Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?

Той трябва да бъде публикуван съвсем скоро
24 мар 2021 15:32, Нели Христова
128
Очаква ли ни шокиращ доклад за НЛО от САЩ?
Снимка: Pixabay

Пилотите на Пентагона са се срещали с много неидентифицирани летящи обекти, много повече, отколкото са разказвали на обществеността. Това твърди Джон Ратклиф, бивш директор на Националното разузнаване в администрацията на Тръмп.

Ратклиф каза пред Fox News, че предстоящият доклад на Пентагона за НЛО ще съдържа повече детайли за взаимодействия с тях, отколкото е било съобщено по-рано. "Има много повече наблюдения, освен тези, които са станали публично достояние", заяви той. "Някои от тях са разсекретени. Когато говорим за наблюдения, говорим за обекти, които са били видени от пилоти на ВМС или ВВС или са били забелязани чрез сателитни изображения, извършващи действия, които са трудни за обяснение и движения, които са трудни за възпроизвеждане, тъй като нямаме технология за пътуване със скорости, които надвишават звуковата бариера."

Струва си да приемем коментарите на Ратклиф с капчица съмнение, но този доклад се очаква от месеци и има смисъл, че в него ще бъдат включени допълнителни наблюдения на НЛО.

Миналата година американският флот пусна официални версии на изтекли преди това видеозаписи, показващи пилоти на военноморските сили, които взаимодействат с това, което Ратклиф нарича НЛО.

"Накратко, нещата, които наблюдаваме, са трудни за обяснение. Има доста такива. Мисля, че тази информация се събира и ще бъде разпространена по начин, който американската общественост ще може да я види", обяви той.

Възможно е повечето, ако не всички, тези НЛО-та да бъдат обяснени с газ, отражения, трикове на светлината и частици в електронните сензори. "Когато виждаме тези неща, ние винаги търсим правдоподобно обяснение. Времето може да причини смущения, зрителни смущения" каза Ратклиф. "Но има случаи, в които нямаме добри обяснения за някои от нещата, които сме виждали."

Ратклиф подчерта, че тези наблюдения са повсеместни и нямат ясен модел. "Когато говорим за наблюдения, това не е просто пилот или просто сателит, или просто някаква колекция от разузнавателни данни. Обикновено имаме множество сензори, които улавят тези неща", каза той. "Те са необясним феномен и има доста повече за тях, отколкото обществото знае."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми, не.
23
8
 
15
 
! Отговори
Qanon преди 3 години
ФАЩ отдавна работят с извънземни от няколко различни звездни системи, ама се правят на гръмнати. Толкова документи има изписани по темета, че трябва да си мега задръстен, за да не видиш истината и на къде отиват нещата. Щатите ни продават за технологии!!!
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаква ни шокираща лъжа.Както винаги.
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГДШ ( голяма димна шашка) за отвличане на вниманието.
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте нощем съзвездието Орион, сивите извънземни са там.
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те са тук отдавна, единия даже в момента е в Белия дом, но поради деменцията е забравил какъв е.
18
2
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До българинХахахааа, четох теория, че Хитлер живял в Смолян до 1985г. :)))))))))))))))))))))))))
17
0
 
5
 
! Отговори
Извънземния.. преди 3 години
Ейй, хванаха ме най-после.. ми сега?
16
1
 
7
 
! Отговори
Qanon преди 3 години
Е точно таз кошница на картинката не е НЛО, а дърт летателен апарат от времето на Хитлер, и по-точно Vril-2.
15
5
 
19
 
! Отговори
Язе преди 3 години
Излезе инфо за странните "случайности" за ковида - случайно едни и същи собственици на лабораторията в Ухан и някои фарма-компании вече с ваксина, депутати лобирали за носене на маски срещу 6-цифрени суми и т.н. и изведнъж - извънземни :)))) Толкова са плоски вече. ...Ама народите се събуждат . .
14
2
 
8
 
! Отговори
деградат преди 3 години
Хайде пак конспирации!!!
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък виждам съвсем очакван индетифициран падащ обект. Казва се сащ. Черните му задни части горят и са застанали на мястото на главата.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
трябва да си подсиля леглото, ако ще се крия под него от страх.
11
2
 
19
 
! Отговори
нлоер преди 3 години
пак се чудите кви глупости да напишете, несериозен сайт
10
3
 
2
 
! Отговори
Леша преди 3 години
До 2Безос е по- показателен пример
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за нло нз , ама горанов предложил да ни Увеличат Данъците на апартаментите !щото сега не били реални данъчните оценки
8
4
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
Това са кьорфишеци, от които най-много се вълнуват любителите на конспиративни теории!Помня, че така разсекретиха доклади на ФБР за предполагаемото бягство на Адолф Хитлер от бункера в Берлин и неговото издирване в Латинска Америка.Оказа се, че това са разсекретени доклади от разпити на свидетели, които уж го били видели някъде, дегизиран или някой който много приличал на него.Тоест пак конспиративни теории.
7
5
 
11
 
! Отговори
112 преди 3 години
Машината продължава да работи. След заплахите от вируса, в съответствие със сенария, идват извънземните. Те са последният коз за сплашване на масите. А после... настъпват бунтове, някои от които няма да бъдат потушени.
6
2
 
22
 
! Отговори
Ко? Не? преди 3 години
"тъй като нямаме технология за пътуване със скорости, които надвишават звуковата бариера" ?!?! Абе в този сайт не ви ли плащат на списвачите?
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка вечер ги виждам и ми идват на гости. Ваксинрат ме и се черпим с чай с мед и лимон.