Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?

Той трябва да бъде публикуван съвсем скоро
24 мар 2021 15:32, Нели Христова
128
Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?
Снимка: Pixabay

Пилотите на Пентагона са се срещали с много неидентифицирани летящи обекти, много повече, отколкото са разказвали на обществеността. Това твърди Джон Ратклиф, бивш директор на Националното разузнаване в администрацията на Тръмп.

Ратклиф каза пред Fox News, че предстоящият доклад на Пентагона за НЛО ще съдържа повече детайли за взаимодействия с тях, отколкото е било съобщено по-рано. "Има много повече наблюдения, освен тези, които са станали публично достояние", заяви той. "Някои от тях са разсекретени. Когато говорим за наблюдения, говорим за обекти, които са били видени от пилоти на ВМС или ВВС или са били забелязани чрез сателитни изображения, извършващи действия, които са трудни за обяснение и движения, които са трудни за възпроизвеждане, тъй като нямаме технология за пътуване със скорости, които надвишават звуковата бариера."

Струва си да приемем коментарите на Ратклиф с капчица съмнение, но този доклад се очаква от месеци и има смисъл, че в него ще бъдат включени допълнителни наблюдения на НЛО.

Миналата година американският флот пусна официални версии на изтекли преди това видеозаписи, показващи пилоти на военноморските сили, които взаимодействат с това, което Ратклиф нарича НЛО.

"Накратко, нещата, които наблюдаваме, са трудни за обяснение. Има доста такива. Мисля, че тази информация се събира и ще бъде разпространена по начин, който американската общественост ще може да я види", обяви той.

Възможно е повечето, ако не всички, тези НЛО-та да бъдат обяснени с газ, отражения, трикове на светлината и частици в електронните сензори. "Когато виждаме тези неща, ние винаги търсим правдоподобно обяснение. Времето може да причини смущения, зрителни смущения" каза Ратклиф. "Но има случаи, в които нямаме добри обяснения за някои от нещата, които сме виждали."

Ратклиф подчерта, че тези наблюдения са повсеместни и нямат ясен модел. "Когато говорим за наблюдения, това не е просто пилот или просто сателит, или просто някаква колекция от разузнавателни данни. Обикновено имаме множество сензори, които улавят тези неща", каза той. "Те са необясним феномен и има доста повече за тях, отколкото обществото знае."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
25
 
! Отговори
до Бай 100ян преди 3 години
Ти като минаваш с колата покрай някой крайпътен мравуняк, що не слезеш да им покажеш мобилният си телефон и да им обясниш как работи...? Може и да им се представиш също ....
43
5
 
16
 
! Отговори
евалата преди 3 години
Демократите изперкаха напълно, избраха си старец педофил, ще строят социализъм, сега и нло.
42
3
 
10
 
! Отговори
G преди 3 години
Това не е кораб на чужда цивилизация, чинията е макет на чинията на Хитлер докато е ял на тайната вечеря, от там е взет макета а да ковид идва от прилеп изял Армадило болно от СПИН, и след това змия с малария изяжда прилепа щото се е изтървал от тавана на пещерата...и змията едва е допълзяла с бойно отровно вещество до пазара на Ухан, за да се изкашля на Хуавей в лицето щото санкциите не хванаха..много...Та такива работи. Извънземни никога няма да кажат, че има, защото църква*а става под въпрос.
41
15
 
5
 
! Отговори
Бай 100ян преди 3 години
Те хората са си про.стички. Обичат да разчупват скучното и бедно ежедневие с конспиративни теории и куп други небивалици вместо да мислят, да работят за да направят живота си по добър. Ще им задам два въпроса . Мислите ли че ако са кацали някога извънземни са решили да не се покажат пред всички ?Ние ако случайно открием как да пътуваме със скоростта на светлината мислите ли че само ще ги наблюдаваме а няма да се открием пред тях?
40
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 38То по измислена държава от България едва ли има :)))) 1300 годишна история от които 700 сме били под чуждо владичество първо Византия после Турция и още не можем да се разберем какви сме :) дори знамето ни няма нищо общо със знамето от Българското Царство :) то и за това ще си изчезнем скоро с тия темпове и никой няма да забележи :) ще останат само ромите ама то на запад под роми вече имат предвид българи така, че всичко е точно :)
39
2
 
18
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Крайно време е вече да бъдат разсекретени тези документи, какъв ***.лоъмник трябва да си за да вярваш, че живот има само на нашата планета. Десетки хиляди са виждали НЛО, просто е дошло времето в което хората трябва да бъдат информирани, че ТЕ съществуват и по всичко личи , че това ще се случи тази година !
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здвездите както си стоят в небето и изведнъж започват да се движат една след друга. Сивите имитират съзвездия с летящите си чинии.
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук пак пишат главно душевно болни и май няма смисъл да им се обяснява каквото и да е... трагедия балканска.
36
13
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
НЛО не значи извънземни. НЛО може да е китайски фенер, дрон , чужд самолет , метероологичен балон и куп други неидентифицирани летящи обекти.Извънземни никога не са посещавали нашата планета защото надали има цивилизация която да е развила до съвършенство междузвездните пътешествяия.
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 31Ако не бяха кацнали Руснаците щяха първи да се разпискат по него време. Вие какво си мислите, че не са могли да засекат от къде идват радио сигналите на Аполо ли? :)) много сте ми забавни :)
34
1
 
2
 
! Отговори
Очаква се преди 3 години
Баш главниот пилот, долетял от Космоса със съветска космическа програма, да кацне където му е мястото.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
междузвездни войни 8
32
3
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До До знаещитеЩото са ги били извънземните през ръцете, да не пипат много :))))))))))))))))))))))))
31
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До знаещитеЗащото по време на мисиите Аполо бюджета на НАСА е бил 4% от държавния, а в момента е 0,4%. Отделно след кацането на Луната интереса на публиката спада и следователно спада финансирането след края на лунната надпревара.
30
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До знаещитеХоливууд пикчърс това им е Луната.
29
2
 
22
 
! Отговори
До знаещите преди 3 години
Защо от 1969 до 1971 дванайсет астронавти кацат на Луната и следващите 50 год. нито един?
28
0
 
9
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
Зелева супа
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 20Как може извънземни да са от съзвездие? Айде мислете малко преди да говорите глупости. Орион е съставено от 7 звезди всяка на светилни години една от друга.
26
7
 
6
 
! Отговори
Qanon преди 3 години
До ЗозоБате, Хитлер е избягал с подводница след края на войната и си е изживял старините в Аржентина мирно и кротко. Не е бил сам де.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, сега ще публикуват снимки с дискретно разположено, но ясно различимо съветско знаме върху летящата чиния. Може и подписът на Путин да се види в разрешението за експлоатация.