Американски вирусолог: Коронавирусът е изкуствено създаден!

Робърт Редфийлд предполага, че предаването му е започнало през септември
27 мар 2021 10:16, Петя Славова
100
Американски вирусолог: Коронавирусът е изкуствено създаден!
Снимка: БГНЕС

Характеристиките на разпространението на новия тип коронавирус показват, че той вероятно е създаден в лабораторни условия. Такова мнение изрази бившият ръководител на американския Център за превенция и контрол на заболяванията Робърт Редфийлд в интервю за CNN.

"Все още вярвам, че най-вероятната теория за този патоген от Ухан е, че той е излязъл от лабораторията ...Това е моето мнение, но аз съм вирусолог и съм посветил целия си живот на вирусологията. Не вярвам, че той по някакъв начин се е предал от прилеп на човек и се е превърнал в един от най-инфекциозните вируси, които познаваме", каза Редфийлд.

Той добави, че при нормални обстоятелства вирусът "отнема известно време, за да разбере как да стане все по-ефективен при предаването от човек на човек" и заключи, че за него всички тези подробности "нямат биологичен смисъл".

В същото време надписите на телевизията отбелязаха, че бившият шеф, заемал тази длъжност при Доналд Тръмп, не е предоставил никакви доказателства в подкрепа на своята теория, предава БГНЕС. Освен това Редфийлд смята, че разпространението на новия тип коронавирус е започнало в Ухан по-близо до началото на есента. "Предполагам, че предаването на вируса е започнало някъде през септември-октомври в Ухан. Това са моите собствени чувства и само мнение", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено че е изкуствено създаден. Щом се разпространява през 5G антените!! Естествените вируси не се разпространяват така!!
56
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали има нещо общо с посещението на руснаците в УХАН!
55
4
 
33
 
! Отговори
Qanon преди 3 години
Ами ако се поровите малко, ще разберете, че всъщност лабораторията в Ухан е била финансирана от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и това не е тайна. Just follow the money.
54
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То Китай нема вирус )но пък имат ваксини и правят пачки ,всички китайци е нужно да напуснат ЕС и Балканите
53
10
 
28
 
! Отговори
Рестарт на планетата преди 3 години
Атакуваха първо Китай. После Китай отвърна на удара. С техния си щам. После вече нямаше значение.Това ще пише на каменна плоча за спомен за малцината оцелели след две години. Ванга го предрича този вирус . Но после хиляди години ще е рай за оцелелите.Пише го и в Библията за второто пришествие. В момента сме във властта на сатаната .
52
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"""...п.с. Впрочем, в едно от последните си изказвания преди месец Бил Гейтса каза че идват много нови вируси които ще са не по-малко опасни от сегашния коронавирус....... Смяяятай ...."""Смешен коментар.Това отдавна е известно на науката.Знаем, че в дивата природа има много непознати гадинки, които периодично се прехвърлят и на хората.Не е конспиративна тайна!Даже не е никаква тайна!
51
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаех си аз ,че не е Китайчок.
50
11
 
18
 
! Отговори
До преди 3 години
всички които са с повредени мозъци.Вируса е доаставен в ухан от военните на фащ демек спортистите.А че съществува от 1992 година и е минал през българия.Всичко се крие и мълчи.Аиде да ви е честита фашиска България.
49
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко по малко ще стигнем до истината. Коронавируса е изкуствено създаден вирус в лабораторията Вектор в Новосибирск, изпуснат от лабораторията след взрив през лятото на 2019г предизвикан от заваряване при ремонтни работи на китайска бригада работници в лабораторията. А вие червените *** продължавайте да пишете за Бил Гейтс.
48
3
 
26
 
! Отговори
Математичен моделко преди 3 години
Едновременно пускат вируса на р азлични места. Отдалечени на хиляди километри. Не сме чактолко вапрости. Фак т.
47
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил Гейтс нали обеща намаляване на населението чрез ваксините и NHS, така че всичко върви по план. Епидемията помогна и Доналд Тръмп да загуби изборите ,защото без нея имаше голяма вероятност да спечели.И последно -,,следвай парите" и ще разбереш кой печели от ситуацията ,
46
11
 
6
 
! Отговори
СтаричОк преди 3 години
.Но ако все пак вирусът е от лаборатория, то тя е същата в която е създаден и Новичок!... Porton Down, Wiltshire, England... :))
45
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радвайте се, че нямах възможността да стана генен инженер. Как досега не качиха онкогени върху грипни вируси?
44
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не забравяйте ,че лабораторията в Ухан е създадена с американски средства
43
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все повече хора осъзнават, че вируса е създаден по поръчка не на кого да е , а именно на Иван Костов!!!
42
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моите лини наблюдения,относно "пандемията" са показали,че:1 - вирусът е не само изкуствено създаден,но и се модифицира и разпространява по света по зкуствен начин(модификации,като английска,южноафриканска,бразилска и т.н,няма да имат край!2- "Тичането след всеки такъв щам ще продължи до безкрай,до свършека "хомото"!3- Борбата с него трябва да мине чрез затварянето на всички лаборатории в света с такава дейност и следене,ткъде ще се появи нов подобен вирус..и така с изключване -до източника
41
11
 
10
 
! Отговори
absurd преди 3 години
Какъв пък е проблема да си расист,аз винаги съм бил и такъв ще си остана
40
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теориите на куманистите звучат като "отрязах си крака, за да набедя съседа и да го осъдя". Никаква логика във вашите конспиративни басни, другари.
39
1
 
23
 
! Отговори
... преди 3 години
Епа има много други косвени доказателства, че е изкуствено създаден! Ето дори вируса на грип всичк исе разболяват от него! И го изкарват със приблизителн оеднакви симптоми! А този вирус има хора дето даже не мога тда се заразят с него други могат да не разберат, че са се заразили с него а трети умират! При това симптомите са огромен брой! И сега когато вируса почна да мутира по естествен начин вече почна да заразява повече от зададената му в лабораторията таргет група! Та така!
38
21
 
9
 
! Отговори
Не бях расист преди 3 години
Никога не съм бил расист, но онзи ден по улицата видях един китаец. Полазиха ме тръпки и едновременно се погнусих, а за миг през ума ми минаха най-грозните възможни сценарии...Има ли други като мен?