звуковата бариера."

Струва си да приемем коментарите на Ратклиф с капчица съмнение, но този доклад се очаква от месеци и има смисъл, че в него ще бъдат включени допълнителни наблюдения на НЛО.

Миналата година американският флот пусна официални версии на изтекли преди това видеозаписи, показващи пилоти на военноморските сили, които взаимодействат с това, което Ратклиф нарича НЛО.

"Накратко, нещата, които наблюдаваме, са трудни за обяснение. Има доста такива. Мисля, че тази информация се събира и ще бъде разпространена по начин, който американската общественост ще може да я види", обяви той.

Възможно е повечето, ако не всички, тези НЛО-та да бъдат обяснени с газ, отражения, трикове на светлината и частици в електронните сензори. "Когато виждаме тези неща, ние винаги търсим правдоподобно обяснение. Времето може да причини смущения, зрителни смущения" каза Ратклиф. "Но има случаи, в които нямаме добри обяснения за някои от нещата, които сме виждали."

Ратклиф подчерта, че тези наблюдения са повсеместни и нямат ясен модел. "Когато говорим за наблюдения, това не е просто пилот или просто сателит, или просто някаква колекция от разузнавателни данни. Обикновено имаме множество сензори, които улавят тези неща", каза той. "Те са необясним феномен и има доста повече за тях, отколкото обществото знае."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чак сега някои разбират,че ни ръководят рептили!Чак сега!!!!Леле колко незнаещи има!
83
7
 
3
 
! Отговори
Reptile преди 3 години
Ейй,и Путин освен убиец ще излезе и господар на НЛО флотилия, която тормози мирканските пилоти денем и нощем... няма спирка тоз зъл гений!
82
1
 
3
 
! Отговори
Много интересно преди 3 години
Дали е възможно прозрачна материя да има разум, нещо като мараня но с очертана форма като комета или летяща медуза но от газ!
81
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дали ни очаква доклад от Пентагона как Боко-тиквата се е изс...рал на моравата пред Белия дом?!?!П.П. Ако има нещо за огласяване от световно значение вчера.Бг ще сте последните които ще научитИ, прУвинциали проссти!!!
80
2
 
14
 
! Отговори
ж преди 3 години
Близките няколкостотин години, едва ли ще говорят за това. Ако има (а то има) други цивилизации, църквата отпада, държава без църква не може, държавите трябва да отпаднат. Така, че няма как някой да излезе и да каже пред хората има тук са и от 55 години работим с тях. Не защото някой ще се изплаши. А защото самият контрол на масата не позволява. Та "ние" още имаме кралици и принцове?!? За какво развитие говорим?!? Масата трябва да е зависима, ***... и да ходи на работа за да си плаща данъците.!
79
1
 
5
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Това НЛО прилича на консервна кутия с дупки :)
78
0
 
1
 
! Отговори
COVID преди 3 години
Щом е НЛО какво да кажат ?!? Нали за това много удобно е наречено НЛО !
77
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой си въобразява, че единствено нашата малка планетка сред трилионите планети в безбройните галактики е населена и няма други постигнали много повече от нас технологично... такъв трябва да е много, ама много ограничен умствено.
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чисто статистически трябва да има извънземен живот.
75
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българина от извънземни не се страхува! Ние от векове живеем в такива условия, че самите ние сме някакъв нов човешки вид, направо неземен! Виж, ако извънземни поживеят сред нас, току виж те се уплашат от българите и бързичко отлетят към Алфа Кентавър, примерно!
74
0
 
6
 
! Отговори
bulava преди 3 години
Той и Обама докато беше президент каза че ще каже пред обществото за НЛО ама нищо не направи.Сега пък Тръмп щял да казва
73
6
 
5
 
! Отговори
. преди 3 години
извънземни = бесовете на сатаната!
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Половината ни кандидат депутати са извънземни! Летят в облаците. Не докосват земята. Интересно е как ще стъпят на нея за да положат депутатска клетва ...?
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докладът, който се чака, в тази връзка.. ще се издаде чааак след 2025
70
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЛО са човешко произведение, строят се от САЩ, Русия и Китай.Това са тайни програми за фалшива извънземна инвазия.Подготвят ни от години за това с филми, "алтернативни" новини, книги и тн.Това е най важнат част от новия световен ред.На базата на това, ще бъде създадена религия, в която интелигенти генетични хибриди отгледани в бази, ще бъдат представени като "богове" и наши създатели.Цялата манипулация ще лъсне скоро след това, точно както е писано в библията.
69
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Земята е плоска, нали?
68
6
 
9
 
! Отговори
G преди 3 години
На Бузлуджа има точно копие на чиния която е паднала в БГ. Забележете, че е с обли прозорци, като на самолетите...няма остри ръбове...
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не вярвам в извънземни, но съм виждал
66
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скороста на светлината е бавна за такива големи разстояния, ако наистина са тук имат много по-развити технологий и могат да ни заличат когато си поискат.
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кефят ме американците.На Луната стъпиха, скоро и на планети от Сл С-*** ще стъпят.И НЛО при тях колкото искаш.А, вярно ли е, че за всичко си има обяснения?Понеже не мога да намеря, май нищо от това не е вярно.бббб