Мъж получи рядка алергия от "Джонсън и Джонсън"

Беше особено болезнено, казва мъжът от Вирджиния
31 мар 2021 20:16,
47
Мъж получи рядка алергия от "Джонсън и Джонсън"
Снимка: БГНЕС

Рядка реакция на ваксината на Johnson & Johnson се прояви при мъж от Вирджиния, чиято кожа започнала болезнено да се лющи, съобщи новинарската станция WRIC, цитирана от БГНЕС.

Пострадалият Ричард Терел от градчето Гучланд заяви, че четири дни след поставяне на инжекцията той почувствал болезнен обрив, който по-късно обхванал цялото му тяло.

В изявление пред WRIC Терел каза: "Започнах да усещам лек дискомфорт в областта на подмишниците и след няколко дни започнах да получавам сърбеж, а кожата ми се възпали и се зачерви. Всичко се случи толкова бързо. Кожата ми започна да се лющи като болеше, пареше и сърбеше. Беше особено болезнено когато сгъвах ръцете или краката си".

След като бил приет в болница лекарите установили, че е преживял тежка алергична реакция към ваксината.

"Изключихме всички вирусни инфекции, изключихме самия COVID-19, уверихме се, че бъбреците и черният му дроб са добре и накрая стигнахме до заключението, че причината е ваксината, която пациентът е получил", каза д-р Нутан - един от лекарите на Терел.

Въпреки реакцията на Терел, д-р Нутан подчерта, че ваксината на Johnson & Johnson е безопасна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само от Нивеа съм нямал алергии. Ще изчакам тяхната ваксина.
37
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даааа, получил рядка алергия, но всичко било нормално.Трагично е, папагали!
36
1
 
7
 
! Отговори
Вяра преди 3 години
Моето дете направи алергия от витамин С.Пият го милиарди хора по света и.....
35
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 5-6 фармацевтични компании им се изляха едни милиарди още преди да са произвели каквато и да е ваксина. Е това никога не го проумях защо се случи,и защо точно на тези фирми им се изляха парите. Това откровенно показа че над европейските лидери има други хора, които им заповядват. Хора в сянка, които управляват целия западния свят.Обаче Русия и Китай им пречат д владеят целият свят, и това направо ги побърква
34
2
 
3
 
! Отговори
ПетИмен преди 3 години
До АнонимеННе Johnson&Johnson са производителите на ваксината, а притежаваната от тях фармацевтична компания Janssen-Cilag... Читать надо, чукча!
33
7
 
9
 
! Отговори
да ,ама не преди 3 години
Aз пък имам информация за Джонсън,че е една от най-добрите ваксини, особено за по-възрастните-след 50г. ,само едно боцкане, не е ГМО,и дава 100% защита след около 5-6 седмици.Информацията ми е от медицински източник,където са описани всички оплаквания за странични ефекти на различните ваксини,както и всяка информация,която фирмата произвела ваксината дава пред обществеността и процента странични ефекти-на тая ваксина са минимални-в една от лекциите си др.Been дава инфо- Drbeen Medical lectures
32
7
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Това е идеята на въпросната ...пандемия,и на ваксините,които уж ни спасяват живота.На ваксинираните честито.
31
8
 
13
 
! Отговори
1 преди 3 години
Интересно ми е от коя ваксина ще умрът най-много хора. Когато го казах на приятели преди 3 месеца всички се смееха.Вече никой не се смее. Защо ли?!
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз от Пфайзер вдигнах кръвно.имах метален вкус в устата.подуха ми се малко лимфните възли на врата.имах световъртеж и гадене.изтръпване на пръстите на ръката.зачервяване и отток на мястото на убождането.втрисане.
29
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новините за ваксините са убили доста повече хора от самите ваксини.Пълнят ти главата колко са страшни ваксините.Не отиваш да се ваксинираш и отиваш в Орландовци.
28
4
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
АЗ ЗАСЕГА СИ МЪЛЧА ЗА ТАЗИ ВАКСИНА!!ДА ВИДИМ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ШАМПОАНИ, ДАЛИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕТОКСИЧНА ВАКСИНА
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе къде изчезнаха ваксините с чипове?
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая ваксина на Жонсън и Жонсън още не е стигнала до нас, а ползващияте я взеха да ритат камбаната. Хахахах. Боже, колко мъка има по тоя свят!Шанса да направиш една ваксина и да изчаткаш цялото население с нея - ок, приемам го някак. Риск, като от руска рулетка. Шанса да загубим го има, но е малък. Обаче да направиш 15 ваксини и да ги плющиш с милионите... е, ми все някоя ще изгърми яко. Въпроса е в коя партида ще си. А по-големия въпрос е има ли нужда въобще да си в някоя партида?!?
25
4
 
9
 
! Отговори
2222 преди 3 години
А защо за Пфайзер само положителни новини ,а за другите ваксини само отрицателни Май нещо на търговска война прилича .
24
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро и още хора ще имат. По-добре да изкараме вируса, отколкото да получим нещо такова. Да не забравяме за ежедневно оздравели те хора.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А жената на първа страница в Дейли мейл?Същата работа. Много чести започват да стават тези "редки" алергии...
22
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро всеки ще познава някой, пострадал от "ваксина".
21
5
 
13
 
! Отговори
Фейк преди 3 години
Новина, моля драскачи на този превод да преведе цялата публикация, а не избрани пасажи. Не подценявайте интелекта на читателите , някои от нас четат и световните сайтове. Ваксината няма нищо общо с алергичната реакция на Траел, а тестовете са доказали , че той е с генетичен проблем за който не е знаел . Пишете истината !!!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно е да се обелиш, но съвсем друго да ти влезне съсирек в сърцето, това не само боли.Но така ще е, когато института който е направил ваксината решава дали е годна или не.
19
0
 
3
 
! Отговори
Бандит преди 3 години
Дедо Ташунко,ти си ангел